Καθε φορα.Εκτός και αν σε πάει κάθε φορά στην αρχή;
Καθε φορα.
Ακόμα και σε αυτο το νημα
Δεν υπάρχει ρύθμιση από το προφίλ? δεν έχω προλάβει να το ψάξω ακόμα. Μου φαίνεται θα πρέπει να κατεβάσουμε το manualΕγω θα επιμείνω. Είναι λογικό σε κάθε νημα να σε πάει ξανα στην αρχή και όχι εκει που το άφησες;
Σε όλους τους υπολογιστες και με ολους τους browsers (firefox- chrome- edge).
δεν το έχει αναφέρει άλλος. έχει κανένα add-on στον browser ή κάτι τέτοιο;
μπορείς να δοκιμάσεις άλλο browser;
Πραγματικά, απ' το πρωί σε πάει... πριονοκορδέλα με το νέο layoutΚαλά , όλα τα bugs πάνω μου έπεσαν σημερα.
Εμενα με παει στην αρχη και στα 2Τι βλέπω ότι συμβαίνει με αυτό που λέει ο LK:
Αν πάω στο "New posts", μου βγάζει όλα τα new posts και κάνει αυτόματα focus στο σημείο που δεν έχω διαβάσει.
Αν πάω στο What's new που είναι πιο κάτω, με πάει από το 1ο post.
Με βολεύει το New posts, αλλά - αν βγω και για κάποιο λόγο θέλω να ξαναμπώ (πριν δημιουργηθεί ένα νέο σχόλιο), το thread εξαφανίζεται από το New posts.
Το καλύτερο θα ήταν ένα feed που "ανεβάζει" πάνω πάνω τα threads με νέα σχόλια, και μένουν εκεί χωρίς να εξαφανίζονται - όπως ήταν πριν δηλαδή.
υπάχει κάτι άλλο ιδιαίτερο στο setup σου; VPN? κανένα περίεργο firewall;Εμενα με παει στην αρχη και στα 2
Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που τσέκαρα το πρωί ήταν τα... κουμπιά.Πάντως το νεο layout είναι πιο moderation friendly.
Παντού βλέπω κουμπία....για να εξαφανίσω κόσμο....να ρίξω βόμβες κλπ![]()
Τιποτα απολύτως....υπάχει κάτι άλλο ιδιαίτερο στο setup σου; VPN? κανένα περίεργο firewall;
Mε Edge με πάει στο τελευταίο αλλά δεν είμαι συνδεδεμένος.
δεν το έχει αναφέρει άλλος. έχει κανένα add-on στον browser ή κάτι τέτοιο;
μπορείς να δοκιμάσεις άλλο browser;
Πάλι με ώρες με καιρούς, πάλι δικό μας θα ναι.Το music μας τελείωσε;
Δεν το βλέπω πουθενά....
Εξαιρετικά δυσλειτουργικό πάντως είναι...δεν βγάζω άκρηΠάλι με ώρες με καιρούς, πάλι δικό μας θα ναι.
Θέλει λίγο συνήθεια. Δεν έχει μπει το MUSIC ακόμα, δεν είναι διαθέσιμο.Εξαιρετικά δυσλειτουργικό πάντως είναι...δεν βγάζω άκρη
Απ'όλα τα forum που μπαίνω το καλύτερο, πιο όμορφο, πιο απλό και πιο εύχρηστο είναι αυτό του ινσόμνια.Εξαιρετικά δυσλειτουργικό πάντως είναι...δεν βγάζω άκρη