Μαρίνα Σάττι τοπ1 στο Spotify

Σας το ελεγα οτι θα εχουμε θέμα με αυτά που εγιναν στην Εurovision.Η πτηση Εj απο λονδινο ηρακλειο που εφτασε πρίν λιγο επαιξε μήνυμα welcome to austria.Aρχιστε να μαζευετε κονσέρβες.

Η Μαρίνα Σάττι γίνεται η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο Spotify Top Artist, 11 χρόνια μετά τη δημιουργία της πλατφόρμας

Προβολή συνημμένου 44621

Top Artist... στην Ελλάδα.

Ε... δεν είναι και κάποια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη πρωτιά.

Τωρα αν είναι η πρώτη γυναίκα, δεν ξέρω αλλά οι Βίσες και οι Αλεξίουδες δεν έχουν γίνει νούμερο ένα στα τσαρτς του Spotify;

Κάτι δεν κατάλαβες νομίζω.

Τωρα αν είναι η πρώτη γυναίκα, δεν ξέρω αλλά οι Βίσες και οι Αλεξίουδες δεν έχουν γίνει νούμερο ένα στα τσαρτς του Spotify;

Ειναι πρώτη και το αξίζει γιατί μας έδωσε χαρές. Η δεύτερή ποια είναι? 

Καλά κάνει. Για την παραπληροφόρηση του αρχικού ποστ, το έγραψα.

https://kworb.net/itunes/artist/marinasatti.html

Πata to  "ΝΟ SMALL COUNTRIES"  ?

Nαι, δεν είπα κάτι διαφορετικό. Το γράφω ξεκάθαρα άλλωστε

Καλά κάνει. Για την παραπληροφόρηση του αρχικού ποστ, το έγραψα.
"Η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του “Daily Top Artists Greece” chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα"

Η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του “Daily Top Artists Greece” chart στο Spotify,

δηλ. μεχρι τωρα μονο αντρες και "το" ειχαν παει νο 1 στην Ελλαδα στο τσαρτ αυτο?

Σοβαρα ρωταω δεν κανω πλακα

Εγώ νόμιζα ότι ήταν πρώτη στον κόσμο στο Spotify, αυτό κατάλαβα από το αρχικό ποστ και γιαυτο την συγχάρηκα

δηλ. μεχρι τωρα μονο αντρες και "το" ειχαν παει νο 1 στην Ελλαδα στο τσαρτ αυτο?

Σοβαρα ρωταω δεν κανω πλακα
Απ' ότι είδα οι καλύτερες θέσεις από γυναίκες είναι η Φουρέιρα στο 6 και μια ξένη η Τέλορ Σουίφτ στο 4.

Αν υπάρχει καλύτερη και πιο έγκυρη πληροφόρηση ας μας διαφωτίσουν. Αν και δεν σκάω και πολύ. Για να χαρεί το τρελό αγόρι ο @cos_dr το έβαλα. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απ' ότι είδα οι καλύτερες θέσεις από γυναίκες είναι η Φουρέιρα στο 6 και μια ξένη η Τέλορ Σουίφτ στο 4.

Αν υπάρχει καλύτερη και πιο έγκυρη πληροφόρηση ας μας διαφωτίσουν. Αν και δεν σκάω και πολύ. Για να χαρεί το τρελό αγόρι ο @cos_dr το έβαλα. ?
Ποια είναι αυτή η Σουίφτ. Είναι καλύτερη από την Κατερίνα Λιολιου? Έχει FB να δω τα στορυ της? 

Ποιά καλέ πρότεινα εγώ;
Μια που παίζει και μπάσο... (νομίζω). Δεν ψάχνω τώρα, γιατί τα "νήματα" περί Γιουροβιζιόνες είναι χαοτικά.

Την έμπλεξα με άλλη;

Είχες "προτείνει" μια... 

Μια που παίζει και μπάσο... (νομίζω). Δεν ψάχνω τώρα, γιατί τα "νήματα" περί Γιουροβιζιόνες είναι χαοτικά.

Την έμπλεξα με άλλη;

Είχες "προτείνει" μια... 
Με άλλη την εμπλεξες.

Εμένα παιδιά το κομμάτι με φτιάχνει, το ακούω το ζάρι καθημερινά. Το συνήθισα, το αγάπησα και βλέπω και το βίντεο μονοπλανο κλιπ που ξεκινά σαν tik tok βίντεο και ανοίγει το πλάνο με το εντυπωσιακό θα έλεγα γύρισμα της Μαρίνας που χορεύει, το κουνάει άψογα καθόλη τη διάρκεια. Είναι κλασσικ. Είναι δημοφιλες. Έχει την αίγλη του Montage M. Θα το ακούμε για πολλά χρόνια και συγχαρητηρια στους συντελεστες της ΕΡΤ ???

Σύνδρομο της στοκχόλμης ονομάζεται κώστα.Υπάρχει σχετική βιβλιογραφία.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back