ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ [A Short Music Film]

Status
Not open for further replies.
Για τη μουσική που είχαν βάλει λέω.

Ηταν χιπ χοπ. Εξαιρετική δουλειά.
Tι γνώμη έχεις για Fugees? Εminem?
Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι και οι πιο μέηνστριμ... όπως ο Puff Daddy είχαν μουσικάρες στις παραγωγές τους

Κανένα πρόβλημα αν δεν θεωρεί όποιος το έγραψε ότι δεν είναι κομματικό. ¨Η κομματικά εκπορευόμενο (έβαλα τα σχετικά post).
Εγω απλά σουμάριζα ότι διάβαζα. Αν αλλάζετε γνώμη , κανένα πρόβλημα, ούτε κατηγορώ κανέναν. Μην το αποδίδεις όμως σε μένα. Κι εγώ βαριέμαι να το γράφω.

Επιπλέον, και γι' αυτό κάνετε όλοι κο - κο -κο και δεν λέτε λέξη, ο κανονισμός απαγορεύει "Θέματα της επικαιρότητας πολιτικά", όχι κομματικά. Ακόμα πιο ήπιας φύσεως δηλαδή.
Θα απαντήσει κάποιος σε αυτό;
¨Η μήπως θα αρχίσετε να ανασκευάζετε τώρα και ότι το κομμάτι είναι πολιτικό?

Άρα το να αφήνεις υπονοούμενα για άλλους πρέπει τελικά να είναι ο τρόπος σου.

Όπως και το "για άλλα να σου λένε και άλλα να γράφεις".

Πάω πάσο λοιπόν, δεν έχει νόημα να προσπαθώ, γιατί πολύ απλά δεν θέλεις να καταλάβεις (το γιατί δεν ξέρω).

Το κομμάτι μου είναι αδιάφορο.

Ότι λέει το ξέρουμε όλοι γιατί το ζούμε.

Είναι πολύ έξυπνη κίνηση επιχειρηματικά κατά την γνώμη μου (συμφωνώ με JJ), και ακόμα πιο έξυπνη αν έχεις δίκιο εσύ, και τα πήρε από την αντιπολίτευση για να κάνει προπαγάνδα.

Έτσι κι αλλιώς σ' αυτό τον χώρο οι αξίες είναι .... μετρήσιμες σε χρήμα.

EDIT: Είπα ότι ο cos δεν έχει τα βιουζ του Μιθρι και άρα δεν τσεπώνει τα αντίστοιχα φράγκα.

Εσύ όμως υπονόησες (πάγια τακτική σου μάλλον) ότι κάνει κομματική προπαγάνδα, δηλαδή τα παίρνει κανονικά από την αντιπολίτευση.

Τι, όχι?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tι γνώμη έχεις για Fugees? Εminem?
Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι και οι πιο μέηνστριμ... όπως ο Puff Daddy είχαν μουσικάρες στις παραγωγές τους
Ραπ.

Πολλοί λένε πως το χιπ χόπ είναι το ράπ και αντίστροφα, εγώ δεν το βλέπω έτσι.

Χιπ χοπ hardcore είναι για εμένα αυτό έτσι όπως το απέδωσαν οι public enemy και στο μουσικό ιδιαίτερα μέρος, αλλά και στα φωνητικά. Η διαφορά είναι στη μίξη και στα στοιχεία της.

• Haha
Reactions: cigaret13
Σαν πολλα δεν εχεις πει?

Αναρχοαπλυτους μας ειπες, κοτες μας ειπες, κομματοσκυλα μας ειπες, τι αλλο εχεις σκοπο να μας πεις κυριε Μιχαλη?

