Το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι και οι αντιδράσεις

Tamtam είπε:
με πορνό συγκρίσεις
Εγω έκανα Πορνό συγκρίση, και εξηγησα τον λόγο.

Διαφωνείς σε κάτι;

Jazzjoker είπε:
Ρε συ τρόλεϊ έχεις κανά τάμα να προσβάλλεις τον κόσμο; Αφού το θεωρείς ηλίθιο τι κάθεσαι και γράφεις;
Να ανοίξεις ΚΑΛΑ τα ματάκια σου και να ΔΕΙΣ ότι άλλος με πρόσβαλλε.

Μετά, ζήτα μου συγνώμη ΕΠΕΙΔΗ δεν είδες καλά, ΜΑΛΩΣΕ αυτόν που όντως επιτέθηκε, και ΜΕΤΑ ξαναρώτα με να σου απαντήσω.

Αυτό μας έλλειπε τώρα, να με πατρονάρει ο Ταμτάκος επειδή έγραψα τη γνώμη μου ΧΩΡΙΣ να απευθυνθώ σε κανέναν και ΧΩΡΙΣ να προσβάλλω κανέναν.

trolley είπε:
Αυτό μας έλλειπε τώρα, να με πατρονάρει ο Tam tam  επειδή έγραψα τη γνώμη μου ΧΩΡΙΣ να απευθυνθώ σε κανέναν και ΧΩΡΙΣ να προσβάλλω κανέναν.
Συμφωνώ ΚΑΘΕΤΑ και Οριζόντια,.

Tam tam δικαιώμα σου  να σου αρέσουν ΟΠΟΙΕΣ γυναίκες  θες,

Δικαίωμά μας ,  να μας αρέσουν ΟΠΟΙΕΣ θέλουμε.

Απλά  πράγματα..,πάμε παρακάτω στην κουβέντα

trolley είπε:
Να ανοίξεις ΚΑΛΑ τα ματάκια σου και να ΔΕΙΣ ότι άλλος με πρόσβαλλε.

Μετά, ζήτα μου συγνώμη ΕΠΕΙΔΗ δεν είδες καλά, ΜΑΛΩΣΕ αυτόν που όντως επιτέθηκε, και ΜΕΤΑ ξαναρώτα με να σου απαντήσω.

Αυτό μας έλλειπε τώρα, να με πατρονάρει ο Ταμτάκος επειδή έγραψα τη γνώμη μου ΧΩΡΙΣ να απευθυνθώ σε κανέναν και ΧΩΡΙΣ να προσβάλλω κανέναν.
Το πρώτο σου ποστ, χωρίς να προκληθείς από κανέναν μια και ήταν το πρώτο σου ποστ, ανέφερε ότι συζητάμε ένα ηλίθιο πράγμα. Κατά τ' άλλα, ως συνηθίζεις, διαλύεις μια συζήτηση και ειδικά μία που δε σε ενδιαφέρει κατά τα λεγόμενά σου.

Από μένα τέλος, δεν πρόκειται να επιδοθώ σε ονλάιν τσαμπουκάδες, ούτε γενικώς τσαμπουκάδες γιατί αυτό κι αν είναι ηλίθιο.

Χαίρετε.

Jazzjoker, ΑΚΥΡΟ.

Νόμιζα ότι μου την είπες για την μίνι συζήτηση με τον Ταμταμ, με συγχωρείς για την απροσεξία.

Η απάντησή μου ισχύει μόνο γι' αυτό που κατάλαβα λανθασμένα, όχι γι' αυτό που έγραψες.

LK είπε:
Εγω έκανα Πορνό συγκρίση, και εξηγησα τον λόγο.

Διαφωνείς σε κάτι;
Την τελευταία φορά που οι 40-45άρηδες της μπάντας κάθισαν σαν τις κακές πεθερές σε ένα τραπέζι πίνοντας μπίρες και κριτικάροντας την εξαιρετικά ταλαντούχα 26χρονη τραγουδίστριά μας και τις φωτογραφίες της στη σελίδα της στο facebook (ένα πάνγλυκο φυσιολογικό κορίτσι με μακριά μαλλιά και λίγο κοντή), από την επόμενη μέρα έψαχναν για καινούριο μπασίστα έχω να πω.

051f2b13ee588d6ca7eb704031be35fd084763-v5-wm.jpg

Tamtam είπε:
Την τελευταία φορά που οι 40-45άρηδες της μπάντας κάθισαν σαν τις κακές πεθερές σε ένα τραπέζι πίνοντας μπίρες και κριτικάροντας την εξαιρετικά ταλαντούχα 26χρονη τραγουδίστριά μας και τις φωτογραφίες της στη σελίδα της στο facebook (ένα πάνγλυκο φυσιολογικό κορίτσι με μακριά μαλλιά και λίγο κοντή), από την επόμενη μέρα έψαχναν για καινούριο μπασίστα έχω να πω.

051f2b13ee588d6ca7eb704031be35fd084763-v5-wm.jpg
Ανάθεμα και αν κατάλαβα.

