Το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι και οι αντιδράσεις

Jazzjoker είπε:
Όμως η ανάρτησή του πήγαινε και λίγο παραπέρα όπου εξέφραζε την απορία μήπως τελικά τα τόσα πολλά views είναι "αγορασμένα". Το παραπάνω στάτους είχε εκατοντάδες likes και δεκάδες απαντήσεις (κυρίως από απλούς θαυμαστές αλλά το μάτι μου πήρε και 2-3 ονόματα) οι οποίες κατά συντριπτικό ποσοστό επιβεβαίωναν την άποψη ότι η Σάττι έχει αγοράσει views.
Απάντησα σε αυτό, με την έννοια ότι είναι δυνατόν να γίνει, αλλά επ' ουδενί δεν εννοώ ότι το έκανε η Σάττι.

Αλλά νομίζω τοποθετήθηκα γενικά και στα υπόλοιπα (βιντεοκλιπ, λόγοι δημοφιλίας, κλπ), μην αναφέροντας καν τις προσωπικές μου προτιμήσεις. :)

Ο λόγος που ρώτησα ήταν γιατί από τον τρόπο γραφής σου φαίνεται να είσαι από τους όχι πολλούς που ακολουθεί κανόνες σύνταξης, τονισμού κλπ. κατά γράμμα, και λέω για να το γράφει έτσι μπορεί να έχει τους λόγους του.

Στα του θέματος, απλά συμπληρώνω ότι αν δεν ήξερα τη Μαρίνα, και δεν την εκτιμούσα ή δεν τη θεωρούσα περίπτωση που αξίζει να την έχει στα υπόψη του και μελλοντικά κανείς, θα έλεγα απλά ότι την εκτιμάω σαν ταλέντο, και μέχρι εκεί. Ο λόγος που έκανα μια δυο παρατηρήσεις παραπάνω, είναι επειδή είναι μια υγιής περίπτωση δημιουργού με τα μυαλά στο κεφάλι της. Επομένως και να μην αρέσουν αυτά που κάνει, και πάλι αξίζει το συναδελφικό σεβασμό οποιουδήποτε (λέω "συναδελφικό", μιας και βρισκόμαστε στο νόιζ).

fusionakis είπε:
Ο λόγος που ρώτησα ήταν γιατί από τον τρόπο γραφής σου φαίνεται να είσαι από τους όχι πολλούς που ακολουθεί κανόνες σύνταξης, τονισμού κλπ. κατά γράμμα, και λέω για να το γράφει έτσι μπορεί να έχει τους λόγους του. Πάμε παρακάτω.
Όχι, ήταν λάθος.

Για κάποιο λόγο μου κουδούνισε στο κεφάλι το όνομα του γνωστού συνθέτη Erik Satie.

LK είπε:
Λάθος κατάλαβες.

Είχα ένσταση στις διθυραμβικές κριτικές  που ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ένα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ-κακό video.
Δεκτόν. Ξαναπέρασα το θρεντ μία στα γρήγορα και δεν διαπίστωσα καμία διθυραμβική κριτική πέραν ενός φυσιολογικού σχολίου του SF στην πρώτη σελίδα. Αυτό που διαπίστωσα από την άλλη τώρα που το ξαναδιάβασα ολόκληρο είναι η εμμονή/κόλλημα σου στο κλιπ. Δικαίωμά σου να μη σου αρέσει ούτε αυτό αλλά μην κρίνουμε την καλλιτέχνιδα όμως από την ποιότητα του βίντεο. Είναι άδικο. Δεν γνωρίζουμε τι μπάτζετ είχε (αν είχε καθόλου) και κάλλιστα θα μπορούσε χωρίς κανένα κόστος να ανεβάσει ένα lyric video αλλά προτίμησε τη "δύσκολη" λύση.

