- Πόντοι
- 4,208
Είναι φοβερό, πραγματικά φοβερό.LK είπε:ΑΥΤΌ όταν το είδα (και μιλάμε για youtuber 100%) έμεινα σαν χαζό να κοιτάω (και ΦΥΣΙΚΑ το προτιμώ από οποιοδήποτε video clip
Είναι φοβερό, πραγματικά φοβερό.LK είπε:ΑΥΤΌ όταν το είδα (και μιλάμε για youtuber 100%) έμεινα σαν χαζό να κοιτάω (και ΦΥΣΙΚΑ το προτιμώ από οποιοδήποτε video clip
Ο σεβασμός δεν πάει με το αν μας αρέσει ένας καλλιτέχνης ή όχι, ούτε έχει νόημα να επιτρέπεται ή απαγορεύεται βάσει εντοπιότητας ή ηλικίας... είναι αξία ζωής και φαίνεται ποιος την ακολουθεί και ποιος όχι. Επομένως όσο έχεις εσύ δικαίωμα να επιλέγεις από μόνος σου να μιλάς για μέρη του σώματος της Swift και της Σάττι, άλλο τόσο έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να σου πει ότι ο συγκεκριμένος σχολιασμός σου ήταν ασεβής, είτε το δέχεσαι είτε όχι. Επί της ουσίας δε, ήταν επίσης απρόκλητος (αν ήταν νούμερο ή βλαμμένη η Μαρίνα θα είχες όλα τα δίκια να μπεις σε mood κραξίματος, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει), άτοπος, και εντέλει και λανθασμένος (if you ask me). Κάτι σαν κριτική του Μουρατίδη σε ριάλιτι ένα πράγμα.trolley είπε:Επί της τοποθέτησής σου, η απάντηση είναι απλή και την έχω ήδη γράψει : πως ότι βλέπω σε ένα βίντεο κλιπ, θεωρώ ότι είναι εκεί επίτηδες ως επιλογή κάποιου. Άρα λοιπόν, μπορώ να σχολιάσω οτιδήποτε, ειδικά μάλιστα όταν το ίδιο το τραγούδι μου είναι ολότελα αδιάφορο.
Αδιάφορα μου είναι και τα τραγούδια της Taylor Swift, οπότε υποθέτω πως μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να σχολιάζω την αμερικανο-πλατινέ εμφάνισή της.
LK είπε:Π.χ. ΑΥΤΌ όταν το είδα (και μιλάμε για youtuber 100%) έμεινα σαν χαζό να κοιτάω (και ΦΥΣΙΚΑ το προτιμώ από οποιοδήποτε video clip
Το είδα το edit αλλά θαρρώ ότι δεν έγινα αντιληπτός...LK είπε:Δεν ξέρω αν είδες το edit που έκανα.
Δεν μπορώ να ξέρω τα μουσικά σου ιδεώδη αλλά είμαι σίγουρος ότι κανένα από αυτά δεν στέριωσε μέσω you tube...Aν πάλι έχω λάθος,έχω λάθος.Είχαν άλλες νόρμες δημιουργίας προτύπων:Να αγοράσουν τον δίσκο/cd,να μαραθούν στο άκουσμα του,να ξεψαχνίσουν τους στίχους,να κυνηγήσουν συναυλίες κ.α.
Δεν είναι θέμα λάθος ή σωστού.Grey είπε:...Aν πάλι έχω λάθος,έχω λάθος.
Μιλάς για τους 40+ σαν να είναι τίποτα τελειωμένοι μπαρμπάδες στο καφενείο που περιμένουν να φέρει το δισκάδικο το LP της Σάττι να τον πάρουν και στη βδομάδα (πάνω) να τον πλύνουν με απιονισμένο νερό και πράσινο σαπούνι.Grey είπε:Mία σημαντική παράμετρος που νομίζω θα έπρεπε να τεθεί είναι το θέμα της ηλικίας.Και εξηγούμαι...
Οι 40+ δεν πρόκειται ποτέ να αποδεκτούν το ο,τιδήποτε έχει πετύχει μέσω του κακού δαίμονα που λέγεται you tube.
...
............και ξαναγυρνάμε (δικό μου συμπέρασμα) στο ότι το συγκεκριμένο video clip είναι προσανατολισμένο-"φτιαγμένο" για ηλικίες 14-17 χρονών κοριτσιών... και, κατά την γνώμη μου, αυτό δεν είναι καθόλου κακό! Προτιμώ αυτό παρά τα βίντεο κλιπ της Στικούδη....... όσο κι εάν σου φαίνεται παράξενο αυτό Cos-dr και fusion...... :-XLK είπε:Δεν είναι θέμα λάθος ή σωστού.
Ήμουν από αυτούς που ΔΕΝ τους άρεσε το συγκεκριμένο video/τραγούδι, «Η μάντισσα» της Σάττι.
