Πάντως διαφωνώ στα περισσότερα που ειπώθηκαν στο thread.
Για μενα δεν υπάρχει τίποτα κακό με τα κινητά στις συναυλίες, επικροτω ακόμα και αυτούς που τραβάνε όλη την συναυλία για να την δω μετά στο YT και να ξαναζησω την στιγμή.
Το fb μου είναι κάτι σαν προσωπικό μου ημερολόγιο. Ποσως με ενδιαφέρει πόσα λαϊκ θα πάρω. Μου αρέσει ό,τι ξεχωριστό ζω, είτε ένα ταξίδι είτε μια συναυλία κτλ να το κάνω ποστ και να το βλέπω μετέπειτα στις αναμνήσεις μου.
Δυστυχώς πιο πιθανό είναι να σωθεί έτσι το υλικό σου (πόσες φωτό είχα στο κινητό μου και επειδή δεν τις είχα κάνει back up και έχασα το κινητό, έχασα τις φωτό? Μόνο όσες είχα ποσταρει στο fb σώθηκαν).
Τόσα ταξίδια και συναυλίες στα παλιά χρόνια, που είτε εκτυπωνα τις φωτογραφίες είτε ήταν ψηφιακές και τις αποθήκευσα στον υπολογιστή ο οποίος κάποια στιγμή χαλούσε, έχω χάσει όλες αυτές τις φωτό και άρα τις αναμνήσεις.
Δηλαδή οκ να ζούμε την στιγμή, αλλά πέντε έξι φωτογραφίες και κάνα βιντεάκι δεν θα καταστρέψει την εμπειρία σου. Και όταν το ποσταρεις στο φατσοβιβλιο θα το βλέπεις και μετά από είκοσι χρόνια να χαίρεσαι.
Θεωρώ την αντίδραση κάποιων καλλιτεχνών λίγο υπερβολική