Earendil είπε:
...η φωνή της Σάττι αρκεί και με το παραπάνω για ανοίξει δρόμος προς την επιτυχία. Απλά είμαστε λίγο άμαθοι στο ταλέντο και πιο μαθημένοι στο βοδινό, ειδικά αν το σερβίρεις με διχτυωτό καλσόν και κανά μίνι μέχρι τον οισοφάγο.
+ α κ ρ ι β ώ ς αυτό επιβεβαιώθηκε στο νήμα +

Και για να αποσαφινίσω και εγώ κάτι, όχι ότι το θεωρώ ψόγο.

Αυτό το "ακούω με τα μάτια".

Νομίζω ότι αν κάποιος διάβαζε κατά καιρούς (φευ δεν έχει καμια υποχρέωση- ΑΝ λέω) τι γράφω εδώ μέσα θα ήξερε ότι εγώ προσωπικα:

1) Ακού μουσική ΜΟΝΟ απο βινίλιο ή κασσέτες  ;D ;D (συνεπώς και να θέλω να χρησιμοποιήσω τα μάτια, δεν θα μπορούσα ;D)

2) Έχω γράψει σε ανύποτο χρόνο ότι η καλη μουσική ΔΕΝ χρειάζεται  video clip ίσα ίσα μόνο distraction  μπορεί να είναι το τελευταίο (to video clip) .

3) Αν υπάρχει ΕΣΤΩ και ένας εδώ μεσα που θα πάρει την "μάντισσα" και  θα  την ακουσει έστω σε Mp3 player χωρίς δηλαδή το video ......πάω πάσο ειλικρινά.

4) Και για ύστατη φορά, ΟΛΗ Η κουβέντα ΣΕ όλο  το Interent για το video έγινε και όχι για το "τραγούδι". Ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο, να βλέπω video με τα αυτιά  ;D

BlackCrow81 είπε:
. Ξαναπέρασα το θρεντ μία στα γρήγορα
Δεν μιλαώ  για το noiz, Για τα Ελληνικά Portal/ sites/ blogs...λεω

Αφορμή αυτων ήταν προφανώς και το νήμα του OP.

trolley είπε:
Για κάποιο λόγο μου κουδούνισε στο κεφάλι το όνομα του γνωστού συνθέτη Erik Satie.
Αν σου πω ότι έπαθα το ίδιο  :D...

LK είπε:
Πάρε ένα no budget video που θεωρώ ΤΕΛΕΙΟ.

εγω...αποθεωσα  το ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΙΚΟ  πισω  δεξια της Σατι, ΚΟΛΑΣΗ ειναι.... ;D ;D ;D 

Επίσης όταν σε κάποιον δεν αρέσει κάτι, ΔΕΝ σημαίνει ότι «ζηλεύει», γιατί έτσι θα κάνουμε σημαία μας  και θα υιοθετήσουμε το «κράζεις=θαυμάζεις» γνωστού ΑΣΤΟΧΟΥ  τηλεοπτικού ευφυολογήματος .

Ας μην κάνουμε το Noiz ….Facebook.

Superfunk είπε:
εβαλες και εσυ τωρα βιντεο που εχει κανει ενας απο τους μεγαλυτερους εν ζωη φωτογραφους.....

ενταξει θα βαλω και εγω ενα με την ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ και θα γραψω ΅ΕΤΣΙ ρε τα τραγουδανε τα παραδοσιακα οχι σαν την Σατι"  ;D ;D
Νικ....να αποφασίοσυμε πως θέλουμς να κρίνουμε την Σάττi.

Ως το "Ελληνόπουλο που προσπαθεί" ή θα την δούμε στα πλαίσια του παγκόσμιου ανταγωνισμού (μιας και η ίδια επέλεξε το youtube);

Ρε συ η κοπελλα ειναι φωναρα και εχει και ωραιες ιδεες μουσικα....να δες εδω, ολη την παρασταση χαρακτηριζει η παρουσια της και οι λουπες που χρησιμοποιει λενε χοντρα

Superfunk είπε:
Ρε συ η κοπελλα ειναι φωναρα και εχει και ωραιες ιδεες μουσικα....να δες εδω, ολη την παρασταση χαρακτηριζει η παρουσια της και οι λουπες που χρησιμοποιει λενε χοντρα
Δεν θα το δω Νίκο, γιατί δεν με ενδιαφέρει.

