Τι ρωτάς το μασίνι μωρέ σύντεκνε.
Τα έχει γράψει ο ΦΑσΙον αυτά για το prog στην 7η σελίς ασούμε.
Αυτουνου μάλιστα....
Θα πω εγώ που είμαι καρεκλάς..
Περιμένω θρεντ με τίτλο "Τα 25 τραγούδια που καθόρισαν την Disco" ή κάτι παρόμοιο.
Προβολή συνημμένου 38152
Και δεν λές? Μ'αρέσει η Disco, αν και δεν έχω ασχοληθεί. Μακάρι να την ακούγαμε και σήμερα στα διάφορα μπαράκια αντί για τις σκυλοtrapάδικες αηδίες. Πιτσιρικάδες την σνομπάραμε, σήμερα την νοσταλγούμε.Θα πω εγώ που είμαι καρεκλάς.
Εγώ όχι.Και δεν λές? Μ'αρέσει η Disco, αν και δεν έχω ασχοληθεί. Μακάρι να την ακούγαμε και σήμερα στα διάφορα μπαράκια αντί για τις σκυλοtrapάδικες αηδίες. Πιτσιρικάδες την σνομπάραμε, σήμερα την νοσταλγούμε.
Τα ξαναβαλα
Μπράβο ωρέ gkoumoul1, πολύ χαίρομαι που σου αρέσουν τόσο οι Kaipa, είναι πραγματικά κορυφαίοι. Συνθεσεις, ενορχηστρώσεις, παιξίματα, όλα άψογα. Μελωδικότατοι επίσης και καθόλου κουραστικοί. Να ευχαριστείς τον γερο-Hans Lundin που είναι ο leader της μπάντας, κύριος συνθέτης και πλέον το μόνο original μέλος που βρίσκεται από την αρχή (1973) στο γκρουπ. Έχουν μια απίστευτη "φρεσκάδα" οι συνθέσεις του παρά τα τόσα χρόνια στον χώρο, που είναι να απορεί κανείς.Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ άκουγα σήμερα πάνω από 5 ώρες Kaipa
Φουζιον το λενε.Τους UK δεν θα τους κατέτασσα τόσο στο Prog όσο στο JazzRock. Τεράστια γκρουπάρα έτσι κι αλλιώς.?
JazzRock/Fusion το λένε για την ακρίβεια. Σκέτο fusion υπάρχει σε ένα κάρο μουσικές και εκτός Jazz.Φουζιον το λενε.
Εξ ου κι ο δικος μας φουζιος.
Ή και φασιον.
Το αυτο
Γκαλά ντεJazzRock/Fusion το λένε για την ακρίβεια. Σκέτο fusion υπάρχει σε ένα κάρο μουσικές και εκτός Jazz.
Εγω κουραστηκα να ειμαι ακριβολόγος.Ας είμεθα ακριβολόγοι σύντροφε εν Hammωnd Dim,? οι επόμενες γενεές από εμάς περιμένουν (ναι, από εσέναΠροβολή συνημμένου 38184 και εμένα!) να μάθουν 5-10 σωστά πράγματα για τη μουσική, ας είμεθα λοιπόν προσεκτικοί για να μην τους απογοητεύσουμε εις το μέλλον....Προβολή συνημμένου 38185
Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις, σύντροφε Dim.? Ήδη νιώθω το βάρος του αισθήματος ευθύνης που μου αναλογεί, δεν σου κρύβω δε ότι η πραγμάτωση των στόχων που έχω θέσει σε αυτόν τον τομέα με βοηθάει να προσδιορίσω, καθορίσω και αφομοιώσω τις νέες τάσεις και προκλήσεις των καιρών, και ταυτόχρονα με υποχρεώνει να θέσω σε εφαρμογή ένα μοντέλο πολύπλευρης δράσης που μέσα από την πλατιά συμμετοχή των λαϊκών μαζών στις διεργασίες, σε συνδυασμό με το δυνάμωμα και την επέκταση των υφιστάμενων δομών, θα συμβάλουν αποφασιστικά στην προοδευτική μετεξέλιξη και το σύνολο των πρακτικών που θα μου επιτρέψουν να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του λαού προς το πρόσωπο μου.Εγω κουραστηκα να ειμαι ακριβολόγος.
Ας ειμαι και λιγο μπουρδολόγος.
Εσυ θα κρατας τα μπόσικα
Και οι ELP έγραψαν το "C'est La Vie", τι να λέει? Οι UK ανήκουν πιο πολύ στο JazzRock ιδίωμα.@Waterfall-K mk2 το συγκεκριμενο κομματι UK καταρρακτη ειναι πιο προγκ πεθαινεις. Ουτε τζαζ ροκ, ουτε φιουζιο, ουτε τιποτα. Καθαρο προγκ ΛΑΙΜΑΙ ?