Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.
Είσαι μπρουκλης...εγώ χαλια μαΒρα, είμαι on the road Στας Ευρώπας και ξυρίζομαι με κάτι πολύ ΎΠΟΠΤΑ προϊόντα που βρήκα στην Ιαπωνία,όπου και εκεί είχα ξεχάσει να πάρω το travel kit μου πάλι καλά που είχε μείνει στο backpack μαζί με αυτα η Osma...και το AS..το κΣουραφι παντως ειναι Kai...?
Καλησπέρα σας κύριοι.
Απογευματινό ξύρισμα διακοπών μετά τη θάλασσα, γρήγορο για να μη χάσουμε και το ρεζερβε τραπέζι.
Μετά έχει και μπαράκι για μοχιτος και ταιριάζει το Cubebe.
Βραδινή αντρική ξύρισματάρα φουλ Tabac με Tallow.
Και στο ντους σαπούνι σώματος Tabac. Μυρίζω ταμπακίλα από την κορφή ως τα νύχια.
Ok το tallow δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το vegan.
Μισό κλικ μόνο πιο πάνω, μαρέγκα, γλύστρα, post.
Και με το vegan κάνω το ίδιο καλά ξυρίσματα.
Άποψη μου.
ΥΓ Το balm του, μ'αρέσει πολύ. Μετά το BBS, μου κάνει ένα μάγουλο βελούδο.
SOTN
Tuesday 1/10/2024
- Time: Night
- Beard: 2,5 Days
- Pre Shave: Shower, PAA CUBE 2.0 Slick Scentless
- Shaving Soap: Tabac Original Tallow
- Alum: Osma Tradition Alum Stone
- After Shave Lotion: Tabac Original
- After Shave Balm: Tabac Original
- Eau De Toilette: Tabac Original
Δοκιμή στην Ρωσική Gillette Platinum. Πολύ καλή λεπίδα. Γλυκιά και κοφτερή. Σιγουρα ομως μπορω να ζησω και χωρις αυτην, και δεν θα με κανει να τη βαλω στις τοπ για μενα που ειναι οι Personna Lab Blue και Astra Μπλε Ινδιας.
Δοκιμή και στο πλήρες set Phobos της Κερκίνη.
Με άρωμα από Xjeroff Alexandria II. Το αγαπημένο μου. Πολυτελές.
Στο σαπούνι, asl και balm, το άρωμα τους δεν προλαβαίνει να βγάλει κατά το ξύρισμα όλες τις νότες παρά μόνο της κορφής.
Το perfume διαρκεί 24 ώρες και στα ρούχα 48, και βγάζει τις υπόλοιπες νότες σταδιακά σε μια απολαυστική διαδικασία.
Βέβαια δεν σταμάτησα στο asl και asb, μήπως και βγάζουν κι αυτά σταδιακά τις υπόλοιπες νότες. Θα πρέπει να το δοκιμάσω, αλλά ποιος μπορεί να αντέξει στον πειρασμό να μη βάλει αν το έχει και το perfume.
ΥΓ. Η μάσκα σαπουνιού που έχω καθιερώσει πλέον, είναι όλα τα λεφτά.
Εχω χασει τη μπαλα με το νεο φορουμ.
Ασε που νομιζα οτι ειχε χακαριστει
5 μερες παταγα το bookmark για τις νεες δημμοσιευσεις και με εβγαζε στις αγγελιες.
Απο εκει δεν υπηρχε συνδεση με το φορουμ.
Αντε γεια.
Δεν παμε για κανενα ξυρισμα?
Αυτό ήταν το πρωινό ξύρισμα με την ταμπακαρα την παλια, την ορθοδοξη με tallow, το οποίο ανεβάζω με καθυστέρηση καθώς στο μεταξύ μετέφερα το den στο studio, γιατί τα είχα διασκορπισμένα.
Μόνο λεπίδες και τα απαραίτητα έμειναν στο μπάνιο.
Απλά πήρα από το praktiker μερικά ξύλα και διαμόρφωσα μια παλιά ραφιερα μου.
Το μεγαλύτερο Ελληνικό μουσικό forum με πάνω από 30.000 μέλη. Κάνε εγγραφή!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.