Αληθινά ονόματα στο forum του Noiz 🤘

Εγώ θα ήθελα να είμαι ο Μπόμπ Κατσιώνης για να το έγραφα. Αλλά, ενώ είμαι σχετικά καλός τεχνικά (στα πλήκτρα τουλάχιστο), δυστυχώς δεν είμαι αυτός και ούτε είμαι σαν κι αυτόν. :cry:

Εγώ θα ήθελα να είμαι ο Μπόμπ Κατσιώνης για να το έγραφα. Αλλά, ενώ είμαι σχετικά καλός τεχνικά (στα πλήκτρα τουλάχιστο), δυστυχώς δεν είμαι αυτός και ούτε είμαι σαν κι αυτόν. :cry:
Ούτε ο Μπομπ Κατσιώνης είναι εσύ, embrace your personality.

Άσε που ο Μπομπ δεν ξέρει ούτε τα μισά από όσα ξέρεις εσύ για Eurovision

Άσε που ο Μπομπ δεν ξέρει ούτε τα μισά από όσα ξέρεις εσύ για Eurovision
Πως δεν ξέρει. Ξέρει. Εδώ έχει παντρευτεί την Ευρυδίκη. Αυτός έχει πραγματικά τη Μοναδική Λάμψη. Εγώ είμαι μια φθηνή απομίμηση. :LOL:

Φίλιππε πες μας λίγο και το nickname πως βγαίνει ρε συ. Pantera θέλει να πει ο ποιητής; Και το 7; Γαύρος; Υποθέσεις κάνω απλά
Φίλε Nekkon σώστα μάντεψες!!! Οι Pantera είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες. Βέβαια η κιθαριστικές μου ικανότητες έφτασαν μέχρι Cowboys from hell και Mouth for war και αυτές κατα προσέγγιση. Και ναι είμαι φίλαθλος του εφήβου (χωρίς οπαδισμούς και φανατισμούς). Θα έλεγα πως τείνω λίγο πιο πολυ στο μπασκετικό τμήμα (τι τραβάω ο γαύρος).

Εγω η λεοπάρδαλη, ο πάνθηρας πιο πάνω και ο tubarao ο καρχαρίας, Jumanji έγινε.
Φίλε Λεοπάρδαλη, πόσες φορές με ταύτιζαν με το συμπαθέστατο αιλουροειδές τα ξέγνοιαστα χρόνια του gaming. Και πάντα έμπαινα στη διαδικάσια να τους εξηγήσω τι εστί, μπας και προσηλυτίσω κανέναν..

Γιατί λέγεται Ναν? Γιατί κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει (none).
Ίσως ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη. Σίγουρα ο καλύτερος που έχω δει live! Αλλά ο άτιμος δεν δίνει το τόπι ούτε από το δεξί στο αριστερό χέρι!

Για να μπούμε εντός θέματος ξανά φίλε Φίλιππε, ούτε κουφός είμαι, ούτε λεοπάρδαλη. (γουστάρω def leppard όμως 😁) Όπως με ρώτησε ένας φίλος που μας άφησε αν θα ήθελα να είμαι λιοντάρι ή γαζέλα, του απάντησα άνθρωπος. Με λένε Αλέξανδρο.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
209
Εμφανίσεις
11K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back