.
Και μπράβο είπα, που έβαλες το κομμάτι.
Τι τόνος είναι αυτός? Ρίο μάρε?
Δεν κατάλαβες τίποτα.
Δεν σε είπα τίποτα από όλα αυτά. Αν θεωρείς ότι σε έιπε κάποιος κομματόσκυλο, ζήτα τα ρέστα από τον Χαρίλατρον. Μόνο εκε΄νος παραδέχτηκε ότι το κομμάτι είναι κομματικό. Όλοι οι άλλοι το έστριψαν αλλά γαλλικά.
Και φυσικά κανείς δεν ασχολείται με τον κανονισμό του φόρουμ κύριε Σπύρο.

Το ότι υπάρχει και αλλού μαύρο χρώμα, δεν κάνει το μαύρο που στηλιτεύει ο Μιθριδάτης, λιγότερο μαύρο.
Ρώτα με κι άλλα αν δυσκολεύεσαι να κάνεις διαπιστωτικούς συλλογισμούς .

Δηλαδή ο Μητσοτάκης είναι ακροδεξιός?

(Εσυ μου είπες να σε ρωτήσω)

Ο Χρυσοχοιδης πάντως είναι ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι κατατσεκαριΖμενο ρώτα και τον @cos_drπου έχει την φώτο του Αντρέα πάνω από το απόδεΦτηριο του, θα στο επιβεβαιώσει...μίλα ρε Κώστα γιατί έχουμε χάσει το τόπι εδώ μέσα :)

Άρα το να αφήνεις υπονοούμενα για άλλους πρέπει τελικά να είναι ο τρόπος σου.

Όπως και το "για άλλα να σου λένε και άλλα να γράφεις".

Πάω πάσο λοιπόν, δεν έχει νόημα να προσπαθώ, γιατί πολύ απλά δεν θέλεις να καταλάβεις (το γιατί δεν ξέρω).

Το κομμάτι μου είναι αδιάφορο.

Ότι λέει το ξέρουμε όλοι γιατί το ζούμε.

Είναι πολύ έξυπνη κίνηση επιχειρηματικά κατά την γνώμη μου (συμφωνώ με JJ), και ακόμα πιο έξυπνη αν έχεις δίκιο εσύ, και τα πήρε από την αντιπολίτευση για να κάνει προπαγάνδα.

Έτσι κι αλλιώς σ' αυτό τον χώρο οι αξίες είναι .... μετρήσιμες σε χρήμα.
Εγω Στράτο θα συμφωνήσω με ό,τι πείτε, αρκεί να εφαρμοστεί ο κανονισμός του φόρουμ. Μείνετε σε μια θέση όμως, γιατί άρχισα να ζαλίζομαι και οι κανονισμοί να ξεχειλώνουν επικίνδυνα.
Είναι κομματικό; Μέσα! (το επιβεβαιώνει και ο χαρίλατρον).
Δεν είναι; Δεν είναι (κι ας το πουσάρουν κομματικοί μηχανισμοί).
Είναι πολιτικό? Σε αυτό νομίζω συμφωνουμε όλοι.
Εφαρμόζεται ο κανονισμός για τις πολιτικά θέματα; Hold my beer...

ήτα τα ρέστα από τον Χαρίλατρον. Μόνο εκε΄νος παραδέχτηκε ότι το κομμάτι είναι κομματικό.

Εγώ γιατί νόμιζα ότι μέχρι τώρα έγραφες ότι το λένε όλοι?

Δηλαδή ο Μητσοτάκης είναι ακροδεξιός?

(Εσυ μου είπες να σε ρωτήσω)
Πω πω... Θα ρωτήσω το κόμμα και θα σου πω ρε συ, δεν έχω δικές μου απόψεις

Εγώ γιατί νόμιζα ότι μέχρι τώρα έγραφες ότι το λένε όλοι?
Εγω γιατί νόμιζα ότι το έλεγαν όλοι; Επειδή το έλεγαν.
Αν δεν το είπαν ποτέ, ούτε εγώ το είπα ποτέ.
Και σ επροκαλώ να βρεις ένα σχολιό μου που να το λέω, χωρίς να αναφέρω ότι πρόκειται για sum up.
Eπίσης η φράση μου συνεχίζει ότι "όλοι οι άλλοι την έκαναν αλα γαλλικά".

