- Πόντοι
- 1,168
Δεν θα με hire μετά ο Σέμης στην επερχόμενη επιτυχία. Οπότε άσε καλύτερα. ?Του λείπουν καμιά... 50αριά κιλά για να δείξει έτσι. Sir ξεκίνα να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο.
Δεν θα με hire μετά ο Σέμης στην επερχόμενη επιτυχία. Οπότε άσε καλύτερα. ?Του λείπουν καμιά... 50αριά κιλά για να δείξει έτσι. Sir ξεκίνα να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο.
Μπορεί να ήταν για τη δερμάτινη ζώνη , me gustaΔεν ξέρω αν ήταν για τη κιθάρα, αλλά συγκέντρωσα πολλές ματιές το Σάββατο. ?
Προβολή συνημμένου 36852
Καλώς το αγόρι μας.Οσο για τη πρασινη νοτα που οντως ακουγεται πολυ...
1) Thanks1)Για την Εβελινα και τη φωνη της τα εχουμε ξαναπει.Ειναι ο τροπος,νομιζω,που τα λεει και οχι μονο η ιδια φωνη.Τα εχει και τα δυο.
Οι λοιποι,,οπως παντα,βαρατε τοσο ομορφα και μπραβο.
2)Οσο για τη πρασινη νοτα που οντως ακουγεται πολυ................
3)Αν εβλεπες τη Μπελουτσι να περπατα μπροστα σου θα εμενες στον ποντο που της εχει φυγει απο το καλσον?
Μπαααα.
Λεω τωρα.
2) Δεν υπάρχει live που να μην κάνω π@[@ρ1€$, αλλά και στο αγαπημένο μου κομμάτι; ?
Θα αποκαλύψω και κάτι κιόλας, όταν δοκιμάζω κιθαριστικό εξοπλισμό, παίζω δυο κομμάτια και αν ακούγονται καλά προβαίνω σε αγορά. Το ένα είναι αυτό (ειδικά το ριφ της εισαγωγής). Γι' αυτό δεν επιτρέπεται να κάνω λάθος.
3)Γιατί φοράει καλσον; ?
Κι εγώ πρόσφατα έπαιζα το follow me του Rory από B. Όλοι οι άλλοι κανονικά από C. Και όχι μόνο αυτό αλλά ήμουν έτοιμος να βρίσω κιόλας. Μήπως είναι αρχή Αλτσχάιμερ;2.Εχω παιξει σε "καλο" λαιβ,το 1/4 του κομματιου σε Λα.Ηταν Λα διεση.Οταν ηρθε το "αφεντικο" και μου ειπε,ευγενικα αντι να με χαστουκισει,οτι δεν παιζω σωστα απαντησα με στυλ οτι παιζω Λα.Αρα
ειμαι σωστος.Του τυπου"ξες ποιος ειμαι ρε?"?
Κι εγώ πρόσφατα έπαιζα το follow me του Rory από B. Όλοι οι άλλοι κανονικά από C.
Μα δεν άδω.Ήσουνα κρυωμένος και το ήθελες ημιτόνιο κάτω? :classic_tongue:
Καλά μην το παίρνετε περί πόνου. Όλοι την έχουμε πάθει έτσι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ?
Μα ποιος είναι αυτός που παίζει δυνατά; Μήπως ο Μέθενυ;Καλά μην το παίρνετε περί πόνου. Όλοι την έχουμε πάθει έτσι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ?
Βέβαια όσο πιο μεγάλες είναι οι εντάσεις (κάποιου κιθαρίστα, τυχαίο παράδειγμα δεν υπονοώ κάποιον), τόσο πιο πιθανό είναι να συμβεί ?
Τον έχω τσεκάρει.Πώς το κατάλαβες; ?
Αηδόνης.Άδης δεν άδεις .... Άδωνης. :classic_biggrin:
Τον έχω τσεκάρει.
Ας μην ξεχνάμε ότι ως τραγουδιστής έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Noiz.