Γεια σου συνάδελφε (ως προς το μουσικό κομμάτι) και συνοδοιπόρε Γιάννη .
Α) χαίρομαι που ξεκίνησες την Τρίτη αίθουσα …εγώ την είχα ερωτευτεί (την αίθουσα πάντα) απ την πρώτη στιγμή !
Β) «υπολογίζω ακόμα τα βάρη που θα δεχτεί το δάπεδο από μπετό για να υπολογίσω το sylomer που θα παραγγείλω» .
Αυτό έκανε κι ο τεχνικός … χτες ήρθε και το sylomer …
Γ) «…αλλά λέμε και εμείς καμια !@#$%^& για να περνάει η ώρα.»
Σε παρακαλώ να μιλάς καλύτερα για τους φίλους μου ,τουλάχιστον όταν είμαι μπροστά … ;D ;D ;D
Δ) “εκείνον” τον ρημάδοκαφέ ακόμα να τον πιούμε…. >
Για να μην πω για την οικογενειακή συνάντηση που λέγαμε . . . . . .
Ε)Ερώτηση : όταν είσαι σε περίοδο (…
…) εργασιών – κατασκευών, κοιμάσαι ?
Εγώ πάντως ΟΧΙ !
Κοιμάμαι σαν καλλιτέχνης 02.30-03.00,ξυπνάω σαν εργάτης07.30-08.00 ,κάνω άχαρες δουλειές ως διαχειριστής της εταιρείας ,μαγειρεύω (αυτό μ’ αρέσει … νομίζω πως φαίνεται :
), παίζω με το παιδί μου … και κατά της 22.30 πάω στη σοφίτα να πιάσω λίγο το όργανο ,να γράψω κανένα τραγούδι ή να διαβάσω κανένα βιβλίο .
Και αυτά τις χαλαρές μέρες …
Yπάρχουν και οι άλλες που κάνω πρόβες ή ακόμα χειρότερα Live και κοιμάμαι την ώρα που ξυπνάω… ;D
Αλλά και όταν καταφέρω να κλείσω τα παιχνιδιάρικα ματάκια μου για να τον πάρω… λιγάκι… βλέπω στο ύπνο μου ότι το sylomer είναι «μπαγιάτικο» και ένα χρόνο αργότερα η ηχομόνωση έχει κάνει φτερά ,ότι κάνουν λάθος τα μαστόρια και μου κάνουν ένα τεράστιο booth και ένα μικροσκοπικό (iso box…) control και άλλα τέτοια … :-[ :-[
Τους αγω-νηστικούς μου χαιρετισμούς σε σένα και στην (αν και milf
) Trident .
P.S.
Παίδες , sorry για το
off tropic θα επανέλθω σύντομα με πληροφορίες και photo’s .