Το νέο forum του Noiz

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά τις προάλλες που μιλούσα με κάποιους χρήστες του φόρουμ από κοντά, αντιλήφθηκα ότι πλέον η μουσική δεν εμφανίζεται στο What's New ή στην προεπιλεγμένη καρτέλα του homepage forum.noiz.gr [Νέες απαντήσεις].

Δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται όλα τα νέα post μουσικής όπως παλιά; Τωρα ως έχει, απλά χάνονται αν δεν πάει κάποιος κάθε μέρα να δει αν έχει ανέβει νέο κομμάτι.

Σχετικά με το περιεχόμενο των δύο τελευταίων ποστ (ειδικά του τελευταίου), έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας από όταν έγιναν αυτές οι αλλαγές. Για το προτελευταίο ποστ, έχω συνομιλήσει με τον admin τουλάχιστον δύο φορές.

Μια λύση, δια της πλαγίας οδού, είναι να ανεβει στην κατηγορία clips το νέο κομμάτι, ώστε να φαίνεται στη ροή.

Σχετικά με το περιεχόμενο των δύο τελευταίων ποστ (ειδικά του τελευταίου), έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας από όταν έγιναν αυτές οι αλλαγές. Για το προτελευταίο ποστ, έχω συνομιλήσει με τον admin τουλάχιστον δύο φορές.

Μια λύση, δια της πλαγίας οδού, είναι να ανεβει στην κατηγορία clips το νέο κομμάτι, ώστε να φαίνεται στη ροή.
Ειναι φανερό οτι δεν ειναι στους στοχους του αδμιν

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back