Το νέο forum του Noiz

Τώρα βλέπω ότι στο Dark Mode υπάρχει το θέμα. Το Light φαίνεται λίγο πιο ισορροπημένο.

1732787859112.png

Προτείνω ένα πιο σκούρο background, και πιο σκούρο το κείμενο που γράφεις το σχόλιο. Το Εξωτερικό πλαίσιο του σχολίου (εκεί που είναι η εικόνα προφίλ) μπορεί να μείνει ίδιο.

2 τρόποι,

1. διαλέγεις μόνο το κείμενο που θέλεις να κάνεις quote και στη συνέχεια Reply
2. reply κάτω δεξία (για να κάνεις σε όλο το κείμενο)

1732787856955.png

1732787875146.png

Τώρα βλέπω ότι στο Dark Mode υπάρχει το θέμα. Το Light φαίνεται λίγο πιο ισορροπημένο.

Προτείνω ένα πιο σκούρο background, και πιο σκούρο το κείμενο που γράφεις το σχόλιο. Το Εξωτερικό πλαίσιο του σχολίου (εκεί που είναι η εικόνα προφίλ) μπορεί να μείνει ίδιο.

όταν διαλέγεις την Gibson εμφάνιση (μαύρη) η αλλαγή μένει κανονικα, η σε γυρνάει πίσω στην άσπρη;

όταν διαλέγεις την Gibson εμφάνιση (μαύρη) η αλλαγή μένει κανονικα, η σε γυρνάει πίσω στην άσπρη;
Χα! Νομιζω το βρήκα!
Θενκσ!

Αλλάζει σε μαύρη αλλά όταν φεύγεις απο το topic που βρίσκεσαι επιστρέφει στο λευκο.

Οκ, και μια ακόμα ερώτηση .
Πώς κάνεις "quote", γιατί και αυτό δεν το βρίσκω...ή είμαι πάλι ημι banned :p
Να τι παθαίνει όποιος τα βάζει με επιφανή μέλη του φόρουμ.

ναι αλλά η μαύρη εμφάνιση μένει κανονικά; ρωτάω γιατί υπάρχει θέμα σε κάποιους
Κάτσε εγώ δεν βρήκα καν την μαυρη εμφανιση. Έχουμε βασικότερα προβληματα...αυτα ειναι λεπτομέρειες. :p

Χα! Νομιζω το βρήκα!
Διακρίνω μια δυσκολία στη χρήση από τους... elders ή είναι ιδέα μου; :)
Κάτω - κάτω είναι το άσπρο/ μαύρο - το μεσαίο γαλάζιο ,"παραλλαγή εμφάνισης"
νοιζ.JPG

Διακρίνω μια δυσκολία στη χρήση από τους... elders ή είναι ιδέα μου; :)
Κάτω - κάτω είναι το άσπρο/ μαύρο - "παραλλαγή εμφάνισης"
Το βλέπεις εσύ κάπου στη φωτο που ανέβασα....η εγω χαζάθηκα εντελώς! :p

Καλορίζικη η καινούργια πλατφόρμα. Στα preferences κι εμένα όταν επιλέγω dark mode (γιατί το light είναι πολύ Light) και πατάω και Save αμέσως μετά το save γυρνάει σε light mode.

Επίσης παρατηρησα ότι σε πάει στην αρχη του νήματος, σε κάθε νήμα, και όχι εκεί που το άφησες *αναγνωσμένο¨.

Αν μπω από την κατηγορία "New Posts" εμένα με πάει κανονικά εκεί που το άφησα. Δε μου δείχνει με Bold τα μη-αναγνωσμένα βέβαια, όπως ήταν πριν.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back