Πιστεύω πώς το συγκεκριμένο τραγούδι/video clip απευθύνεται σε εφήβους .
Κυρίως δε το video, μιας και η μουσική "απασχόλησε" σαφώς λιγότερους,
Φυσικά , και κυρίως στο FB, είδα και αρκετούς μεσήλικες (άντρες και γυναίκες) να το εκθειάζουν (το Video) , αλλά από τους συγκεκριμένους δεν περίμενα και κάτι παραπάνω. ;D
Όταν εγώ ήμουν έφηβός- άντε και στα 20+, δεν ακούγαμε ούτε για πλάκα Ελληνική μουσική.
Περιμέναμε τα νέα video clips των duran-duran…του Prince, του όποιου, και όταν έβγαιναν…..ξέρω εγώ, προσωπικά χάζευα.
Τα έβλεπα και σαν ντοκυμαντερ.
Πού αλλού θα έβλεπες TOTE π.χ. μια BMW 850i ή ένα Ελικόπτερο….η τόσο όμορφες γυναίκες.
Πλέον, και αυτό είπα πριν, ή νέα τάση στη show biz, είναι Η ΤΑΥΤΙΣΗ.
Με ό,τι πιο εύκολα ταυτίζεται το κοινό, τόσο πιο πολύ το αποδέχεται.
Αν δούμε και τις διαφημίσεις ακόμα, ΜΟΝΟ αυτές με τα παγωτά χρησιμοποιούν ακόμα επαγγελματίες μοντέλα (για να φάει ο άλλος/ η την παραμύθα ότι ….αφού τρώει το μοντέλο παγωτό….δεν παχαίνει ;D) ή τα αρώματα των μεγάλων οίκων.
Σε όλες τις άλλες, δάνειο θέλουν να σε πουλήσουν….αυτοκίνητο…..θα δούμε ένα «απλό» άνθρωπο… «next door»….έτσι για την εύκολη ταύτιση.
Αν ήθελα (δεν το πιστεύω) να δω πονηρά αυτό το video , ναι αυτή η «ερασιτεχνικότητα» θα μπορούσε να στοχεύει στην ταύτιση που έλεγα. (Έτσι πλασαρίστηκε τουλάχιστον από μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου).
Δεν πιστεύω ότι έγινε γι αυτό.
Τόσο μπορούσαν , τόσο έκαναν….που «για τα δικά μου τα βιβλία»….δεν είναι αρκετό.