- Πόντοι
- 633
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καταλαβαινεις πως σ'αυτο που λεω στην τελευταια παραγραφο για τον επαγγελματια υπονοειται η υποχρεωτικη κατοχη τελεκαστερ ετσι??Πολύ ωραία το έθεσες νομίζω.
Καταλαβαινεις πως σ'αυτο που λεω στην τελευταια παραγραφο για τον επαγγελματια υπονοειται η υποχρεωτικη κατοχη τελεκαστερ ετσι??Πολύ ωραία το έθεσες νομίζω.
Να είχαμε όλοι ένα σπίτι κάπου που έχει 20dB περιβάλλοντα θόρυβο, να ανάβουμε τις λάμπες με 135w RMS να φχαρστιόμαστε.
Ναι αλλά ένα τζαζοκίθαρο με τον deluxe reverb στο 3 θα το συμπαθούσεςΕδώ έχω ένσταση.
Ξέρω ότι είμαι μειοψηφία, αλλά δεν αντέχω την ένταση.
Δεν μπορώ να λειτουργήσω καν, σε σοβαρές εντάσεις.
Θέλω να ακούω, και η ένταση αισθάνομαι ότι με εμποδίζει να συγκεντρωθώ ακουστικά.
Αφηνω λιγο στην ακρη το latency να πω κατι αλλο σχετικα με προτζεκτ.Πλαγκ ιν άμπλιτιουμπ... Χμμ. Εξαρτάται σε τι φάση είναι το πρότζεκτ. Μου έχει τύχει να κλείσω τον υπολογιστή με μεγάλη πίκρα και να κάθομαι να μελετάω χρωματικές 2 ώρες από τη στεναχώρια, γιατί νόμιζα ότι τραβάω πίσω. Τελικά δεν έφταιγα εγώ, ήταν το πρότζεκτ φορτωμένο, και το πλαγκ μου άφηνε αίσθηση ρετσινοδαχτυλίασης.
Τα φυσικά όργανα - αναλογικές πηγές κάθονται πιο εύκολα μεταξύ τους. Έλα όμως που στα πρότζεκτ έχεις κ από αυτά κ από digital instruments...χάος. τουλάχιστον με τον ενισχυτή λες αυτός ήταν ο ήχος, ήταν καλός, ήταν καλο-καλουτσικο το ρηκορντηγκ τώρα ότι κ να γίνει φταίει πως δε σκαμπαζω από μίξη. Κ προχωράς. Δε κανείς τουικ χωρίς αύριο στον ήχο τον ηχογραφημένο. Το αφήνεις για τη μίξη αυτο?Ενώ στον ενισχυτή είναι άλλη φάση.
Α γεια σου! Μανεηζ!Πάντως δίκιο έχει ο πιλάρας, με λεφτά όλα φτιάχνουν.
Τα φυσικά όργανα - αναλογικές πηγές κάθονται πιο εύκολα μεταξύ τους.
Understatement of the century.Αλλά είμαι άσχετος, μην μου δίνετε σημασία.
Understatement of the century.
Πιο εύκολα. Όχι εύκολα. Πως να το πω... Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι ν'ακουγονται αμιξαριστα. Αν σε αυτό το αμιξαριστο πράγμα αρχίσεις να βάζεις κ virtual instruments (κ τα έχεις οοοολα μαζί) τοτε βάζεις κ τα κλάματα κ κλείνεις κ το προτζεκτ.Δεν είμαι τόσο σίγουρος.
Αλλά είμαι άσχετος, μην μου δίνετε σημασία.
Τα φυσικά όργανα - αναλογικές πηγές κάθονται πιο εύκολα μεταξύ τους. Έλα όμως που στα πρότζεκτ έχεις κ από αυτά κ από digital instruments...χάος. τουλάχιστον με τον ενισχυτή λες αυτός ήταν ο ήχος, ήταν καλός, ήταν καλο-καλουτσικο το ρηκορντηγκ τώρα ότι κ να γίνει φταίει πως δε σκαμπαζω από μίξη. Κ προχωράς. Δε κανείς τουικ χωρίς αύριο στον ήχο τον ηχογραφημένο. Το αφήνεις για τη μίξη αυτο?
Α γεια σου! Μανεηζ!
Πιο εύκολα. Όχι εύκολα. Πως να το πω... Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι ν'ακουγονται αμιξαριστα. Αν σε αυτό το αμιξαριστο πράγμα αρχίσεις να βάζεις κ virtual instruments (κ τα έχεις οοοολα μαζί) τοτε βάζεις κ τα κλάματα κ κλείνεις κ το προτζεκτ.
ο ενισχυτής παραμένει σε επίπεδο σημασίας το νούμερο 1 component στην αλυσίδα του ήχου. Μόνο ο ίδιος ο παίχτης είναι πιο πάνω.
Θα διαφωνήσω.
Αν μιλάμε για recording, καμπίνα και μικρόφωνο ΜΑΚΡΑΝ πιο καθοριστικά.
Όσον αφορά τη κιθάρα, πρέπει να έχεις το σωστό voicing
Και μαγνήτες