- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
Η φωτογραφια σου απο ποτε ειναι δηλ?Αυτό είναι. Ποιος είπε ότι είναι παλιό?
Αυτο αντε να κυκλοφορει 3 4 χρόνια
Η φωτογραφια σου απο ποτε ειναι δηλ?Αυτό είναι. Ποιος είπε ότι είναι παλιό?
Είναι screenshots από βίντεο, και αν θυμάμαι καλά τραβήχτηκε κάπου μέσα στο 2021. Μεταδόθηκε πρώτη φορά στο Mega και στο αφιέρωμα στον Σταμάτη Σπανουδάκη στις 11/12/2021. Το συγκεκριμένο mixer της Tascam κυκλοφόρησε το 2018.Η φωτογραφια σου απο ποτε ειναι δηλ?
Αυτο αντε να κυκλοφορει 3 4 χρόνια
Ξερω τοτε εψαχνα να παρω το 12. Το 2019. Νομιζα το βιντεο ειναι 10ετιαςΕίναι screenshots από βίντεο, και αν θυμάμαι καλά τραβήχτηκε κάπου μέσα στο 2021. Μεταδόθηκε πρώτη φορά στο Mega και στο αφιέρωμα στον Σταμάτη Σπανουδάκη στις 11/12/2021. Το συγκεκριμένο mixer της Tascam κυκλοφόρησε το 2018.
Κάποια synths που φαίνονται στο βίντεο μαρτυρούν ότι το βίντεο είναι πρόσφατο, το Moog One πχ που έχει μπροστά του κυκλοφόρησε το 2019, το ASM Hydrasynth πίσω δεξιά του το 2020 κλπ.Νομιζα το βιντεο ειναι 10ετιας
Δεν ξερω γω απ αυταΚάποια synths που φαίνονται στο βίντεο μαρτυρούν ότι το βίντεο είναι πρόσφατο, το Moog One πχ που έχει μπροστά του κυκλοφόρησε το 2019, το ASM Hydrasynth πίσω δεξιά του το 2020 κλπ.
Ξέρω γω φίλος, γι αυτό σε ενημερώνω.?
Και btw, δεν ξέρεις ότι το Moog One κυκλοφόρησε το 2019? Ε?? Αν δεν ξέρεις αυτή τη σημαντική πληροφορία, ΤΙ ξέρεις ωρέ??
Ουπς, τον ξέχασα τον τεχνικό. ΟΚ, τότε μάλλον έγραφε στο Tascam.ανετα προλαβαινει να παει για υπνο ο τεχνικος και να την αλλαξει την αλλη μερα
Αν δεν κανω λαθος ηταν με τον ΣπανουδακηΟυπς, τον ξέχασα τον τεχνικό. ΟΚ, τότε μάλλον έγραφε στο Tascam.
Πάντως, για να επιστρέψουμε στο βίντεο, αν μπορεί ο ειδικός να μας πει ποια synth είναι στα δεξιά του μακαρίτη, παρακαλώ πολύ. Επίσης, όλο αυτό τι είναι; Κάποια καταγραφή από τηλε-διάσκεψη που έκανε με φίλους στην Αθήνα; Προφανώς ιδιωτική στιγμή, πως βρέθηκε δημοσιοποιημένο;
Στο δωμάτιο αυτό υπήρχαν δύο synth setups, το ένα που είχε σαν κέντρο το custom MIDI σύστημα του και αποτελείτο κυρίως από synth racks, samplers και διάφορα άλλα keyboard synths που άλλαζαν ανάλογα με το project (Korg Kronos & M1R EX, Roland JV-80/JV-1080/JD-990/S-760, Akai Z4 & Z8, EMU Proteus 2 & 3 κ.α.) και το δεύτερο set που βλέπουμε στο βίντεο που αποτελείτο από πιο σύγχρονα synths, αναλογικά και ψηφιακά, καθώς και διάφορα vintage μοντέλα (Yamaha CS80, Moog One/Matriarch/DFAM, Doepfer A-100 modular, ASM Hydrasynth, Arturia PolyBrute & MatrixBrute, Korg Wavestate/Opsix/Grandstage 88/MS-20 mini, UNO Synth Pro, Novation Summit, Roland Jupiter 80, Kodamo Essence FM κ.α.).Ε, αυτα τα συστηματα ηταν για αλλα synth, και πιο περιπλοκα setup, που ηθελαν τεχνικο για να δουλεψουν. Το tascam μπορει να ηταν για το προχειρο συστηματακι ? Ναι, ολα αυτα τα μπλιμπλικια ολουθε στο video, για το βαγγελη μπορει να ηταν το προχειρο συστηματακι του ?
