- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 928
Όταν θες mixer για τα synths σου φίλος δεν αγοράζεις Tascam, πας σε οτιδήποτε άλλο πλην Tascam, η οποία ειδικεύεται στο home redording ήδη από τα τέλη της δεκαετίας των '70s, για τα Portastudios μοντέλα της έγινε γνωστή παγκόσμια, όχι για τα mixers της
Έχω ένα Model 24 και ένα Model 12, δεν χρειάζονται όλα αυτά που μου γράφεις. ΟΚ, ηχογραφούσε στο Tascam, τόσο το καλύτερο, αν ήταν καλό για τον Vangelis, τότε πόσο μάλλον είναι καλό για ΄μένα. Επιμένω ότι δεν προκύπτει από πουθενά, αλλά ξέρω ότι δε θα βγει άκρη.
Για το άλλο θέμα, επίσης δεν προκύπτει από πουθενά ότι το μη-κυκλοφορημένο υλικό είναι καλύτερο (ή έστω κοντά) στο κυκλοφορημένο, και ΑΝ αποδεικνυόταν ποτέ κάτι τέτοιο θα επιβεβαιωνόταν αυτό που ήδη πιστεύω, ότι ο αρχηγός είχε παρατήσει την καριέρα του η οποία πήγαινε με τον αυτόματο πιλότο (και ίσως καλά έκανε βέβαια, δεν κρίνω).
Τώρα για το αν θα πικραθούμε, ομολογώ ότι ξέχασα πως εσύ θα απολάμβανες ακόμη και τον μεγάλο να τραγουδάει τη Καραγκούνα. Εγώ, είμαι μέγας φαν, αλλά όχι σε οπαδικό επίπεδο, μπορώ εύκολα να κατονομάσω υλικό του που κανονικά δεν έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει, στο τελευταίο τμήμα της μουσικής του πορείας.