Δεν είναι εξωπραγματικάRayDTutto είπε:Επειδή δεν παρακολουθώ ελληνική μουσική, αυτά τα views είναι πολλά; Άλλοι δημοφιλείς καλλιτέχνες που κινούνται;
Μπα, δε νομίζω ότι είναι έτσι Λάκη. Απλά στην εποχή του ίντερνετ και των "γελοίων" ταχυτήτων μετάδοσης της πληροφορίας αλλά και γενικά της τρομερής ευκολίας που προσφέρει η τεχνολογία, άνοιξε οδός "επιτυχίας" και για πάρα πολλούς άλλους. Οπότε δεν είναι ότι πια δεν υπάρχουν (ή ότι υπάρχουν λιγότεροι) μεγάλοι καλλιτέχνες. Απλά πλέον υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί καλλιτέχνες και οι πραγματικά σπουδαίοι θέλουν ψάξιμο.LK είπε:Θα κάνω και μια φιλοσοφική τοποθέτηση, με αφορμή αυτό το νήμα.
Σε αντίθεση με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, που σε σχέση με το παρελθόν , οι αθλητές έχουν γίνει εντελώς ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ (σε επιδώσεις, σώματα κ.λ.π), Π.χ. βάλε μια ομάδα ποδοσφαίρου του παρελθόντος με μια σημερινή…..και δεν θα ακουμπήσει μπάλα η πρώτη.
Αντιθέτως τα πράγματα στη show biz άλλαξαν.
Από ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑ όντα κατά το παρελθόν έχουν γίνει πιο γήινα στις μέρες μας (στο όνομα μιας «δημοκρατίας»-όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο).
Τα μοντέλα πάχυναν και κόντιναν, οι μουσικοί δεν είναι οι ΘΕΟΙ που γέμιζαν στάδια, οι Ηθοποιοί ….μέτριοι σε όλα (ταλέντο –εμφάνιση) . κ.ο.κ.
Με το Internet δε αυτό ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ.
Αυτό δε συνέβηη, Ίσως γιατί ο αθλητισμός είναι μετρίσιμο μέγεθος σε επιδώσεις ενώ η τέχνη δεν είναι.
Απλά οι ταχύτητες ανόδου , πλέον είναι ανάλογες με τις ταχύτητες «καθόδου».
ΑΣΤΡΙΚΕΣ σε ταχύτητα.
Μα το ίδο λέμε.Jazzjoker είπε:Οπότε δεν είναι ότι πια δεν υπάρχουν (ή ότι υπάρχουν λιγότεροι) μεγάλοι καλλιτέχνες. Απλά πλέον υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί καλλιτέχνες και οι πραγματικά σπουδαίοι θέλουν ψάξιμο.
Θέτεις πολλά θέματα και έριξες και την τσόντα στη μέση που είναι εντελώς άλλο πράγμα. Γιατί εκεί η αληθοφάνεια είναι κυριολεκτικό ζητούμενο δεδομένου ότι προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση το καλλιτέχνημα και όχι για ακαδημαϊκή κριτική. ;DLK είπε:Επίσης
Το reality έχει μπεί καλά στο DNA του σύγχρονου ανθρώπου.
Αν η Σάττι, μπορούσε –ήθελε- να κάνει μια ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ στο video clip, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν θα είχε αυτή την απήχηση.
Βαφτίσαμε «φρέσκαδα» το ερασιτεχνικό (γιατί τέτοιο ήταν το video clip) ΣΕ ΟΛΑ.
Ερασιτεχνικό σε μονταζ, σε σκηνοθεσία….σε casting….ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Δες π.χ. τι γίνεται στο πορνό (και μιλάω σοβαρά)
Οι παραγωγές τις PRIVATE στα 90’ς , στοίχιζαν λίγο λιγότερο από James Bond ;D.
Πλέον «πουλάει» το home made πορνό.
Φάση είναι, θα αλλάξει και πάλι.
αν υποπτευθω οτι σταλθηκε το ονομα με πμ,διαγραφω λογαριασμο ΤΩΡΑ!!! :laugh: ;D 8)LK είπε:Εγω δεν κατάλαβα ποιος είναι αυτός που κάνειο το come back ;D
Σε αυτό διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ. ;DJazzjoker είπε:δεδομένου ότι προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση το καλλιτέχνημα και όχι για ακαδημαϊκή κριτική. ;D
Ως προς το ριάλιτι συμφωνώ απολύτως αλλά δε νομίζω ότι έχει εφαρμογή σε αυτό που συζητάμε εδώ ή τουλάχιστον όχι άμεση.
ΚΑι σε αυτό διαφωνώ.Ως προς το ριάλιτι συμφωνώ απολύτως αλλά δε νομίζω ότι έχει εφαρμογή σε αυτό που συζητάμε εδώ ή τουλάχιστον όχι άμεση.
Όχι εμένα ΔΕΝ μου ήρθε pm πάντως ;D ;Dnoe13 είπε:αν υποπτευθω οτι σταλθηκε το ονομα με πμ,διαγραφω λογαριασμο ΤΩΡΑ!!! :laugh: ;D 8)
Οκ γούστα είναι αυτά.Tamtam είπε:Λάκη, είναι "φρέσκο" γιατί είναι φυσιολογικοί άνθρωποι που το έκαναν, μόνοι τους.
Κορίτσια με περιφέρειες, με τα ρούχα που φοράνε καθημερινά, το δε βίντεο είναι ουσιαστικά η πρόβα που τράβηξαν και μετά τους άρεσε και είπαν να το κρατήσουν (και καλά έκαναν)!
Και να μην ξέρει ,υπάρχουν στιλίστες για αυτά τα πράγματα,trolley είπε:και πάλι, αν η γυναίκα δεν ξέρει μόνη της να τα διαλέγει αυτά τα πράγματα... άστα να πάνε...
Μα είναι.LK είπε:Λες και η Gigi Hadid είναι virtual ;D ;D ;D
Δεν είναι καθόλου.Jazzjoker είπε:Μα είναι.
Ρε συ τρόλεϊ έχεις κανά τάμα να προσβάλλεις τον κόσμο; Αφού το θεωρείς ηλίθιο τι κάθεσαι και γράφεις;trolley είπε:Όχι ότι με νοιάζει κιόλας όσον αφορά αυτό το ηλίθιο πράγμα για το οποίο συζητάτε