- Πόντοι
- 1,688
Καλο θα ειναι να διαγραφει το θεμα γιατι αν απασφαλισω ...
Αντε με τον καθε μπιπολαρ γκρουεζα.
.
.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε Στράτο, λίγο αυτογνωσία! Μιλάς για υπονοούμενα εσύ που θέλησες να παρουσιάσεις το θέμα της εφαρμογής των κανονισμών που έθεσα, ώς προσωπικό μου ζήτημα;Άρα το να αφήνεις υπονοούμενα για άλλους πρέπει τελικά να είναι ο τρόπος σου.
Όπως και το "για άλλα να σου λένε και άλλα να γράφεις".
Εγώ με τον λαό είχα, έχω και θα έχω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ?
Αυτούς τους τελείωσαν. Δεν θα ξαναδούν το φως της μέρας.Τον ΛαΓό τον χρυσαυγίτη εννοεί νομίζω
Καλο θα ειναι να διαγραφει το θεμα γιατι αν απασφαλισω ...
.
Πλάκα έκανα! Μην το πάμε σε πολιτική συζήτηση. Εδώ κάνουμε αμάν να εφαρμοστεί η Συνθήκη του Νοιζ!Αυτούς τους τελείωσαν. Δεν θα ξαναδούν το φως της μέρας.
θέλησες να παρουσιάσεις το θέμα της εφαρμογής των κανονισμών που έθεσα, ώς προσωπικό μου ζήτημα;
Εγινα αντμίν και δεν το ξέρω?Δεν είδα κανέναν άλλο να διαμαρτύρεται.
Να σε ρωτήσω κάτι.
Για τον Ολυμπιακό επιτρέπεται να γράφουμε, ή επειδή ο Μαρινάκης είναι κουμπάρος του Μητσοτάκη το σχόλιο έχει πολιτική χροιά?
Χαλαρωστε λιγο.
Διαφωνώ!!! Καλά πάει!!Νομιζω οτι αυτο το θεμα δεν επρεπε να εξελιχθει ετσι. Θα επρεπε η διαχειριση να βαλει μια ταξη, με το να δωσει την δικη της ερμηνεια του κανονισμου. Την επισημη ερμηνεια, δηλαδη, αφου εκεινη βαζει τους κανονες και εκεινη ειναι υπευθυνη για την εφαρμογη τους. Και σε οποιον αρεσει η ερμηνεια. Εκεινη εχει την πιτα, εκεινη και το μαχαιρι. Πιθανοτατα θα επρεπε να κλειδωσει το θεμα, καθως εχει εξαντληθει προ πολλου.
Αυτο θα εκανα εγω, τουλαχιστον. Δεν υπαρχει κανενα κερδος για το φορουμ απο την εικονα αυτη. Μονο ξενερα και μελλοντικες τασεις εσωστρεφειας βλεπω...
Χαλαρωστε λιγο...
λοιπόν, ούτε αυτό γίνεται να το πω και ούτε πως ο λαός πρέπει να πάρει στα χέρια του τον πλούτο.Συνεχίζεις την πορεία προς το 0,02% (τόσο είχε πάρει ο μοναδικός ειλικρινής πολιτικός στην Ελλάδα στις εκλογές).
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να ΜΗΝ μπορείς να κάνεις, ενδεικτικά:
Σκίζεις μνημόνια, καταργείς το χρέος με ένα άρθρο και ένα νόμο, βυθίζεις την τουρκική αρμάδα, παίρνεις την Πόλη, μια και έχεις πάρει φόρα παίρνεις και Αλβανία και Σκόπια, νικάς τον κορονοΓιο με ματζουνια και τσίπουρο, πετάς τις μάσκες, ανατινάζεις το ΚουΝγκι και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ δίνεις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...ΠΟΛΛΈΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ...
Αντε εγώ θα στα λέω όλα?
Μουσικοί είμαστε και γράφουμε μουσική για θέματα που μας απασχολούν. Βλέπε τον απο πάνω π.χ.
Κάποιοι μπορεί να είναι και στρατευμένοι κομματικά. Ζητάμε να μην κουβαλάνε την ατζέντα τους εδω σε διάλογο και προσωπικά αν με ρωτάς, επειδή έβαλε γραβάτα ο Μιθριδάτης δεν σημαίνει πως αυτό που λέει τώρα απέκτησε σοβαρότητα. Ας το κρίνει ο κάθε ακροατής.
Αλλά είναι ένα ραπ κομμάτι με διαφορετική απο την πεπατημένη ενορχήστρωση. Και αυτό μου έκανε κι εμένα ευχάριστη εντύπωση. Σε αυτό αναφέρθηκε αρχικά ο Σπύρος αλλά φαίνεται πως του άρεσαν και οι στίχοι και τους αντέγραψε σε κάποια φάση. Και αν δεν είχες μπει λαύρος να διαμαρτυρηθείς η κουβέντα θα είχε λήξει πριν 3 σελίδες. Σε ευχαριστώ που αναπτύσσεις τον διάλογο αλλά ας το κάνουμε επι το ουσιαστικότερο.
Ενα Κομματικό σεντόνι που προβάλει τις θέσεις μιας ομάδας, δεν έχει κανένα μουσικό ενδιαφέρον.
Ενα τραγούδι όμως είναι είδος τέχνης. Καλό ή ΚΑΚΟ.
Σε παρακαλώ μην γίνεσαι θεματοφύλακας των κανονισμών, βασιλικότερα του βασιλέως, επειδή κάποιο δικό σου σεντόνι έτυχε να υποστεί τις συνέπειες τους στο παρελθόν.
Αν θες να επιμείνεις στους κανονισμούς διάβασε και παρακάτω που λέει:
Τι λες παιδάκι μου. Έβρισα εγώ τον άνθρωπο?Αν θεωρείς ότι σε έιπε κάποιος κομματόσκυλο, ζήτα τα ρέστα από τον Χαρίλατρον.
Για το 8ωρο να το ξεκαθαρίσουμε.Εγώ έχω χαλαρώσει ήδη, ο @cos_dr έχει ρεβμΑ και βγαίνει σίγουρα και μου εχει υποσχεθεί θέση σε υπουργείο, θα μάθω επιτέλους στα 56 τι είναι αυτό το....8ωρο που έχουν όλοι αφηνιάσει μαζί του...
Κωτσο το 8ωρο δεν φαντάζομαι να το κατάργησε στο δημόσιο ο ακροδεξιός,έτσι δεν είναι ?
Γράφουμε ευγενικά. Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών. Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους αφού οδηγούν σε flame wars.
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή τη διαχειριστική διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται ή σβήνεται αμέσως.
Μη συμμόρφωση στα παραπάνω μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή της δημοσίευσης ή και σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους.
Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν, θυμηθείτε πως κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο forum μας.
Βάλατε και ποστόμετρο?Απο τα 150τόσα τα 50 είναι δικά σου ποστ κι αναρωτιέμαι ποιός έχει ατζέντα.