Στο ότι δεν μου άρεσε δεν ευθύνεται όμως ότι:
Ούτε γιατί είμαι 40+
Ούτε γιατί το είδα (και πήρε πολλλλάααα views) στο youtube
Ούτε γιατί δεν γουστάρω να την παραδεχτώ επειδή την είδα στο youtube (και σε VHS να το έβλεπε δεν θα μου άρεζε ;D),
Δεν μου άρεσε γιατί δεν είναι ωραίο (για τα γούστα μου ;D).
Εγώ δεν προτιμώ ούτε το να ούτε το άλλο. ;Dcigaret13 είπε:............και ξαναγυρνάμε (δικό μου συμπέρασμα) στο ότι το συγκεκριμένο video clip είναι προσανατολισμένο-"φτιαγμένο" για ηλικίες 14-17 χρονών κοριτσιών... και, κατά την γνώμη μου, αυτό δεν είναι καθόλου κακό! Προτιμώ αυτό παρά τα βίντεο κλιπ της Στικούδη....... όσο κι εάν σου φαίνεται παράξενο αυτό Cos-dr και fusion...... :-X
Δεν αποδέχομαι την κριτική σου προς εμέ, διότι - συνεχίζοντας την τελευταία πρότασή σου - ποιος σας εμποδίζει να επιστρέψετε στην ουσία;fusionakis είπε:Ο σεβασμός δεν πάει με το αν μας αρέσει ένας καλλιτέχνης ή όχι, ούτε έχει νόημα να επιτρέπεται ή απαγορεύεται βάσει εντοπιότητας ή ηλικίας... είναι αξία ζωής και φαίνεται ποιος την ακολουθεί και ποιος όχι. Επομένως όσο έχεις εσύ δικαίωμα να επιλέγεις από μόνος σου να μιλάς για μέρη του σώματος της Swift και της Σάττι, άλλο τόσο έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να σου πει ότι ο συγκεκριμένος σχολιασμός σου ήταν ασεβής, είτε το δέχεσαι είτε όχι. Επί της ουσίας δε, ήταν επίσης απρόκλητος (αν ήταν νούμερο ή βλαμμένη η Μαρίνα θα είχες όλα τα δίκια να μπεις σε mood κραξίματος, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει), άτοπος, και εντέλει και λανθασμένος (if you ask me). Κάτι σαν κριτική του Μουρατίδη σε ριάλιτι ένα πράγμα.
Γενικά δεν υπήρξα ποτέ αντίθετος ως προς την καφενειακή συζήτηση, καθώς έχει την πλάκα της, και είναι και ο λόγος που αρκετοί γίνονται μόνιμοι θαμώνες σε κάποιο φόρουμ. To noiz ευτυχώς έχει και αρκετά threads που έχουν γραφτεί και πολύ ωραία-χρήσιμα πράγματα, πέρα από ανώφελες λεκτικές συγκρούσεις (μέχρι κι εγώ που δεν γράφω τόσο συχνά, έχω υπάρξει μέρος σε τέτοια), οπότε κάπου εξισορροπείται η κατάσταση. Στο συγκεκριμένο πάντως από την ουσία απομακρυνθήκαμε εδώ και αρκετές σελίδες.
Ρε παλικάρι εγώ και η Στικούδη ζούμε σε άλλους κόσμους.cigaret13 είπε:όσο κι εάν σου φαίνεται παράξενο αυτό fusion...... :-X [/size]
Παράλληλους.......; ;Dfusiongtr είπε:Ρε παλικάρι εγώ και η Στικούδη ζούμε σε άλλους κόσμους .
Υπάρχει ένα υπερσύνολο, τα σύνολα του οποίου τέμνονται. ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Παράλληλους.......; ;D
Καμία δυσκολία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να μην γουστάρεις κάτι, ειδικά όταν δεν μιλάμε για "τη Λίμνη των Κύκνων" ξέρω γω... σχολίασα το ότι είτε γουστάρεις κάτι, είτε όχι, για μένα (που μιλάω με την ιδιότητα του λάτρη της μουσικής αυτή τη στιγμή, και όχι κάποια άλλη) δεν θα βρεις το δίκιο σου όταν στέκεσαι σε δευτερεύοντα θέματα, και μάλιστα με κάπως ασεβή τρόπο. Είναι σαν να δει κάποιος το παρακάτω, και είτε του αρέσει είτε όχι η Chaka, βγει και πει "καλά τόσα φράγκα που έχει ένα σουτιέν δεν μπορούσε να αγοράσει;" Αυτό για μένα προσωπικά είναι ένα δείγμα ασέβειας προς τον καλλιτέχνη, και θα δικαιολογούταν μόνο αν στη μέση του live έκανε striptease ξέρω γω (δηλ. προκαλούσε η ίδια να σχολιάσεις για κάτι έξω από τη μουσική της).trolley είπε:ποιος σας εμποδίζει να επιστρέψετε στην ουσία;
Απαντώ : κανείς. Δεν επιστρέφετε διότι δεν υπάρχει κάποια ουσία, υπάρχει απλώς το "γουστάρω" έναντι του "δεν γουστάρω", το οποίο όμως έχετε δυσκολία να αποδεχθείτε.