Jazzjoker είπε:
Το πρώτο σου ποστ, χωρίς να προκληθείς από κανέναν μια και ήταν το πρώτο σου ποστ, ανέφερε ότι συζητάμε ένα ηλίθιο πράγμα. Κατά τ' άλλα, ως συνηθίζεις, διαλύεις μια συζήτηση και ειδικά μία που δε σε ενδιαφέρει κατά τα λεγόμενά σου.
Ανοησίες.

Δεν διέλυσα καμία συζήτηση, όχι δηλαδή πως δεν έχω το φορουμικό δικαίωμα να το κάνω αν διαφωνώ.

Στο δικαιολογημένο ερώτημά σου "γιατί συμμετέχεις αφού δεν σε ενδιαφέρει", η απάντηση είναι τι η Σαττί δεν με ενδιαφέρει καθόλου, όπως δεν με ενδιαφέρει π.χ. η Taylor Swift.

Υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν αυτά που γράφουμε όμως και αναρρωτιούνται κατά πόσον αυτό το πράγμα έχει αξία, οπότε κάθε τεκμηριωμένη γνώμη είναι ευπρόσδεκτη, εξ' ου και εγώ τις διάβασα όλες, επαναλαμβάνω ΧΩΡΙΣ να προσβάλλω κανέναν.

Ρε σεις, αποφασίστε τι θέλετε. Σε παλαιότερα θρεντ έχετε γαμηθεί να βρίζετε τα άφωνα ξέκωλα που κάνουν καριέρα και έχουν κατακλύσει την τηλεόραση και τώρα που βγήκε ένα φυσιολογικό κοριτσάκι με φωνή και ταλέντο και τάραξε λίγο τα νερά ούτε αυτή σας αρέσει? Έλεος. Το θέτε το ξεκωλάκι σας κατά βάθος γιατί προφανώς πολλοί ακούτε με τα μάτια και όχι με τα αυτιά σας

BlackCrow81 είπε:
Ρε σεις, αποφασίστε τι θέλετε. Σε παλαιότερα θρεντ έχετε γαμηθεί να βρίζετε τα άφωνα ξέκωλα που κάνουν καριέρα και έχουν κατακλύσει την τηλεόραση και τώρα που βγήκε ένα φυσιολογικό κοριτσάκι με φωνή και ταλέντο και τάραξε λίγο τα νερά ούτε αυτή σας αρέσει? Έλεος. Το θέτε το ξεκωλάκι σας κατά βάθος γιατί προφανώς πολλοί ακούτε με τα μάτια και όχι με τα αυτιά σας
Σε ποιόν αναφέρεσαι  ακριβώς;

LK είπε:
Ανάθεμα και αν κατάλαβα.
Λάκη, κανένας σεξιστής δεν καταλαβαίνει ποτέ ότι είναι σεξιστής. Δες τον τρόλεη ας πούμε, δεν έχει καταλάβει καν ότι πρόσβαλλε και όσους συζητούσαμε για τέχνη και το ίδιο το καλλιτεχνικό "έργο" , το βιντεο κλιπ στην προκειμένη

Κατα τα άλλα, το υπόλοιπο σχόλιό του με έβρισκε σύμφωνο, επισήμανα όμως το θράσος κάποιου να μιλάει για αριστεία όταν ο ίδιος υποβιβάζει τη συζήτηση σε επίπεδο πορνό, πισινού και βυζιών - που κάθε άλλο παρά κριτήριο αριστείας δεν συνιστούν καλλιτεχνικά.

Αυτά. Σας αδειάζω τη γωνιά να τα πείτε όπως όμορφα ξέρετε για κραγιόν και κολλαγόνα.

Tamtam είπε:
Λάκη, κανένας σεξιστής δεν καταλαβαίνει ποτέ ότι είναι σεξιστής..
Σου απευθύνθηκα προσωπικά, από τη στιγμή που το έκανες εσύ (σχολίασες  κάτι που είπα για τη βιομηχανία πορνό σε σχέση με το reality)

ΔΕΝ απολογούμαι για κανέναν άλλον, και μην λες απευθυνόμενος σε εμένα , κάτι που ενδεχομένως να ήθελες να πεις στον τρόλεϊ.

Αν υπονοείς ότι εγώ είμαι για σεξιστής, δεν έχω κανένα πρόβλημα, πες με όπως θες,.

Απλά σου θυμίζω κάτι ποσταρίσματά σου παλαιότερα ότι οι ταμπέλες είναι για τα ρούχα και όχι για τους ανθρώπους.

.....να τα πείτε όπως όμορφα ξέρετε για κραγιόν και κολλαγόνα.
Για ό,τι θέλουμε θα πούμε (αφου χρησιμοποιείς πληθυντικό).

Δεν θα σε ρωτήσουμε  κιόλας για το τί θα πούμε 

Κρίμα...ένα πολύ ωραίο θέμα (με προοπτικές) πήγε, ή θα πάει, άπατο!

