Μαρίνα Σάττι τοπ1 στο Spotify

Η ΣΑΤΤΙ είναι δημοφιλής και με αντικειμενικά και με υποκειμενικά κριτήρια. Η δε επιλογή της και συμμετοχή της όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου τυχαία. Δεν θέλω όμως να επεκταθώ σε αυτό. Θα μείνω σε αυτά που έχω πει. Καλό απόγευμα . 

η κοπελλα εφτιαξε ολοδικο της genre...αν αρεσει αυτο σε καποιον ή οχι  δεν εχει καμμια απολυτως  σημασια ειναι ο πρωτος μουσικος στην Ελλαδα που το καταφερνει αυτο εδω και δεκαετιες... μπραβο της ?  

Το κομμάτι είναι σκα τα,το live ακόμη χειρότερο,πραγματικά φέτος με τόσο καλές συμμετοχές και ερμηνίες για τα δεδομένα του εν λόγο διαγωνισμού είναι σκάνδαλο το ότι δέν είναι στον πάτο,εγώ πραγματικά  βρήκα μόνο ένα χειρότερο,τα της εσθονίας οπού μάλλον υμνούσαν την βαριά τους βιομηχανία,αντί να στείλουν μία απο τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου που διαθέτουν και αν προσπαθούν να πείσουν οτι ανεβαίνει,κάνει δείχνει,μάλλον επιδοτήσαμε θέσεις εργασίας σε άλλες χώρες με περισσότερο κρατικό χρήμα για να βαράνε likes και άλλα τέτοια.

Κλούβα απο το τμήμα αισθητικής και όλοι μέσα του γάμου,που μου χορεύατε κιόλας.

Και ο γαμπρός και η νύφη.
Κοζ, τη τελευταία φορά, στο παρά τσακ δλδ, μόλις άκουσα πως δεν έχει Χαμούνδ, το ακύρωσα το συμβόλαιο και σε χάρισα τη μπροστάντζα.

Τώρα θα πάρεις τα τριπλά, αρκεί να φορέσεις τσιμεντένια βατραχοπέδιλα και στον MG πλην του Χαμούνδιου.

Μα να κατηγορούνε το καμάρι της χώρας? Άσε που μας έχουν αποθάνει στα DP-BOC-BJH.

Στο πάτο του Ευρίπου συντροφιά με τα ψάρια. Να προτιμήσεις τοπικό τσιμέντο, Χαλκίδος 

2 λεπτά πριν, trolley είπε

Δε θυμάμαι αν τονε βασάνισα σήμερα τον Γάϊδαρο και τονε Νέστωρα. Πάρτε:

Βλέπω να τον … βασανίζω!

Aυτοί είναι οι καλλιτέχνες.

Δε χωράνε πουθενά, μόνο στα όνειρά μας.

η κοπελλα εφτιαξε ολοδικο της genre...ειναι ο πρωτος μουσικος στην Ελλαδα που το καταφερνει αυτο εδω και δεκαετιες... μπραβο της ?  
Ρε συ Cos, δεν μας είπες ότι μαζί τα πίνατε χτες στον γάμο.? Πόσταρε καμιά φωτό αν θες.

Ρε συ Cos, δεν μας είπες ότι μαζί τα πίνατε χτες στον γάμο.? Πόσταρε καμιά φωτό αν θες.
Τα λέει πολύ καλά ο συνάδελφος.

Αλλά εγώ τώρα από σήμερα θα αφήσω το θέμα της Eurovision, έχω πει τη γνώμη μου, θέλω αυτές τις ημέρες να ασχοληθώ με μια νέα εκπομπή, γιατί μου ζήτησε τη γνώμη ένας φίλος μου, απαυτολόγος και αυτός, ζήτησε την επιστημονική μου άποψη για την εκπομπή TVQueen. Ήδη έχω ξεκινήσει να ενημερώνομαι βλέποντας την εκπομπή και αποσπάσματα, είναι εκτος δικής μας θεματολογίας αλλά μου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και θα ασχοληθώ με αυτά τώρα.

Σας ευχαριστώ, γεια σας?

Κοιτα...η εκπομπη απαιΦθινετε στους κατω των 92 ....αλακΣε καναλι ? 

αρκεί να φορέσεις τσιμεντένια βατραχοπέδιλα και στον MG πλην του Χαμούνδιου.
Δεν χρειάζεται,δέν ξέρω μπάνιο, θα βυθιστό χαιρετώντας στρατιωτικά μαζί με το επιπλο που δέν εχει ο καταρακτης.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν χρειάζεται,δέν ξέρω μπάνιο, θα βυθιστό χαιρετόντας στρατιωτικά μαζί με το επιπλο που δέν εχει ο καταρακτης.
Ταύτα δέον όπως τα γνωρίζουμε οψίμως μπας και γλιτώναμε κανά φράγκο απ τον  επαγγελματία του κλειδοκύμβαλου εκτελεστή Κοζ... το συμβόλαιο ήδη τρέχει

Δεν είμαι σίγουρος αν όντως σας αρέσει η μουσική της ή αν τρολαρετε, όπως και για τον Τερλεγκα δεν έχω καταλήξει, είστε πολύ παράάξενοι...

Εσι χανΣ
Τον χρόνο μου, ακούγοντας το.? 

Παρ'όλ'αυτά άκουσα τα 3 πρώτα λεπτά και μετά στο τρέξιμο ως το τέλος. Θες γνώμη?  Sorry, αλλά οι ισχύοντες κανόνες του φόρουμ δεν μου επιτρέπουν να τη γράψω...?

29 λεπτά πριν, Superfunk είπε

@Waterfall-K  ελα αφιΕΡΩΜΕΝΩ

To είχα ποστάρει και εγώ και το έχω ακούσει.

Είναι εξαιρετικό, στο πλαίσιο και το κλίμα της εποχής, με εξαιρετικές συμμετοχές, καυστικό, πρωτότυπο δε θα έλεγα άλλα θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί, θα παιχτεί πολύ στη σεζόν και ανεβάζει στα ύψη τις μετοχές της Μαρίνας για την οποία θα μιλάμε για πολλά χρόνια, γιατί το φαινόμενο αυτό έχει και μπορεί να δώσει τα πάντα. Αυτό έχει φανεί από τις συνεργασίες, τις προτιμήσεις και τον σεβασμό που της έχουν δώσει πολλοί καλλιτέχνες και η κυβέρνηση δε θα ξεχάσει τις υπηρεσίες που παρείχε για τη χώρα και σε καλλιτεχνικό αλλά και σε διπλωματικό επίπεδο στην προώθηση της ατζέντας. Θα το εξαργυρώνει στην πορεία αυτό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back