- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
Ο Waterfall δεν ήταν γιατί οι DP έπαιζαν στο Terra Vibe, και εκεί δεν ξαναπατάω που να με πληρώνουν.? Αν 'επαιζαν κάπου αλλού, κάπου πιο νορμάλ δηλαδή, θα πήγαινα. Αλλά δεν πειράζει, τους έχω δει ήδη 4 φορές.???Ο @Waterfall-K mk2 δεν ηταν?
Μπαα τον φρακαρισαν στη γεφυρα του Ευρίπου... καλα ρε επιτρεπεται να μην πας....Ο Waterfall δεν ήταν γιατί οι DP έπαιζαν στο Terra Vibe, και εκεί δεν ξαναπατάω που να με πληρώνουν.? Αν 'επαιζαν κάπου αλλού, κάπου πιο νορμάλ δηλαδή, θα πήγαινα. Αλλά δεν πειράζει, τους έχω δει ήδη 4 φορές.???
Μπαντάρα, τι να λέμε τώρα, και ο McBride κόλλησε μια χαρά με τους υπόλοιπους. Δεν παλεύονται οι γέροντες.
Πόσταρε καμιά φωτό ωρέ Νέστορα, πες μας και καμιά λεπτομέρεια απ'το live.
καλα ρε επιτρεπεται να μην πας....
Όχι ρε, δεν έχει σημασία. Τους έχω δει και με Blackmore και δύο φορές με Lord. Ο Airey τα σπάει, είναι άξιος αντικαταστάτης. ?Είναι που δεν ήταν ο Λόρδος εκεί, αλλιώς όχι στο τεραβάημπ, και στην κόλαση θα πήγαινε.
Αμανε ητανε ο Λορδος θα ημανε και γω εκει μ ενα κοκκινο βρακιΕίναι που δεν ήταν ο Λόρδος εκεί, αλλιώς όχι στο τεραβάημπ, και στην κόλαση θα πήγαινε.
Αυτοί είναι παλαιότερων.? Πάρε ένα δείγμα παρακάτω για να καταλάβεις τι είδε ο Νέστορας προχτές.Εγω ειμαι παλαιών αρχωνε
Φίλος αν και δεν πήγα- και χαράς το κουράγιο σου που τραβήχτηκες στο Terra Vibe (εγώ συντάσσομαι με τον Waterfall- δεν ξανά πατάω εκεί)- με αυτό που αναφέρεις, το συμπέρασμα είναι ένα: Μόνο οι ποιοτικοί γέροντες ?Ήχος: Ο καλύτερος που έχω ακούσει ποτέ σε live
Σίγουρα ο Gillan δεν διαθέτει πλέον τη φωνή που είχε στα '70s, και είναι και ο λόγος που δεν τραγουδάει εδώ και αρκετά χρόνια το Child In Time. Βέβαια οι δισκογραφία των DP δεν είναι μόνο το Child In Time και το Highway Star, ειναι ένα "μύριο' ακόμη τραγούδια που δεν απαιτούν το ξελαρύγγιασμα του τραγουδιστή. Το πρόβλημα με αυτη την μπάντα δεν είναι το τι θα διαλέξουν να παίξουν live, αλλά το τι θα διαλέξουν να αφήσουν απ'έξω.? Αν σκεφτεί κανείς πόσα hit (με την καλή έννοια) έχουν κυκλοφορήσει από όλες τις περιόδους της μπάντας θα χάσει την μπάλα, και το να ικανοποιήσουν τον κάθε οπαδό που θέλει να ακούσει τα ΧΨ κομμάτια απλά δεν είναι εφικτό, γιατί θα έπρεπε το κάθε live να διαρκεί κάνα 8ωρο.?Ian Gillan. Σεβασμός. Δεν μπορεί να κάνει τα τρελλά της νεανικής ηλικίας, του έφυγαν κάποιες νότες, είχε (νομίζω) αρχικό στάδιο Parkinson - έτρεμε το χέρι που κρατούσε το μικρόφωνο.
Έτσι είχα πει κ εγω αλλά λύγισα και πήγα black keys χτες... Καμία σχέση... Έχει αλλάξει ο χώρος, πάρκαρα σχεδόν δίπλα,οργανωμενος πλέον χώρος με τουαλέτες σκιά κλπ... Τους έσκισε το release βλέπεις...Είπαμε, στο Terra Vibe δεν ξαναπατάω ούτε απ'εξω. Και ξαναλέμεεεεε, τους έχω δει ήδη 4 φορές.Προβολή συνημμένου 36997
Πήγε ένας φίλας μου χτες και 2 παρά ήταν πίσω στη Χαλκίδα, και μας εκανε εντύπωση.Έτσι είχα πει κ εγω αλλά λύγισα και πήγα black keys χτες...
Πάρκαρα 10λ από τη σκηνή αλλά βέβαια είχε βαριά 8-10χιλ.... Αφού σκέφτομαι την επόμενη φορά να πάρω κ τον μικρό μαζιΠήγε ένας φίλας μου χτες και 2 παρά ήταν πίσω στη Χαλκίδα, και μας εκανε εντύπωση.
Αφού σκέφτομαι την επόμενη φορά να πάρω κ τον μικρό μαζι
Έχω ξεκινήσει βάρη από περσυ.... Γτ έμοιασε ο μικρος στο πατέρα του.... ?Θα αντέξει ο σβέρκος σου τόσες ώρες? :classic_tongue: