- Πόντοι
- 38
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Α, δεν την ήξερα αυτήν... νόμιζα πως έλεγες πως εμένα έχουν στο φτύσιμο, εξ ου και η απάντηση!! (συνεννόηση καφάσι)
Ποιου μήνα; Εγώ είμαι γεννημένος Τρίτη και 13 (Αύγουστος), και όλοι όταν βλέπουν το 13 στο mail, με ρωτάνε αν είμαι Παναθηναϊκός...odis13 είπε:Το 13 ειναι ως γνωστον ο πιο γκαντεμικος αριθμος. Εγω 13 γεννηθηκα
και ακόμα το έχω και εξακολουθώ να είμαι ψηλός και να ισχύουν όλα τα άλλα.Το βάφτισα, το μάρκαρα, θα είναι πάντα δικό μου και
άν ποτέ το δώσω θα πάρω πολλά λεφτά,
γιατι σίγουρα η αξία του θα είναι ανεκτίμητη
αφού φέρει το nickname ενος πραγματικού μαέστρου των πλήκρων,
ενος όμορφου, ψηλού και ευχάριστου ανθρώπου,
που την μετριοφροσύνη του ξεπερνά μόνο η δυνατότητα που έχει
όταν παίζει πλήκτρα να ακούγεται απο αυτά
η φωνή του Κυρίου να μιλάει στους ανθρώπους για αγάπη.
Εσύ είσαι οπαδός της Southampton απλά δεν το ξέρειςΤο παλιό μου nickname ήταν blue monk από το ομώνυμο κομμάτι του Thelonious Monk το οποίο δεν μου άρεσε ποτέ ιδιαίτερα αλλά το βρήκα αστείο τότε σαν όνομα κομματιού χωρίς λόγια, Τελικά όμως το αστείο πάλιωσε, έπαψα να το βρίσκω και τόσο αστείο και έμεινα με το όνομα ενός κομματιού που δεν μου πολυαρέσει... Εντωμεταξύ όμως αγιοποιήθηκα και έτσι το άλλαξα
?Πω ρε φίλε κάθισα διάβασα 15 σελίδες παρατσούκλια 14 χρόνια πριν από άτομα που δεν ξέρω και δεν είναι καν πλέον στο noiz
Πω ρε φίλε κάθισα διάβασα 15 σελίδες παρατσούκλια 14 χρόνια πριν από άτομα που δεν ξέρω και δεν είναι καν πλέον στο noiz
Εγω ακουω οτι εισαι ακομα φονιας και τα παστελωνειςΠιτσιρίκος στις αλάνες ημουν δεινός σκόρερ.....
Όπως και να μου ερχόταν η μπάλα την κάρφωνα,με όποιον και να έπαιζα.
Κάποιοι λέγαν ότι ήμουν ταλέντο..εποχές λίγο μετά του Μουντιάλ του 1982 οπότε όλοι με φώναζαν
Rossi... από τον αείμνηστο Ιταλό σκόρερ Paolo Rossi...
Τι είπες τώρα ρε φίλε...Πιτσιρίκος στις αλάνες ημουν δεινός σκόρερ.....
Όπως και να μου ερχόταν η μπάλα την κάρφωνα,με όποιον και να έπαιζα.
Κάποιοι λέγαν ότι ήμουν ταλέντο..εποχές λίγο μετά του Μουντιάλ του 1982 οπότε όλοι με φώναζαν
Rossi... από τον αείμνηστο Ιταλό σκόρερ Paolo Rossi...
Εγω ακουω οτι εισαι ακομα φονιας και τα παστελωνεις
πολύ καλά άκουσες!!!
Κάθε γειτονιά και αλάνα....ήθελε κοτσια να πας να παίξεις εκτός έδρας στην αλάνα της πάνω γειτονιάς....πεφταν κορμιά και φαπες....Τι είπες τώρα ρε φίλε...
Δεν έχουμε αλάνες στις μέρες μας
Μια από τα ίδια...έκανα κι εγώ την λ@κ@μία και συγκινήθηκα ενθυμούμενος παλιούς φίλους από εδώ (και κυρίως αυτούς που δεν έχουν φύγει μόνο από το φόρουμ αλλά και από την ζωή)...? anyway... the show must gone on...
στα λίθινα χρόνια του εν Ελλάδι κυβερνοχώρου στα chat μπουντρούμια των πανεπιστημίων συνηθιζόταν ως νικ τα πρώτα γράμματα του ονοματεπώνυμου σε greekglish...