Το νέο forum του Noiz

Αχα!
Κάτω αριστέρα λοιπόν, όχι πάνω δεξια.
Καλα χειρότερο είναι μαυρό..αστο ασπρο. :p

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    61.2 KB · Εμφανίσεις: 5
Το βλέπεις εσύ κάπου στη φωτο που ανέβασα....η εγω χαζάθηκα εντελώς! :p
Κάτω βρε, στον πάτο είναι... Εσύ δείχνεις το άνω... Κάτω... :ROFLMAO:
EDIT: Το βρήκες. :cool:

Αν μπω από την κατηγορία "New Posts" εμένα με πάει κανονικά εκεί που το άφησα. Δε μου δείχνει με Bold τα μη-αναγνωσμένα βέβαια, όπως ήταν πριν.
Εμένα πάλι όχι

μήπως θυμάσαι σε ποια κατηγορία του forum ήταν;
Ακυρο, τα post υπάρχουν απλά δεν φαινονται όταν κανεις αναζητηση μεσα απο το profile σου

1. Oι υπογραφές των μελών είναι πλέον στο ίδιο μέγεθος με το κείμενο που γράφουν. Η λεπτή άσπρη γραμμή που τα διαχωρίζει δεν κάνει και ιδιαίτερη δουλειά και είναι λίγο κουραστικό imho

2. Και σε μένα τo dark/white theme η αλλαγή είναι προσωρινή και επανέρχεται μόλις πάω σε άλλη σελίδα.

Oι υπογραφές των μελών είναι πλέον στο ίδιο μέγεθος με το κείμενο που γράφουν. Η λεπτή άσπρη γραμμή που τα διαχωρίζει δεν κάνει και ιδιαίτερη δουλειά και είναι λίγο κουραστικό imho
Αυτό διορθώθηκε.

Έχουμε τώρα ξεχωριστές κατηγορίες "Φωνητικά" "Κλασικά Όργανα" και "Παραδοσιακά Όργανα".

Και σε εμένα η άσπρη εμφάνιση δεν μένει, μόλις αλλάξω σελίδα γίνεται πάλι μαύρη

Firefox

Κάτι άλλο - το πάνελ πάνω δεξιά με την εικόνα προφίλ - όνομα - message icon - notification icon, είναι πολύ μικρά. Χρησιμοποιώ 27άρι monitor 2560x1440. Στο δεύτερο που είναι 1920x1080 είναι μια χαρά.

Υπάρχει κάποιος/α που να έχει λογαριασμό εδώ και να συνδέεται μέσω facebook ή google; να μας πει αν λειτουργεί οκ.

To Dark είναι πραγματικά ζόρικο στο νέο layout! I love it! (y)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back