Μέρος του βίντεο αυτού χρησιμοποιήθηκε και μεταδόθηκε στο MEGA στο αφιέρωμα για τον Σταμάτη Σπανουδάκη. Το uncut βίντεο ανέβηκε στο youtube πριν ένα μήνα και προέρχεται από το αρχείο του Σπανουδάκη. Εγώ το κατέβασα, ανέβασα την ένταση του ήχου γιατί ακουγόταν πολύ σιγά, πρόσθεσα fades Ins & Outs στον ήχο και την εικόνα και το ανέβασα χτες βράδυ σαν unlisted στο κανάλι μου.Επίσης, όλο αυτό τι είναι; Κάποια καταγραφή από τηλε-διάσκεψη που έκανε με φίλους στην Αθήνα; Προφανώς ιδιωτική στιγμή, πως βρέθηκε δημοσιοποιημένο;
Το συγκεκριμένο Tascam λοιπόνπροφανώς καιίσως δεν βρισκόταν εκεί απλά και μόνο σαν mixer.
το ακυκλοφόρητο έργο του σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερο από αυτό που κυκλοφορεί.
Φυσικά και προκύπτει. Προκύπτει απ'το γεγονός ότι πάντα ηχογραφούσε ό,τι έπαιζε, και δεδομένου ότι ο τύπος ήταν κυρίως νυχτοπούλι (σύμφωνα με φίλους και γνωστούς του) η παρουσία ενός ηχολήπτη σε "περίεργες" ώρες ήταν απαγορευτική, ο δε Παπ. δεν ακούμπαγε PC/Mac για θέματα ηχογραφήσεων και γενικά επεξεργασίας της μουσικής (του), οπότε χρειαζόταν έναν εύκολο, άμεσο και αξιόπιστο τρόπο εγγραφής, και η Tascam ειδικεύεται σε αυτό.Διορθώθηκε. Το "προφανώς" δεν προκύπτει από πουθενά.
Εγώ απλά ανέφερα τι μου είπε ένας γνωστός μου που κυκλοφορούσε στο περιβάλλον του, και δεν είναι ο μόνος που έχει αναφερθεί στην ποσότητα και ποιότητα της ακυκλοφόρητης δουλειάς του. Ελπίζω στο μέλλον να ακούσουμε κάτι από αυτή, και τότε τα ξανασυζητάμε.Ναι, αλλά αφού δεν το έχουμε ακούσει και δεν μπορούμε να το ακούσουμε, είναι λίγο να'χαμε να λέγαμε η υπόθεση.
Να πικραθούμε μαζί χλωμό το βλέπω, δεν υπάρχει δουλειά του Παπαθανασίου που να έχω ακούσει (official και μη) και να με πίκρανε. Η μόνη πίκρα υπάρχει για το γεγονός ότι τόσα έργα του δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, και μερικά από αυτά μάλλον δεν θα τα ακούσουμε ποτέ. Το live στο Κατάρ πχ γεράσαμε να το περιμένουμε σε CD & DVD. Δεν θα βγει ποτέ λοιπόν, λόγω πολλών προβλημάτων/κολλημάτων που δεν είναι της ώρας. Εγώ που το έχω ακούσει ολόκληρο όμως σε διαβεβαιώ ότι είναι κρίμα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.Μη με βάλεις τώρα να γράφω τη γνώμη μου για τις δουλειές των τελευταίων ετών, θα πικραθούμε.