Moog Muse

Σε περίπτωση όμως που κάποιο Hardware δεν το δούλευε σε διάστημα 6 μηνών στις δουλειές του το έδιωχνε από το studio του γιατί διαφορετικά θα γινόταν συλλέκτης
Αυτό βασικά. Πάρα πολύ σωστό. Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα software ή hardware. Στο τέλος της ημέρας νομίζω τα "go-to" instruments μετράνε στο setup.
Πάντως μία από τα ίδια. Ίσως όχι 6 μήνες, γιατί δεν τα χρησιμοποιώ καθημερινά, αλλά σίγουρα αν δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο hardware (synth, effect κτλ) εντός ενός χρόνου σε κάτι παραγωγικό έχει φύγει. 

Σε αυτή τη φάση παράδειγμα ξέρω ότι ανάλογα με το τι κάνω για:
- Strings/Pads συνήθως παω σε Virus
- Bass -> Model D, 2600
- SFX -> MiniBrute 2, 2600
- Leads -> MicroFreak, MS20
κτλ κτλ.

Το ίδιο ισχύει και για τα VST. Ότι δε χρησιμοποιείται άμεσο uninstall. 

Μπορεί βέβαια το setup να αλλάξει αύριο αν βρεθεί κάτι καλύτερο αλλά το θέμα νομίζω αρχικά είναι να βρεις τον ήχο σου. Εννοείται οφείλουμε να πειραματιζόμαστε και να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα και να εξελισσόμαστε γενικά, αλλά όταν έχεις μια βάση ξέρεις και που να πατήσεις για να προχωρήσεις. 

Ειδες που δέν έχουν μόνο μπάσο.Ωραίο είναι.Παρε μου το δώρο.Θα ταίζω ενα μήνα τις γάτες.
Θέλω κι εγώ να μου πάρει ?

Ειδες που δέν έχουν μόνο μπάσο.Ωραίο είναι.
Ναι, έχουν και 10-20 ακόμα ήχους. ? Ο ήχος αυτός βρίσκεται παντού πλέον, δεν σκας €3,500 για να παίξεις το θέμα του Blade Runner, αυτό το κάνεις σχεδόν τζάμπα (ή ακόμα και τζάμπα) με αμέτρητα σύγχρονα synths, hard & soft. H τιμή του -€350 πιο κάτω από την τιμή ενός Montage M6?- είναι για γέλια, αν και σαφώς χαμηλότερη απ'όσο περιμέναμε, μια και η εταιρεία πτώχευσε και αγοράστηκε από μια άλλη. Αν είχαν την εταιρεία ακόμα οι..."σοσιαληστές" (στα τελευταία της είχαν μερίδιο/μετοχές όλοι οι εργαζόμενοι) θα το πούλαγαν τουλάχιστον €8-9Κ.

Ναι, έχουν και 10-20 ακόμα ήχους. ? Ο ήχος αυτός βρίσκεται παντού πλέον, δεν σκας €3,500 για να παίξεις το θέμα του Blade Runner, αυτό το κάνεις σχεδόν τζάμπα (ή ακόμα και τζάμπα) με αμέτρητα σύγχρονα synths, hard & soft. H τιμή του -€350 πιο κάτω από την τιμή ενός Montage M6?- είναι για γέλια, αν και σαφώς χαμηλότερη απ'όσο περιμέναμε, μια και η εταιρεία πτώχευσε και αγοράστηκε από μια άλλη. Αν είχαν την εταιρεία ακόμα οι..."σοσιαληστές" (στα τελευταία της είχαν μερίδιο/μετοχές όλοι οι εργαζόμενοι) θα το πούλαγαν τουλάχιστον €8-9Κ.
Πάμε @cos_dr με το τρία,μπάς και τον συγκινήσουμε

????

? Λίγα ψίχουλα απο ήχους Moog γυρεεεεύωωω ...?

??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει Waterfall-K εφόσον δεν θες να μας πάρεις από ένα moog muse γιατί έχει 10-20 ήχους μπορείς να μας πάρεις από ένα prophet 6 ?

Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα το δεχτούμε ??