"Σιγά τον σαχλό. Δεν έχει κομμένα νύχια και το μούσι του δεν είναι trimmed. Τα μαλλιά του είναι άλουστα. Αλλά τι να πεις... αν δεν τα ξέρει αυτά ένα άντρα από μόνο του...manosx είπε:Το 10% του μουσικού επιπέδου αυτού του βίντεο να είχε η Σάτι, και κανείς δεν θα ασχολούνταν με στήθια και μ@λ@κίες.
AN ίσχυαν όλα αυτά, και τα έλεγες, εμένα δεν θα με χαλούσε,Tamtam είπε:"Σιγά τον σαχλό. Δεν έχει κομμένα νύχια και το μούσι του δεν είναι trimmed. Τα μαλλιά του είναι άλουστα. Αλλά τι να πεις... αν δεν τα ξέρει αυτά ένα άντρα από μόνο του...
Α, και τη μουσική του δεν την άκουσα, γιατί δεν με ενδιαφέρει να δω το βίντεο".
Καλημέρα ΛάκηLK είπε:AN ίσχυαν όλα αυτά, και τα έλεγες, εμένα δεν θα με χαλούσε,
Όμως ο συγκεκριμένος εκτός από ΜΟΥΣΙΚΟΣ, αν και στο σπίτι του, δεν έκανε το video με τις πιτζάμες ;D , αλλά δίαλεξε ξεχωριστό outfit για κάθε όργανο διαφορετικό, το οποιό μάλιστα ήταν και ωραίο.
Και όχι τυχαίο (παρουσίασε τους πνευστούς "κοσμοπολίτες") , τον drummer «κλασσικό»,τον μπασίστα cool, τον κιθαρίστα πιο nerdy κ.ο.κ , δηλαδή ήταν και θεατράλε .
Όλα αυτά , με τα οποία φαίνεται να διαφωνείς ή να μην σε ενδιαφέρουν , ντύσιμο, στήσιμο, κούρεμα …..κ.λ.π καλλιτεχνίες είναι επίσης.
Συμφωνώ. για το styling και groomingTamtam είπε:Καλημέρα Λάκη
Τι να σου πω φίλε μ.... ό,τι μπορούσε έκανε ο καημένος. Είναι ντυμένος σα μπαχαλος, ντάξει τώρα. Για μένα αποτελεί καλλιτεχνική επιλογή το να βάλεις κάποιον να σου κάνει styling και grooming να μη βγαίνεις σα λεχρίτης. Τέτοια βίντεο σου γρυνάω με το Samsung μου όσα θες.
Κανονικά δεν θα πρεπε να μας ενδιαφέρουν οι προθέσεις του ή η μουσική του. Εγώ βλέποντας ένα βίντεο θεωρώ πως ό,τι εμφανίζεται εκεί, το έχει επιλέξει.LK είπε:Συμφωνώ. για το styling και grooming
Και αυτός με ερασιτεχνικά μέσα το γυρισε.\Με μια canon.
Όντως ό,τι μπορούσε ...έκανε ;D.
Δηλαδή αν παρουσίαζε κάπου ΑΥΤΟ το video, και κάποιος φωτογράφος του έλεγε (γιατί όντως ισχυει) ΔΕΝ έχεις καλό φωτισμό ή κάποια πλάνα σου έχουν θόρυβο.....κ.λ.π. κακό θα ήταν;
Edit:
Και θα σου πω γιατί ό,τι μπορούσε ....έκανε (επειδή τον παρακολουθούσα).
Σιγά σιγα, πήρε καλλιτερη κάμερα.....μετά φώτιζε καλλίτερα (στα επόμενα videos) κ.ο.κ.
Tam tam, sorry Δεν σε πρόλαβα.Tamtam είπε:Κανονικά δεν θα πρεπε να μας ενδιαφέρουν οι προθέσεις του ή η μουσική του. Εγώ βλέποντας ένα βίντεο θεωρώ πως ό,τι εμφανίζεται εκεί, το έχει επιλέξει.
Από τα παπούτσια του μέχρι τα μαλλιά και από τα φίλτρα στην κάμερα μέχρι τα πλάνα. Άπαξ και δεν μ αρέσει, σιγά μην καθίσω να ασχοληθώ με τη μουσική του. Εκεί με έχασε.
Αν το είχε θα είχε γίνει διάσημος δε, σε αυτή την ηλικία.