πω... Θα ρωτήσω το κόμμα και θα σου πω ρε συ, δεν έχω δικές μου απόψεις

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 

Κάτι καινούργιο που δεν ξέρουμε θα μας πεις?

Αλλά κάτσε, σορρυ έχω λάθος...μας είπες: έχουμε ακροδεξιό πρωθυπουργό ... (και δεν του φαινότανε ρε παιδί μου)

Μάθαμε και κάτι σήμερα. 

• Haha
Reactions: musician
Ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι?

Αυτοί που μου είπες ότι τελικά "εννούσαν κάτι άλλο". Κάτι παιδιά δεν τα ξέρεις.

Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι απαγορεύονται "θέματα επικαιρότητας πολιτικά".
Εφαρμόζεται ο κανονισμός του Νοιζ?
Αυτός τουλάχιστον δεν επιδέχεται επεξεργασίας και υπονοούμενων.
https://www.noiz.gr/community/guidelines/

Ο Χρυσοχοιδης πάντως είναι ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι κατατσεκαριΖμενο ρώτα και τον @cos_drπου έχει την φώτο του Αντρέα πάνω από το απόδεΦτηριο του, θα στο επιβεβαιώσει

Ο Χρυσοχοϊδης έχει δουλειά τώρα γιατί έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα, ετοιμάζουν τα συνδικάτα φασαρίες και ψάχνει και τους δολοφόνους του ΚΑΡΑΪΒΑΖ και της κοπέλας στα γλυκά νερά.

Είχε και τα μέτρα της πανδημίας.

Αφήστε τον να ανασάνει λίγο, να είμαστε και λίγο άνθρωποι.

Και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι, δεν έχουν μαγικό ραβδί.

χααχαχαχαχαχαχαχαχ?

Ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι?

Οι εχθροί. 

Αλλά μην ανησυχείς, θα τους φτιάξουμε εμείς. 

• Haha
Και μπράβο είπα, που έβαλες το κομμάτι.
Τι τόνος είναι αυτός? Ρίο μάρε?
Δεν κατάλαβες τίποτα.
Δεν σε είπα τίποτα από όλα αυτά. Αν θεωρείς ότι σε έιπε κάποιος κομματόσκυλο, ζήτα τα ρέστα από τον Χαρίλατρον. Μόνο εκε΄νος παραδέχτηκε ότι το κομμάτι είναι κομματικό. Όλοι οι άλλοι το έστριψαν αλλά γαλλικά.
Και φυσικά κανείς δεν ασχολείται με τον κανονισμό του φόρουμ κύριε Σπύρο.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αγνοηθεί και αυτό το report μου περί πολιτικών θεμάτων στο Noiz και ότι θα διαγραφεί το συκοφαντικό αυτό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ποστ.

Το Noiz είναι σελίδα ειδικού περιεχομένου. Ασχολείται με την μουσική και την τεχνολογία της. Όχι με τον υποκινούμενο όχλο των social media.

Εντάξει μετά και από αυτό απαιτείται να κατέβει αυτή η χυδαία ανάρτηση.

Παιδιά, δεν είμαστε κριτικοί τέχνης εδώ. Στο σπίτι μου κι εγώ μπορεί να ακούω αντάρτικα. Δεν θα κάνω πλύση εγκεφάλου όμως σε κανέναν στο φόρουμ. Ούτε για τις διεκδικήσεις των καλλιτεχνών θα γράψω ούτε για θέματα πολιτισμού - δεν είμαστε πολιτικό γραφείο κανενός κόμματος.

Το ότι αυτό το κομμάτι το αναπαράγουν όλοι οι αναρχοάπλυτοι, δε σημαίνει και ότι πρέπει να βρει θέση στο Νοιζ. Δεν είναι σαν το "μαμά" και το murmur trap, μην τα συγχέουμε.