Από την άλλη δεν σε αμφισβητώ, δέχομαι ότι έχει φωνάρα.

Εδώ μιλάμε για ένα συγκεκριμένο τραγούδι - video, την "Μάντισσα"

ή θα την δούμε στα πλαίσια του παγκόσμιου ανταγωνισμού
ενταξει απο ανταγωνισμο η χωρα πασχει....γιατι να μην πασχουν και οι καλλιτεχνες της?  ;D

αλλωστε η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ειναι ΧΟΛΕΡΑ....στη χωρα της απολυτης μετριοτητας.  :'(

αλλα αν ειναι να συγκρινουμε με τους φτασμενους  καλλιτεχνες του εξωτερικου καθε νεο καλλιτεχνη που προσπαθει να κανει κατι θα το κλεισουμε το μαγαζι τελειως... 

Superfunk είπε:
  :'(

αλλα αν ειναι να συγκρινουμε με τους φτασμενους  καλλιτεχνες του εξωτερικου καθε νεο καλλιτεχνη που προσπαθει να κανει κατι θα το κλεισουμε το μαγαζι τελειως...
ΟΚ, να στο  πώ και αλλιως.

Εχώ δει εδω μέσα, στο Noiz ντε, στα clips (οπου τα βλέπω ΟΛΑ αναγκαστικα ως mod) 1000 φορές καλλιτερα clips, από παιδιά ή μπάντες που δεν τα ξέρει η μάνα τους.

LK είπε:
Ως το "Ελληνόπουλο που προσπαθεί" ή θα την δούμε στα πλαίσια του παγκόσμιου ανταγωνισμού (μιας και η ίδια επέλεξε το youtube);
Υπάρχει κάποια αντίστοιχη πλατφόρμα τύπου γιουτιούμπ που απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες ώστε να αποφεύγουν τις συγκρίσεις με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό?
+1000

RayDTutto είπε:
Επειδή δεν παρακολουθώ ελληνική μουσική, αυτά τα views είναι πολλά; Άλλοι δημοφιλείς καλλιτέχνες που κινούνται;
εκανα ερευνα... ;D

Αυτη ειναι ασυναγωνιστη,δεν την ηξερα αλλα εχει 30 εκ. views......

BlackCrow81 είπε:
Υπάρχει κάποια αντίστοιχη πλατφόρμα τύπου γιουτιούμπ που απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες ώστε να αποφεύγουν τις συγκρίσεις με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό?
Όχι, Και έτσι έκρινα το συγκεκριμένο  video επιεικώς απαράδεκτο. Και το τραγούδι επίσης (για να μην λες ότι δεν ακούω  ;D )

Ο λόγος δε που το είδα/ άκουσα είναι γιατί πέρασε από μπροστά μου 1000 φορές και....κάποια στιγμή από περιέργεια, το πάτησα και εγώ.

Όταν ξεμπερδέψετε με τις αυτοαναφορικότητες, δείτε άλλο ένα φρικτό βίντεο γυρισμένο σε "πρεζόδρομους", με "μονόπλανο" και "μια με πεσμένο στήθος" που λέει ένα "βαρετό τραγούδι" με λούπες.

Δεν είχαν στυλίστα βρε γι' αυτό.  Τόσα μπορούσαν, τόσα έκαναν.

Το γεγονός ότι μπορεί να αποτελεί καλλιτεχνική τους επιλογή, ούτε που περνάει από το μυαλό των κριτών του ριάλιτι.

Trending...

Νέα θέματα

Back