- Πόντοι
- 453
Εννοείται. Ένας επαγγελματίας με τόσο καλά σουβλάκια και ντονέρ, δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο καλός και σαν πρωθυπουργός.
Ειχαμε τον πιτσαδορο, ας δοκιμασουμε και το σουβλατζη, ποσο χειροτερος να ειναι.
Εννοείται. Ένας επαγγελματίας με τόσο καλά σουβλάκια και ντονέρ, δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο καλός και σαν πρωθυπουργός.
Βασικα ....απεχω σοβαρων συζητησεων.Πληκτραδες είναι κ είναι δυνατοι....
Αλλά για κάθε θρεντ για moog έχουμε ένα θρεντ για ξύλα.
Για κάθε θρεντ για hardware vs vst έχουμε λάμπα vs sim
Για κάθε θρεντ για τα behringer έχουμε για Harley Benton
Κ για κάθε θέμα για τον Vangelis έχουμε ένα θρεντ για χίλιους κιθαρίστες
Γύρνα πίσω dim!
Να σου πω, ένα δίκιο το έχεις.Βασικα ....απεχω σοβαρων συζητησεων.
Κανα beef ισως αν και φοβαμαι θα μου τα κοψει κι αυτα ο γιατρος.
Κατα τα αλλα λογω ζεστης σουλτανοι κομμενοι. Κιθαρες και χορδες επισης. Πηρα πηδαλια και δεν τα αγγιξα. Ασματα επισης. Ξαναζεσταμενο μονο.
Μονο πληκτρα. Κι ειμαι κι ατζαμης στη δακτυλοθεσια...πονανε οι αντίχειρες.
Ωωωωωπααααααα...Ετοιμάζεται κάτι με το παιδί με τις κιθάρες από τη Κρήτη εδώ κ 3 μέρες αλλιώς δε θα ακουμπαγα πάλε...
Το ξέρω αυτό. Για μας βγήκε. Μας παίρνετε τους κιθαρισται, θα μας πάρετε κ τα μηχανάκια τώρα ?
Για σας βγήκε όντως. Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος πληκτράς (εγώ) και ανέβασε ένα βιντεακι στο youtube και είδε ο κόσμος πόσο γ@μάτα ακούγεται το Lex με ένα Hammond. Ούτε η Strymon δεν ήξερε πως ακούγεται πάνω σε ένα Hammond, για αυτό και εκπλαγήκαν μόλις το άκουσαν και μου απάντησαν κάτω απ'το βίντεο.? Μετά δε από κάποιες μέρες το ανέβασαν στο site τους καθώς και στην FB σελίδα τους.Το ξέρω αυτό. Για μας βγήκε.
Τσιπηδες....
Ειχες ενα εσυ....
Στη σελιδα τους ενα δειγμα με χαμμοντ δεν εχουν...ολο κιθαρεςΤο ξέρω αυτό. Για μας βγήκε. Μας παίρνετε τους κιθαρισται, θα μας πάρετε κ τα μηχανάκια τώρα ?
Μπαντ μάρκετινγκΕιχες ενα εσυ....
Στη σελιδα τους ενα δειγμα με χαμμοντ δεν εχουν...ολο κιθαρες
Ναι και περιμενουν τωρα εγω να δωσω 400....Μπαντ μάρκετινγκ
Αφού είναι κιθαροεταιρεία, τι περιμένεις? Ένα ψιλοdemo είχαν βγάλει με το πρώτο Lex πάνω σε ένα Nord synth/clonewheel και δεν ήταν και ό,τι αντιπροσωπευτικότερο του ήχου που μπορεί να πάρει κανείς. Απλά το target group τους δεν είναι πληκτράδες. Εγώ αν θυμάμαι καλά το είχα ανακαλύψει σε ένα βιντεο-review με πολλά Leslie sims, συνδεδεμένα πάνω σε ένα vintage Hammond. Τον καιρό εκείνο είχα φορτωμένα στο XK1 δύο GSi Burn sims (εκεί να δεις την έκπληξη του ιδιοκτήτη της GSi όταν του το είπα?) και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μετά έφυγε το ΧΚ1 με τα Burn, ήρθε το XK1c και βγήκα στην αγορά για νέο sim. Δυστυχώς η GSi σταμάτησε την παραγωγή του Burn και ήμουν έτοιμος να χτυπήσω ένα Ventilator II (τι άλλο?), ώσπου είδα το βιντεάκι με τα sims και τρελάθηκα με το Lex, και το παράγγειλα αμέσως. Το γνώρισα στο XK1c και από τότε έγιναν αχώριστοι φίλοι.?Στη σελιδα τους ενα δειγμα με χαμμοντ δεν εχουν...ολο κιθαρες
Να φτιάξεις το δικό σου ωρέ, άσε τα presets.Εβγαλα το 122, εχω ενα αλλο που μου ακούγεται πιο καλα.