Είναι κομματικό; Μέσα! (το επιβεβαιώνει και ο χαρίλατρον).
Δεν είναι; Δεν είναι (κι ας το πουσάρουν κομματικοί μηχανισμοί).
Παρεξηγθηκες κιολας?
Μερικες μονο απο τις προσβολες σου.
Εκτος κι αν εχεις το ακαταλογιστο και δεν ξερεις τι γραφεις, οπως το οτι κανεις λαικ και ριπορτ μαζι.

Αγάπα τον τον φίλο σου με τα ελαττώματά του.

• Haha
Reactions: fusiongtr
Αφήστε τον να ανασάνει λίγο, να είμαστε και λίγο άνθρωποι.

Και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι, δεν έχουν μαγικό ραβδί.

χααχαχαχαχαχαχαχαχ?

Άρχισες πάλι τις μαλακιες και δεν θα σε ψηφίσει κανείς. 

Θα λες ΜΟΝΟ αυτά που θέλει να ακούει ο λαΓος,κουβέντα παραπάνω ..

(και ΓΛΥΨΕ τον και λίγο ρε φίλε φλώρος είσαι?).

Άρχισες πάλι τις μαλακιες και δεν θα σε ψηφίσει κανείς. 

Θα λες ΜΟΝΟ αυτά που θέλει να ακούει ο λαΓος,κουβέντα παραπάνω (και ΓΛΥΨΕ τον και λίγο ρε φίλε φλώρος είσαι?).
Εγώ με τον λαό είχα, έχω και θα έχω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ?

• Haha
Reactions: fusiongtr
Αυτοί που μου είπες ότι τελικά "εννούσαν κάτι άλλο". Κάτι παιδιά δεν τα ξέρεις.

Ποιος ο Yameth (μόνο γι' αυτόν το είπα).

Και ναι, πιστεύω ότι ο Yameth όταν μιλούσε για κομματικές ατζέντες δεν μιλούσε για το κομμάτι.

Αυτός είναι "όλοι οι άλλοι"?

Τεσπα, πάμε για παράταση στον τελικό, και αν τελικά έρθει, καλό είναι να μην την χάσω για να ξαναγράφω τα ίδια που αρνείσαι πεισματικά να καταλάβεις (το κίνητρο δεν ξέρω) τόσες σελίδες τώρα.

Νομίζω ότι όλοι έχουμε πια καταλάβει ότι όλα αυτά τα γράφεις επί τούτου.

Αν μας έλεγες και τον λόγο (τον πραγματικό λόγο) θα ήταν καλά.

Το Noiz είναι σελίδα ειδικού περιεχομένου. Ασχολείται με την μουσική και την τεχνολογία της. Όχι με τον υποκινούμενο όχλο των social media.
Δεν ισχύει;
Είναι λόγια του yameth

το συκοφαντικό αυτό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ποστ.
Ο σουπερφανκ έγραψε χειρότερα, θέλεις να τα βρω;

Δεν θα κάνω πλύση εγκεφάλου όμως σε κανέναν στο φόρουμ
Συγνώμη που δεν ανεβάζω 12 λεπτα για τη Θάτσερ και για τον κόκκινο στρατό. Ελπίζω να μην ενοχλώ κανέναν.

• Μπερδεύτηκα
Reactions: Yameth
Εγώ πάντως θεωρώ ότι το θέμα είναι οκ και δεν παραβιάζει τους όρους χρήσης.

Άλλα παραδείγματα:

Λινκ στον ύμνο του ολυμπιακού παναθηναϊκού αεκ παοκ κ.α. δεν είναι συζήτηση αθλητικών.

Λινκ στο ρεμπέτικο "αχ να μουνα τι να μουνα η γυρα του φουστανιού σου να έσκυβα να έβλεπα την τρύπα κτπ" δεν είναι συζήτηση πορνογραφίας.

Λινκ στο παιδί θάμα δεν είναι κακό να πίνεις κανα ρο που και που, δεν είναι συζήτηση υπερ των ναρκωτικών.

Γνώμη μου.

• Συμφωνώ
Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα