• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Το χρονικό κατασκευής του νέου μου home studio

fadiesi

Νέο μέλος
26 Αυγούστου 2011
68
0
0
51
ΑΘΗΝΑ
Χαιρετώ όλα τα μέλη ,το όνομα μου είναι Νίκος και είναι το πρώτο μου post .Πραγματικά βρίσκω πολύ ενδιαφέρον αυτό το forum και γενικά το noiz.gr .Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το χρονικό κατασκευής του Home studio μου μέσα από διάφορες photo .Σας ευχαριστώ και εύχομαι να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας .

DSCN5147.JPG

DSCN5152.JPG

DSCN5162.JPG

DSCN5167.JPG

DSCN5192.JPG

DSCN5194.JPG

DSCN5202.JPG

DSCN5203.JPG

DSCN5206.JPG

DSCN5214.JPG

messalion είπε:
μπραβο πολυ ωραια δουλεια και καλως ορισες στην παρεα μας - keep us updated

τι εβαλες/ποσο σου κοστισε/ωρες κατασκευεις....τετοια πραγματα   :D
Σε ευχαριστω ,θα συνεχίσω με upload photos και πληροφορίες

μετά την κατασκευή .....τα πάνελ είναι ιδιοκατασκευή και είναι αποσπόμενα ετσι ώστε να μπορεί να μεταβάλετε η ακουστική του χώρου .

DSCN5308.JPG

DSCN6771.JPG

DSCN6772.JPG

DSCN6773.JPG

μικρόφωνα : απο αριστερα προς τα δεξιά ... ενα ζευγάρι πουράκια fostex ( για τις αγκαροδουλειες !!!! ) beyer M201 , ζευγάρι πουράκια CALREC 1050c ( για όσους ξέρουν ) ,Shure SM57 ,beyer M69 ,Beyer M88 ,Sennheiser MD421N , MD421U4 ,MD421U5 ,beyer MC740N ,Sennheiser MD441U ,Behringer U2 ,και στο κέντρο Neumann tube M147 και beyer M61 ,απο την photo απουσιάζουν το AKG D12E και το AKG D112 .

mics_all.JPG

1050c.JPG

ΥΠΕΡΟΧΑ!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!ΕΞΟΧΑ!

Σ ευχαριστουμε που το μοιραζεσαι μαζι μας!

Βλεπω και καποια πραγματα που ξεφευγουν απο τον συνηθισμενο home εξοπλισμο.

(πχ 5052-Μ147 :o)

Εισαι μερακλης!

Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι με τα καταλληλα χερια και αυτια,εκει μεσα μπορουν να γινουν εκπληκτικες παραγωγες.

Αν θες,για οσους ενδιαφερονται,πες και για το κοστος κατασκευης(οχι εξοπλισμο).

Σου ευχομαι τα καλυτερα στο πολυ ωραιο σου ''ησυχαστηριο'' φιλε μου!

Καλη συνεχεια!

εδω τι εχεις βαλει ? τσιμεντολιθο ?
index.php
γιατι ?

nice!!! πολυ καλη δουλεια!!

η κοπελα drummer ειναι η απλα ετυχε να βρισκεται πισω απο τα drums οταν βγηκε η φωτο?

Come_Clarity είπε:

η κοπελα drummer ειναι η απλα ετυχε να βρισκεται πισω απο τα drums οταν βγηκε η φωτο?
Ετυχε να είναι στο booth ...

messalion είπε:
εδω τι εχεις βαλει ? τσιμεντολιθο ?
index.php
γιατι ?
Το συγκεκριμένο υλικό δέν είναι τσιμεντόλοιθος αλλα κάτι σαν πυρότουβλο ,διαφορετικό υλικό και διαφορετική πυκνότιτα .Αυτό αποκαλείται ώς Kickbrik και βοηθά στο να ξεκαθαρίζουν οι πολύ χαμηλές συχνότητες που αναπτύσονται μέσα στην κάσα και να αναδεικνύονται οι ποιο υψηλές ξεκάθαρα .Πραγματικά κάνει δουλεία .Να και μια σχετική photo από το DVD του Allan Parson σχετικά με το Drum regording μαζί με τον Simon Phillips .

jpgdvdallan.jpg

Come_Clarity είπε:

καλα ρε........... :D :D :D :Dπου πηγε και επεσε το ματι σου ?? πω πωωωωωω χαχαχαχα 40 λεπτα εφαγα να κοιταζω τις φωτο για να καταλαβω τι θες να πεις  ;D ;D ;D που την ειδες εκει ρε αθεοφοβε ?? :D :D

Come_Clarity είπε:
εχω εκπαιδευτει απο τους καλυτερους  (LK)
χαχαχαχα ΔΑΣΚΑΛΕ LK  ;D ;D ωραιος.......

να ξαναπω ομως για ακομα 1 φορα οτι αν σου ειναι ευκολο να μας πεις

τι εβαλες/ποσο σου κοστισε/ωρες κατασκευης

φυσικα οταν μπορεις δεν σε πιεζει κανενας........και παλι μπραβο φανταστικη δουλεια

Νέα post

Trending...

Νέα θέματα