Το νέο forum του Noiz

Το βλέπεις εσύ κάπου στη φωτο που ανέβασα....η εγω χαζάθηκα εντελώς! :p
Κάτω βρε, στον πάτο είναι... Εσύ δείχνεις το άνω... Κάτω... :ROFLMAO:
EDIT: Το βρήκες. :cool:

Αν μπω από την κατηγορία "New Posts" εμένα με πάει κανονικά εκεί που το άφησα. Δε μου δείχνει με Bold τα μη-αναγνωσμένα βέβαια, όπως ήταν πριν.
Εμένα πάλι όχι

μήπως θυμάσαι σε ποια κατηγορία του forum ήταν;
Ακυρο, τα post υπάρχουν απλά δεν φαινονται όταν κανεις αναζητηση μεσα απο το profile σου

1. Oι υπογραφές των μελών είναι πλέον στο ίδιο μέγεθος με το κείμενο που γράφουν. Η λεπτή άσπρη γραμμή που τα διαχωρίζει δεν κάνει και ιδιαίτερη δουλειά και είναι λίγο κουραστικό imho

2. Και σε μένα τo dark/white theme η αλλαγή είναι προσωρινή και επανέρχεται μόλις πάω σε άλλη σελίδα.

Oι υπογραφές των μελών είναι πλέον στο ίδιο μέγεθος με το κείμενο που γράφουν. Η λεπτή άσπρη γραμμή που τα διαχωρίζει δεν κάνει και ιδιαίτερη δουλειά και είναι λίγο κουραστικό imho
Αυτό διορθώθηκε.

Έχουμε τώρα ξεχωριστές κατηγορίες "Φωνητικά" "Κλασικά Όργανα" και "Παραδοσιακά Όργανα".

Κάτι άλλο - το πάνελ πάνω δεξιά με την εικόνα προφίλ - όνομα - message icon - notification icon, είναι πολύ μικρά. Χρησιμοποιώ 27άρι monitor 2560x1440. Στο δεύτερο που είναι 1920x1080 είναι μια χαρά.

Υπάρχει κάποιος/α που να έχει λογαριασμό εδώ και να συνδέεται μέσω facebook ή google; να μας πει αν λειτουργεί οκ.

To Dark είναι πραγματικά ζόρικο στο νέο layout! I love it! (y)

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back