- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 993
Πώς θα γίνει να εξαναγκάσουμε τους πάντες να βάζουν ΤΟΝΟΥΣ? 
Θα τους κάνετε giveaway ένα TONEXΠώς θα γίνει να εξαναγκάσουμε τους πάντες να βάζουν ΤΟΝΟΥΣ?![]()
Ρίο Μάρε;Πώς θα γίνει να εξαναγκάσουμε τους πάντες να βάζουν ΤΟΝΟΥΣ?![]()
Γεια σου ΜΙΧΑΛΗ μαέστρο!!!Είχα το ίδιο nickname στο forum και στις Αγγελίες, since day 1.
Να σου πω την αλήθεια το blue monk ήταν πιο ευρηματικό. Μπορεί να προτιμάς αυτό, αλλά το άλλο είχε περισσότερο μυστήριοτο ''Άγιος'' είναι το πιο πετυχημένο μου ψευδώνυμο
Δεν είναι κολάσιμο όμως.Να σου πω την αλήθεια το blue monk ήταν πιο ευρηματικό. Μπορεί να προτιμάς αυτό, αλλά το άλλο είχε περισσότερο μυστήριο
Έλα δεν παίζει, θα έχεις και επίθετο. Εκτός αν είσαι Βραζιλιάνος, περνάς με το Socrates ξέρω γω γιατί έχεις καμιά δεκαριά ονόματα και βαριέσαι να τα λεςΕίμαι ο Φοίβος, σκέτο.
Να εκφράσεις άποψη. Να πάρεις θέση σε καίρια θέματα όπως μαγνήτες, μαγνητάκια και τυλιχταδες, καθώς και για διάφορα πεταλοεξαρτήματα και πως αυτά επηρεάζουν τον ήχο σε συνδυασμό μεταξύ τους αλλά και μεμονωμένα... Και για ξύλα βέβαια πρέπει να τοποθετηθείς. Δεν υπάρχουν λαθραίοι αναγνώστες, μας διαβάζει όλη η Ελλάδα και λίγο Τουρκία (έχω πληροφόρηση)Αν και κάλλιστα κάποιος θα με χαρακτήριζε λαθραναγνώστη (δεν έχω δημιουργήσει κανένα νήμα και δεν έχω εκφράσει άποψη, παρόλα αυτά σαν την κυρά Κατίνα παρακολουθώ τα γραπτά σας), έπραξα και εγώ τα δέοντα.
Φίλιππε πες μας λίγο και το nickname πως βγαίνει ρε συ. Pantera θέλει να πει ο ποιητής; Και το 7; Γαύρος; Υποθέσεις κάνω απλάΑν και κάλλιστα κάποιος θα με χαρακτήριζε λαθραναγνώστη (δεν έχω δημιουργήσει κανένα νήμα και δεν έχω εκφράσει άποψη, παρόλα αυτά σαν την κυρά Κατίνα παρακολουθώ τα γραπτά σας), έπραξα και εγώ τα δέοντα.
Πάντως ενώ παλιά έπαιζες αρκετά Def Leppard στιλ ατμοσφαιρικά καθαρά κλπ, τα τελευταία δύο χρόνια το άλλαξες μουσικάΚούφος Λεοπαρδαλίδης λέγομαι, και μία πρόσφατη φώτο:
Προβολή συνημμένου 53310