Εντάξει Waterfall-K εφόσον δεν θες να μας πάρεις από ένα moog muse γιατί έχει 10-20 ήχους μπορείς να μας πάρεις από ένα prophet 6 ?

Αφού δεν μου το παίρνει να έχω ένα πραγματικό θα μείνω με τα moog  που έχω και ας είναι ΠΣΗΦΙΑΚΑ και ΠΣΕΦΤΙΚΑ?

https://www.spectrasonics.net/products/tribute/

Τα ίδια πράγματα είναι Bill πάνω κάτω, και στις ίδιες απαράδεκτες τιμές.? Αν θες σοβαρά να πάρεις αναλογικό πολυφωνικό synth, άντε χτύπα το Behringer UB-Xa στα μόλις €1,035 και καθάρισες. 16φωνικό, bi-timbral, poly aftertouch κλπ, το synth θερίζει (σαν αναλογικό) και η τιμή του είναι πραγματικά ανέκδοτο.

image.png

Αλλιώς μείνε στα digital synths και στα VSTs σου και μην παιδεύεσαι άδικα. Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να αγοράσει κανείς σήμερα οποιοδήποτε αναλογικό synth, όπως δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο να αγοράσει αμάξι/πλυντήριο/ψυγείο/φούρνο κτλ της δεκαετίας του '60/'70. image.gif

Ωραίο το  Behringer το UB-Xa αλλά βλέπω και αυτοί πάνε να ζυγωσουν τις τιμές αυτόν που κατηγορείς για όλα όσα προ είπες 

Για beginner synth ένα χιλιάρικο ειλικρινά δεν δίνω 

Το poly D πχ μια χαρά είναι το UB Xa το ανέβασαν πολύ στα 800€ μια χαρά θα ήταν αλλά βλέπω υπάρχουν βλέψεις να πάνε ψηλά και αυτοί 

Για beginner synth ένα χιλιάρικο ειλικρινά δεν δίνω 
Γιατί, τι έχει η Behringer σαν εταιρεία και δεν δίνεις ένα χιλιάρικο? Οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή? 

Όχι Bill, δεν είναι. Ξεκόλλα απ΄τους μύθους.

BU Xa το ανέβασαν πολύ
Το ανέβασαν πολύ?? Στα €1,350 πρωτοκυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και έτρεχαν όλοι να το αγοράσουν, και τώρα το βλέπω στα  €1,035 και δεν το πιστεύω. Τζάμπα το δίνουν / μέσα μπαίνουν.? 

Από που προκύπτει λοιπόν ότι "υπάρχουν βλέψεις να πάνε ψηλά και αυτοί"? Οι τιμές τους απλά δεν παλεύονται, για τους analog freaks η Behringer είναι ο παράδεισος επί της Γης. Αυτά τα specs στα €800 που ζητάς δεν θα τα δεις ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, μην τρελαθούμε τώρα που θα αρχίσουμε να βρίζουμε την Behringer και για υψηλές τιμές!? 

Άντε τσέκαρε το Oberheim OB-X8 στα...€5,300?? και άσε την Behringer να δίνει πόνο στους ανταγωνιστές της.

Γιατί, τι έχει η Behringer σαν εταιρεία και δεν δίνεις ένα χιλιάρικο? Οι άλλες είναι καλύτερες δηλαδή? 

Όχι Bill, δεν είναι. Ξεκόλλα απ΄τους μύθους.

Το ανέβασαν πολύ?? Στα €1,350 πρωτοκυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και έτρεχαν όλοι να το αγοράσουν, και τώρα το βλέπω στα  €1,035 και δεν το πιστεύω. Τζάμπα το δίνουν / μέσα μπαίνουν.? 
Είδες σήκωσαν ψηλά τον αμανέ και με το που είδαν οτι πάτωσε το έριξαν ????

οκ δεν έχω δει ποιοτικά από κοντά πως είναι και δεν κρύβω πως κάποια από την εν λόγω. Εταιρεία τα έχω στο νου μου 

εγω όμως αυτό το UB Xa το θέλω στα 800 ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back