Καλησπέρα. Έχω έναν χώρο γύρω στα 30 τμ που τον χρησιμοποιώ για jamming αλλά και ηχογραφήσεις, εκτός από ντραμς. Στον χώρο υπάρχουν ξύλινα πάνελ με πετροβαμβακα που τον καλύπτουν, αλλά κυρίως γύρω και πίσω από το γραφείο. Η πλήρως ακάλυπτη μεριά είναι ο τοίχος απέναντι από το γραφείο που υπάρχει απλώς ένας πολύ μικρός διάχυτη και επίσης όλες οι γωνιες. Από μέτρηση παλιότερη ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα μπάσα.
Με το δεδομένο ότι δεν μπορώ να προβώ σε πιο συγκεκριμένη μελέτη ψάχνω να βρω σε αυτή τη φάση μπασοπαγιδες που θα βάλω στις 4 γωνίες. Μάλλον έτοιμες από το εμπόριο και με ταβάνι το πολύ στα 800 ευρώ.
Παρακάτω επισυναπτω ένα πρόχειρο σχέδιο από τον χώρο μου. Όπου είναι κόκκινο είναι τα ηχοαπορροφητικα υλικά.
Τι μου προτείνετε οποίος ξέρει ώστε να μην πάρω κάτι που ίσως μου κάνει ζημιά ακουστική στον χώρο?
Με το δεδομένο ότι δεν μπορώ να προβώ σε πιο συγκεκριμένη μελέτη ψάχνω να βρω σε αυτή τη φάση μπασοπαγιδες που θα βάλω στις 4 γωνίες. Μάλλον έτοιμες από το εμπόριο και με ταβάνι το πολύ στα 800 ευρώ.
Παρακάτω επισυναπτω ένα πρόχειρο σχέδιο από τον χώρο μου. Όπου είναι κόκκινο είναι τα ηχοαπορροφητικα υλικά.
Τι μου προτείνετε οποίος ξέρει ώστε να μην πάρω κάτι που ίσως μου κάνει ζημιά ακουστική στον χώρο?