Λοιπόν , από προχτές ξεκίνησα(επιτέλους) την κατασκευή του στούντιο στο υπόγειο του σπιτιού μου .
Θεωρώ ότι κάποιες πληροφορίες για την κατασκευή του
και μπόλικες φωτογραφίες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και διαφωτιστικές
και για αυτούς που σκέφτονται να το αναθέσουν σε κάποιον (όπως έκανα εγώ…)
αλλά κυρίως σε αυτούς που είναι της σχολής … «κάντο μόνος σου» .
Οι διαστάσεις του χώρου είναι 9,5m x 5.20m και έχει ύψος (δυστυχώς μόνο… >) 3,05 .
Στόχος μου είναι να φτιάξω ένα μικρό pro studio ,πράγμα που σημαίνει
ότι σε κάποια πράγματα θα είμαστε πολύ προσεκτικοί και σχολαστικοί (ηχομόνωση ,ακουστική , καλωδίωση ,εξαερισμός – κλιματισμός – ποιοτικός εξοπλισμός κλπ) ενώ σε κάποια άλλα (δευτερευούσης σημασίας… αλήθεια πια είναι αυτά??? Ίσως η ποικιλία του εξοπλισμού ???) ….να το πω απλά …θα τα αφήσουμε για αργότερα . . .ίσως και για πολύ αργότερα… μάλλον μέχρι να κερδίσω το Joker ή να κάνω deal με τον ΟΠΑΠ για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα . . . ;D ;
Υ.Γ.
Αν οι συντονιστές θεωρούν
ότι το όλο θέμα πρέπει-μπορεί να ενταχθεί στο «Κατασκευή Project studio» ,ας το κάνουν …
Θεωρώ ότι κάποιες πληροφορίες για την κατασκευή του
και μπόλικες φωτογραφίες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και διαφωτιστικές
και για αυτούς που σκέφτονται να το αναθέσουν σε κάποιον (όπως έκανα εγώ…)
αλλά κυρίως σε αυτούς που είναι της σχολής … «κάντο μόνος σου» .
Οι διαστάσεις του χώρου είναι 9,5m x 5.20m και έχει ύψος (δυστυχώς μόνο… >) 3,05 .
Στόχος μου είναι να φτιάξω ένα μικρό pro studio ,πράγμα που σημαίνει
ότι σε κάποια πράγματα θα είμαστε πολύ προσεκτικοί και σχολαστικοί (ηχομόνωση ,ακουστική , καλωδίωση ,εξαερισμός – κλιματισμός – ποιοτικός εξοπλισμός κλπ) ενώ σε κάποια άλλα (δευτερευούσης σημασίας… αλήθεια πια είναι αυτά??? Ίσως η ποικιλία του εξοπλισμού ???) ….να το πω απλά …θα τα αφήσουμε για αργότερα . . .ίσως και για πολύ αργότερα… μάλλον μέχρι να κερδίσω το Joker ή να κάνω deal με τον ΟΠΑΠ για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα . . . ;D ;
Υ.Γ.
Αν οι συντονιστές θεωρούν
ότι το όλο θέμα πρέπει-μπορεί να ενταχθεί στο «Κατασκευή Project studio» ,ας το κάνουν …