- Πόντοι
- 1
υπάρχει στην αθήνα κανένας αξιόπιστος που να κάνει mods σε πετάλια ;
ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα ερθω σε επαφη μαζι τουςΥπάρχουν ακόμη και μέλη που ασχολούνται, θα βρεις και κάποιους στις αγγελίες που φτιάχνουν κλώνους. Από κει και περα οι Analog Touch στη Νέα Ερυθραία και ο Effectrum Electron στη Nέα Σμύρνη κάνουν όλες τις επισκευές fx/synths, φαντάζομαι ότι εύκολα μπορούν να σου μοντάρουν πετάλια.
ενα small stone v3Αναλογως τι θες να κανεις ισως να μπορεις να το κανεις και μονος σου δεδομενου οτι ξερεις να χειριζεσαι κολλητηρι. Αν εχεις ετοιμο mod πιθανοτατα δεν χρειαζεται καν να καταλαβεις πως δουλευει το κυκλωμα σου. Τι πεταλι εχεις;
ενα λαμπακι on/οff θελω να βαλω και να φτιαξω το knob του rate γιατι δεν πιανει καλα οταν το γυρναω κ ειναι σαν να γλιστραει. Για να τα κανω αυτα μονος μου ουτε καν το σκεφτομαι γιατι ετσι εχω χαλασει ενα boss ph3 που ειχα την ιδεα να το πειραξω χαχα, γενικα δεν το εχω με τετοιες εργασιες.Προβολή συνημμένου 54255
Δεν μπορω να κανω επιβεβαιωση οτι ειναι σωστες οι τιμες μιας και δεν εχω το πεταλι σου αλλα βρηκα αυτο το διαγραμμα. Τι δεν σου αρεσει και θες να αλλαξεις εσυ στο πεταλι σου;