Tamtam είπε:
Αυτά. Σας αδειάζω τη γωνιά να τα πείτε όπως όμορφα ξέρετε για κραγιόν και κολλαγόνα.
Που τέτοια τύχη... Κάτι "αργοί" σαν εσένα, συνήθως κολλάνε για μερικά χρόνια. Όχι από σεβασμό προς εσένα, αλλά προς το φόρουμ, μπαίνω στον κόπο να επιχειρηματολογήσω.

Ούτε αυτό που έγραψε ο LK για την πάλαι-ποτέ βιομηχανία εκλεκτών πορνό, ούτε αυτό που έγραψα εγώ για την αριστεία έχουν οποιαδήποτε σχέση με την Σαττί. Ήταν έμμεσα επιχειρήματα για να καταδειχθεί ή (προφανώς κοινή μας, αν και δεν έχουμε συναντηθεί) άποψη πως υπάρχει μία διαρκής φθίνουσα στην ποιότητα, όπως την αντιλαμβανόμαστε.

Άρα, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για σεξισμό καθώς κανείς δεν είπε τίποτε για τις γυναίκες εν' συνόλω, ούτε καν για μία γυναίκα.

Στη προέκταση του σκεπτικού σου, σε ρωτάω "ξέρεις κανέναν χαζό που να ξέρει ότι είναι χαζός;".

Σιγά τις προοπτικές. Γράψε κάτι που να δίνει προοπτική στο θέμα και δέχομαι να σβηστούν ΟΛΑ όσα έγραψα εγώ.

cigaret13 είπε:
κ ολοι ξερουμε γιατι!!!

noe13 είπε:
κ ολοι ξερουμε γιατι!!!
Η απάντηση που έδωσα πιο πάνω ισχύει και για 'σένα.

Ένα ευρώ στοίχημα ότι δεν μπορείτε να γράψετε τίποτε.

trolley είπε:
Η απάντηση που έδωσα πιο πάνω ισχύει και για 'σένα.

Ένα ευρώ στοίχημα ότι δεν μπορείτε να γράψετε τίποτε.
ενα μεγαλο ποσοστο των θεματων που κλειδωνεται,γινεται οταν μπαινεις στη συζητηση...η αποψη σου εχει ενδιαφερον,αλλα τη λες παντα προσβαλλοντας τον κοσμο...αν θες να ακουγεται η αποψη σου να την εκφραζεις πιο κοσμιο κ με σεβασμο στους γυρω σου...γνωμη μου...

trolley είπε:
Σιγά τις προοπτικές. Γράψε κάτι που να δίνει προοπτική στο θέμα και δέχομαι να σβηστούν ΟΛΑ όσα έγραψα εγώ.
  Το θέμα είχε προοπτικές και δεν μιλάω για το """φαινόμενο""" Σάττι.....Ο Lk, ο Jazzjoker αλλά και τα άλλα παιδιά μια χαρά τά'γραψαν (απ'την δική τους σκοπιά), εσύ μπήκες "αέρα πατέρα" με τα γνωστά αποτελέσματα.

noe13 είπε:
ενα μεγαλο ποσοστο των θεματων που κλειδωνεται,γινεται οταν μπαινεις στη συζητηση...η αποψη σου εχει ενδιαφερον,αλλα τη λες παντα προσβαλλοντας τον κοσμο...αν θες να ακουγεται η αποψη σου να την εκφραζεις πιο κοσμιο κ με σεβασμο στους γυρω σου...

γνωμη μου...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τις απόψεις μου.

Ο "σεβασμός" είναι να είναι κανείς ειλικρινής, αλλιώς υπάρχει και ο πολιτικάντικος σεβασμός του "χαμογελώ και με συμπαθούν και ας λέω κουταμάρες". Μπορώ να το παίξω ΚΑΙ αυτό το παιγχνίδι, ίσως πολύ καλύτερα απ' ότι υποπτεύεσαι διότι είναι η δουλειά μου. Απλώς, δεν υπάρχει λόγος.

Το θέμα είχε προοπτικές και δεν μιλάω για το """φαινόμενο""" Σάττι.....Ο Lk, ο Jazzjoker αλλά και τα άλλα παιδιά μια χαρά τά'γραψαν (απ'την δική τους σκοπιά), εσύ μπήκες "αέρα πατέρα" με τα γνωστά αποτελέσματα.
Εντάξει, φίλε Τσιγάρο. σβήστε τα όλα και ας ανάψουμε όλοι στη νέα ιέρεια του λαϊκού στρητ τραγουδιού. Θα παίξω και εγώ μπάλα, έτσι για να δει ο Νώε ότι μπορώ και εγώ να είμαι ΠΟΥΛΙ συμπαθής.

cigaret13 είπε:

Edit: Έλα όμως που μου είσαι συμπαθής..... :-X        Στην επόμενη συνεδρία μου με τον shrink μου μάλλον πρέπει να το συζητήσω αυτό.....

Trending...

Νέα θέματα

Back