Η Μαρίνα Σάττι γίνεται η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο Spotify Top Artist, 11 χρόνια μετά τη δημιουργία της πλατφόρμας
Προβολή συνημμένου 44621
Ειναι πρώτη και το αξίζει γιατί μας έδωσε χαρές. Η δεύτερή ποια είναι?Top Artist... στην Ελλάδα.
Ε... δεν είναι και κάποια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη πρωτιά.
Τωρα αν είναι η πρώτη γυναίκα, δεν ξέρω αλλά οι Βίσες και οι Αλεξίουδες δεν έχουν γίνει νούμερο ένα στα τσαρτς του Spotify;
Κάτι δεν κατάλαβες νομίζω.
Top Artist... στην Ελλάδα.
Ε... δεν είναι και κάποια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη πρωτιά.
Τωρα αν είναι η πρώτη γυναίκα, δεν ξέρω αλλά οι Βίσες και οι Αλεξίουδες δεν έχουν γίνει νούμερο ένα στα τσαρτς του Spotify;
Κάτι δεν κατάλαβες νομίζω.
Nαι, δεν είπα κάτι διαφορετικό. Το γράφω ξεκάθαρα άλλωστεTop Artist... στην Ελλάδα.
"Η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του “Daily Top Artists Greece” chart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα"Καλά κάνει. Για την παραπληροφόρηση του αρχικού ποστ, το έγραψα.
Η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του “Daily Top Artists Greece” chart στο Spotify,
Απ' ότι είδα οι καλύτερες θέσεις από γυναίκες είναι η Φουρέιρα στο 6 και μια ξένη η Τέλορ Σουίφτ στο 4.δηλ. μεχρι τωρα μονο αντρες και "το" ειχαν παει νο 1 στην Ελλαδα στο τσαρτ αυτο?
Σοβαρα ρωταω δεν κανω πλακα
Ποια είναι αυτή η Σουίφτ. Είναι καλύτερη από την Κατερίνα Λιολιου? Έχει FB να δω τα στορυ της?Απ' ότι είδα οι καλύτερες θέσεις από γυναίκες είναι η Φουρέιρα στο 6 και μια ξένη η Τέλορ Σουίφτ στο 4.
Αν υπάρχει καλύτερη και πιο έγκυρη πληροφόρηση ας μας διαφωτίσουν. Αν και δεν σκάω και πολύ. Για να χαρεί το τρελό αγόρι ο @cos_dr το έβαλα. ?
Είναι καλύτερη από την Κατερίνα Λιολιου?
Μαύρα χάλια; ? Ο αγαπητός @LK την έχει προτείνει ως την επόμενη big hope μας... ?Πανω κατω τα ιδια μαυρα χάλια
Ποιά καλέ πρότεινα εγώ;Μαύρα χάλια; ? Ο αγαπητός @LK την έχει προτείνει ως την επόμενη big hope μας... ?
Μια που έπαιζε με τον Παπακαλιάτη.Ειναι πρώτη και το αξίζει γιατί μας έδωσε χαρές. Η δεύτερή ποια είναι?
Μια που παίζει και μπάσο... (νομίζω). Δεν ψάχνω τώρα, γιατί τα "νήματα" περί Γιουροβιζιόνες είναι χαοτικά.Ποιά καλέ πρότεινα εγώ;
Με άλλη την εμπλεξες.Μια που παίζει και μπάσο... (νομίζω). Δεν ψάχνω τώρα, γιατί τα "νήματα" περί Γιουροβιζιόνες είναι χαοτικά.
Την έμπλεξα με άλλη;
Είχες "προτείνει" μια...