- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Το αγαπημένο μου κομμάτι από την αγαπημένη μου μπάντα. Ο λόγος που λατρεύω τις Les Paul.Απο τα καλύτερα σας!
Το γλυκό έδεσε με τον Σπύρο στο μπάσο. Μπράβο!
1)Πέρασα, αλλά δεν ακούμπησα.?1)Δηλώνετε τζαζίστας;
2)Πολύ ενδιαφέρουσα η #11,
3)η πράσινη που είναι;
4)Ωραίο δέσιμο, μπράβο σας!
Σου κόλλησε εσένα η Nuno. ?Ωραίο, αλλά θέλω άσ(θ)μα με τον Περικλή ποζερά με την ποζεροκιθάρα- την οποία βλέπω παρκαρισμένη στο παρασκήνιο ?
Επίσης το τρομερό Dm7- C#m7 μετά το D5 που όλοι παίζουν (λάθος) F/E.
1)Ευχαριστώ1)Κομματαρα, μπανταρα εκτελεσαρα (η δικη σας)
2)Νεστορ οι λεςπωλ δε θα πρεπε να ειναι ντελουξ ομως?
3)Τη Νουνο γιατι δεν τη παιζει κανεις??
Στράτο όταν το πρωτομάθαινα, Φα-Μι έπαιζα και κάτι δεν μου ακουγόταν σωστά. Ρε π0#$+η μου λέω, τι δεν πάει καλά και ψάχνω και τον είδα ότι παίζει Dm7-C#m7 5o-4o τάστο και λέω αυτό είναι.Το ίδιο πράγμα είναι Νέστορά μου.
Αν το μπάσο παίζει F-E, και εσύ παίζεις Dm7- C#m7, είναι σαν να παίζεις F-E αλλά αντί για την 5η κάθε συγχορδίας παίζεις την 6η.
και λέω αυτό είναι.
Θα μου κρύβει πιο καλά τη κοιλιά. ?Εγώ πάντως, ακόμα θεωρώ ότι η Les Paul σου πάει καλύτερα από όσες κιθάρες σε έχω δει να παίζεις.
Και να σου πω και κάτι "τρελό"?
Νομίζω ότι η 335 θα σου πηγαίνει ακόμα καλύτερα. :classic_smile:
Μια Gretsch hollowbody και είσαι πιο αδύνατος και απ' τον Nuno. Μιλάω από πείρα. Κρύβει μέχρι και μπούτια ?Θα μου κρύβει πιο καλά τη κοιλιά. ?
Να είμαι σαν τον Stills?Μια Gretsch hollowbody και είσαι πιο αδύνατος και απ' τον Nuno. Μιλάω από πείρα. Κρύβει μέχρι και μπούτια ?
Του λείπουν καμιά... 50αριά κιλά για να δείξει έτσι. Sir ξεκίνα να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο.