- Πόντοι
- 1,788
Εγω έκανα Πορνό συγκρίση, και εξηγησα τον λόγο.Tamtam είπε:με πορνό συγκρίσεις
Διαφωνείς σε κάτι;
Εγω έκανα Πορνό συγκρίση, και εξηγησα τον λόγο.Tamtam είπε:με πορνό συγκρίσεις
Να ανοίξεις ΚΑΛΑ τα ματάκια σου και να ΔΕΙΣ ότι άλλος με πρόσβαλλε.Jazzjoker είπε:Ρε συ τρόλεϊ έχεις κανά τάμα να προσβάλλεις τον κόσμο; Αφού το θεωρείς ηλίθιο τι κάθεσαι και γράφεις;
Συμφωνώ ΚΑΘΕΤΑ και Οριζόντια,.trolley είπε:Αυτό μας έλλειπε τώρα, να με πατρονάρει ο Tam tam επειδή έγραψα τη γνώμη μου ΧΩΡΙΣ να απευθυνθώ σε κανέναν και ΧΩΡΙΣ να προσβάλλω κανέναν.
Το πρώτο σου ποστ, χωρίς να προκληθείς από κανέναν μια και ήταν το πρώτο σου ποστ, ανέφερε ότι συζητάμε ένα ηλίθιο πράγμα. Κατά τ' άλλα, ως συνηθίζεις, διαλύεις μια συζήτηση και ειδικά μία που δε σε ενδιαφέρει κατά τα λεγόμενά σου.trolley είπε:Να ανοίξεις ΚΑΛΑ τα ματάκια σου και να ΔΕΙΣ ότι άλλος με πρόσβαλλε.
Μετά, ζήτα μου συγνώμη ΕΠΕΙΔΗ δεν είδες καλά, ΜΑΛΩΣΕ αυτόν που όντως επιτέθηκε, και ΜΕΤΑ ξαναρώτα με να σου απαντήσω.
Αυτό μας έλλειπε τώρα, να με πατρονάρει ο Ταμτάκος επειδή έγραψα τη γνώμη μου ΧΩΡΙΣ να απευθυνθώ σε κανέναν και ΧΩΡΙΣ να προσβάλλω κανέναν.
Την τελευταία φορά που οι 40-45άρηδες της μπάντας κάθισαν σαν τις κακές πεθερές σε ένα τραπέζι πίνοντας μπίρες και κριτικάροντας την εξαιρετικά ταλαντούχα 26χρονη τραγουδίστριά μας και τις φωτογραφίες της στη σελίδα της στο facebook (ένα πάνγλυκο φυσιολογικό κορίτσι με μακριά μαλλιά και λίγο κοντή), από την επόμενη μέρα έψαχναν για καινούριο μπασίστα έχω να πω.LK είπε:Εγω έκανα Πορνό συγκρίση, και εξηγησα τον λόγο.
Διαφωνείς σε κάτι;
Ανάθεμα και αν κατάλαβα.Tamtam είπε:Την τελευταία φορά που οι 40-45άρηδες της μπάντας κάθισαν σαν τις κακές πεθερές σε ένα τραπέζι πίνοντας μπίρες και κριτικάροντας την εξαιρετικά ταλαντούχα 26χρονη τραγουδίστριά μας και τις φωτογραφίες της στη σελίδα της στο facebook (ένα πάνγλυκο φυσιολογικό κορίτσι με μακριά μαλλιά και λίγο κοντή), από την επόμενη μέρα έψαχναν για καινούριο μπασίστα έχω να πω.
![]()
Ανοησίες.Jazzjoker είπε:Το πρώτο σου ποστ, χωρίς να προκληθείς από κανέναν μια και ήταν το πρώτο σου ποστ, ανέφερε ότι συζητάμε ένα ηλίθιο πράγμα. Κατά τ' άλλα, ως συνηθίζεις, διαλύεις μια συζήτηση και ειδικά μία που δε σε ενδιαφέρει κατά τα λεγόμενά σου.
Σε ποιόν αναφέρεσαι ακριβώς;BlackCrow81 είπε:Ρε σεις, αποφασίστε τι θέλετε. Σε παλαιότερα θρεντ έχετε γαμηθεί να βρίζετε τα άφωνα ξέκωλα που κάνουν καριέρα και έχουν κατακλύσει την τηλεόραση και τώρα που βγήκε ένα φυσιολογικό κοριτσάκι με φωνή και ταλέντο και τάραξε λίγο τα νερά ούτε αυτή σας αρέσει? Έλεος. Το θέτε το ξεκωλάκι σας κατά βάθος γιατί προφανώς πολλοί ακούτε με τα μάτια και όχι με τα αυτιά σας
Λάκη, κανένας σεξιστής δεν καταλαβαίνει ποτέ ότι είναι σεξιστής. Δες τον τρόλεη ας πούμε, δεν έχει καταλάβει καν ότι πρόσβαλλε και όσους συζητούσαμε για τέχνη και το ίδιο το καλλιτεχνικό "έργο" , το βιντεο κλιπ στην προκειμένηLK είπε:Ανάθεμα και αν κατάλαβα.
Σου απευθύνθηκα προσωπικά, από τη στιγμή που το έκανες εσύ (σχολίασες κάτι που είπα για τη βιομηχανία πορνό σε σχέση με το reality)Tamtam είπε:Λάκη, κανένας σεξιστής δεν καταλαβαίνει ποτέ ότι είναι σεξιστής..
Για ό,τι θέλουμε θα πούμε (αφου χρησιμοποιείς πληθυντικό)......να τα πείτε όπως όμορφα ξέρετε για κραγιόν και κολλαγόνα.
Που τέτοια τύχη... Κάτι "αργοί" σαν εσένα, συνήθως κολλάνε για μερικά χρόνια. Όχι από σεβασμό προς εσένα, αλλά προς το φόρουμ, μπαίνω στον κόπο να επιχειρηματολογήσω.Tamtam είπε:Αυτά. Σας αδειάζω τη γωνιά να τα πείτε όπως όμορφα ξέρετε για κραγιόν και κολλαγόνα.
Σιγά τις προοπτικές. Γράψε κάτι που να δίνει προοπτική στο θέμα και δέχομαι να σβηστούν ΟΛΑ όσα έγραψα εγώ.Κρίμα...ένα πολύ ωραίο θέμα (με προοπτικές) πήγε, ή θα πάει, άπατο!
κ ολοι ξερουμε γιατι!!!cigaret13 είπε:Κρίμα...ένα πολύ ωραίο θέμα (με προοπτικές) πήγε, ή θα πάει, άπατο!
Η απάντηση που έδωσα πιο πάνω ισχύει και για 'σένα.noe13 είπε:κ ολοι ξερουμε γιατι!!!
ενα μεγαλο ποσοστο των θεματων που κλειδωνεται,γινεται οταν μπαινεις στη συζητηση...η αποψη σου εχει ενδιαφερον,αλλα τη λες παντα προσβαλλοντας τον κοσμο...αν θες να ακουγεται η αποψη σου να την εκφραζεις πιο κοσμιο κ με σεβασμο στους γυρω σου...γνωμη μου...trolley είπε:Η απάντηση που έδωσα πιο πάνω ισχύει και για 'σένα.
Ένα ευρώ στοίχημα ότι δεν μπορείτε να γράψετε τίποτε.
Το θέμα είχε προοπτικές και δεν μιλάω για το """φαινόμενο""" Σάττι.....Ο Lk, ο Jazzjoker αλλά και τα άλλα παιδιά μια χαρά τά'γραψαν (απ'την δική τους σκοπιά), εσύ μπήκες "αέρα πατέρα" με τα γνωστά αποτελέσματα.trolley είπε:Σιγά τις προοπτικές. Γράψε κάτι που να δίνει προοπτική στο θέμα και δέχομαι να σβηστούν ΟΛΑ όσα έγραψα εγώ.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τις απόψεις μου.noe13 είπε:ενα μεγαλο ποσοστο των θεματων που κλειδωνεται,γινεται οταν μπαινεις στη συζητηση...η αποψη σου εχει ενδιαφερον,αλλα τη λες παντα προσβαλλοντας τον κοσμο...αν θες να ακουγεται η αποψη σου να την εκφραζεις πιο κοσμιο κ με σεβασμο στους γυρω σου...
γνωμη μου...
Εντάξει, φίλε Τσιγάρο. σβήστε τα όλα και ας ανάψουμε όλοι στη νέα ιέρεια του λαϊκού στρητ τραγουδιού. Θα παίξω και εγώ μπάλα, έτσι για να δει ο Νώε ότι μπορώ και εγώ να είμαι ΠΟΥΛΙ συμπαθής.Το θέμα είχε προοπτικές και δεν μιλάω για το """φαινόμενο""" Σάττι.....Ο Lk, ο Jazzjoker αλλά και τα άλλα παιδιά μια χαρά τά'γραψαν (απ'την δική τους σκοπιά), εσύ μπήκες "αέρα πατέρα" με τα γνωστά αποτελέσματα.
cigaret13 είπε:Το θέμα είχε προοπτικές και δεν μιλάω για το """φαινόμενο""" Σάττι.....Ο Lk, ο Jazzjoker αλλά και τα άλλα παιδιά μια χαρά τά'γραψαν (απ'την δική τους σκοπιά), εσύ μπήκες "αέρα πατέρα" με τα γνωστά αποτελέσματα.