Revisiting Yamaha Montage (& MODX/MODX+)

Κανα MODX θα μου χαρίσει κανένας? Να φτιάξω κανα κομματάκι τώρα που έχει ζέστη έξω και μέσα fujitsu.

Για να μην περιμένω.

1400 ευρώ έχει τώρα το +

E, σε 2-3 χρονάκια θα χτυπήσω ένα μεταχειρισμένο με 500
?

Κανα MODX θα μου χαρίσει κανένας? Να φτιάξω κανα κομματάκι τώρα που έχει ζέστη έξω και μέσα fujitsu.

Για να μην περιμένω.

1400 ευρώ έχει τώρα το +

E, σε 2-3 χρονάκια θα χτυπήσω ένα μεταχειρισμένο με 500
?
Να κάνεις υπομονη. Οπως εγω

Να κάνεις υπομονη. Οπως εγω

Ναι ρε cos, κανε υπομονη οπως ο dim. Ξερεις, ωσπου να παρεις το montage, παρε κανα hammond, η κανα nautilus, η κανα moog ρε αδερφε για ορεκτικο.

• Haha
Reactions: Trolley
Μόνη λύση, να ρωτήσουμε το συνεργείο καθαρισμού.
Που να τρέχεις τώρα να το βρεις. Κάτσε να ρωτήσουμε τον επί -τουλάχιστον- 31 χρόνια ηχολήπτη του Philippe Colonna, μια και τον έχουμε εύκαιρο στο Facebook.

«Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε αν ο Βαγγέλης χρησιμοποιούσε το Tascam Model 24 αποκλειστικά ως μίξερ ή χρησιμοποιούσε και τo ενσωματωμένo πολυκάναλο recorder του? Είχα μια συζήτηση νωρίτερα με κάποιους φίλους και αναρωτιόμασταν γιατί αυτό το mixer βρισκόταν στο syntn setup του. Υποθέτω ότι το χρησιμοποιούσε μερικές φορές για να ηχογραφεί αυτά που έπαιζε στο συγκεκριμένο synth setup, έχω δίκιο;»

Απάντηση Φίλιππα:

image.png

Tuborg κανείς?...?

image.png

Κάτσε να ρωτήσουμε τον επί -τουλάχιστον- 31 χρόνια ηχολήπτη του Philippe Colonna, μια και τον έχουμε εύκαιρο στο Facebook.
Θεωρώ γνήσια μόνο την συζήτηση που παρουσίασα απομαγνητοφωνημένη. Αυτά που βάζεις εσύ είναι κολεγιές με φιλενάδες σου οι οποίες υπογράφουν σα Φιλίπ.

Tuborg κανείς?...?
Μήπως (λέω μήπως) έχεις παρεξηγήσει το πνεύμα στη συζήτηση και την εκλαμβάνεις πιο σοβαρά απ'ότι χρειάζεται; Στα  οκτώ μου ρε τρελέ τι το έκανε το Tascam o Vangelis, όπως σου είπα έχω δύο από δαύτα. Και όταν τα αγόρασα, δεν ήξερα αν τα έχει κανείς άλλος, ούτε με ενδιέφερε. Ούτε τώρα με ενδιαφέρει, έχω προσωπική γνώμη για τη συσκευή.

Σημαίνει κάτι το ότι το είχε και κάποιος άλλος, Δηλαδή αν είχε το Zoom, θα έπαιρνα Zoom λες; Στο γυμνάσιο θα γυρίσουμε, να λέμε τι μάρκα αμάξι οδηγεί ο μπαμπάς μας;

Πάντως, μια και τον έχεις βολικό τον Φίλιπο, ρώτα τον πόσα Μπέρινγκερ είχε ο Ευάγγελος, και θα πάμε για νέα απομαγνητοφωνημένη συζήτηση.???

Μήπως (λέω μήπως) έχεις παρεξηγήσει το πνεύμα στη συζήτηση και την εκλαμβάνεις πιο σοβαρά απ'ότι χρειάζεται;
Καθόλου. Και αυτό φαίνεται στις απαντήσεις μου. Η σόδα για όσους δυσκολεύονται να χωνέψουν την πραγματικότητα.

Στα  οκτώ μου ρε τρελέ τι το έκανε το Tascam o Vangelis, όπως σου είπα έχω δύο από δαύτα. Και όταν τα αγόρασα, δεν ήξερα αν τα έχει κανείς άλλος, ούτε με ενδιέφερε. Ούτε τώρα με ενδιαφέρει, έχω προσωπική γνώμη για τη συσκευή.
Το θέμα μας ήταν αν ο Παπ. χρησιμοποιούσε τελικά το συγκεκριμένο Tascam σαν multitrack recorder, και η απάντηση δόθηκε από τον πλέον σχετικό επί του θέματος. 

Πάντως, μια και τον έχεις βολικό τον Φίλιπο, ρώτα τον πόσα Μπέρινγκερ είχε ο Ευάγγελος
Τουλάχιστον ένα, και καλό (για αναλογικό).?

image.png

Trolley, αντι να τσακωθεις με τον waterfall, ξεκινα ASAP το influencing. Tascam κονσολαρα, εργαλειο, το χρησιμοποιουσε και ο Βαγγελης κλπ. Με τα λεφτα που θα βγαλεις χτυπας studer 24καναλο, μη σου πω και καλαμαρακια στην Ψαρου.

Υ.Γ. Ποσο αστειο ομως. Ο μεγαλος την εκανε τη δουλεια του με το tascam, και οι αναλογικοπληκτοι τους ξινιζει ξερω γω καμια RME στο PC, γιατι μονο το studer μπορει να καταγραψει πιστα τις κουτσουλιες τους. Βρε δε γ@μιωμαστε λεω γω

Οπότε χρησιμοποιούσε αναγκαστικά την Tascam και ως κονσόλα. Κατάλαβες;
Προφανώς.

Trolley, αντι να τσακωθεις με τον waterfall, ξεκινα ASAP το influencing.
Είπαμε, δεν επιστρέφω στο Γυμνάσιο.

Η σόδα για όσους δυσκολεύονται να χωνέψουν την πραγματικότητα.
Ε, τότε βάλε καμία της προκοπής, όχι Tuborg λες και πρέπει να χωνέψουμε κακοψημένα σουβλάκια από τον Ωρωπό.

@dimsonic

Αγαπητέ dim. Τώρα τελευταία συχνάζεις πολύ στα σοκάκια των πληκτραδων. Όπως διαπίστωσες δεν έχουν μεγάλη διαφορά μ'εμας. Για αλλά συζητάνε βέβαια, στα ίδια όμως καταληγουνε.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να σου θυμίσω πως ένα Χάμοντ δε σε κάνει πλήκτρα. Σε κάνει μουλτι ινστραμενταλιστ?

Άναψε τον Σολντανο να ζεσταίνονται οι λάμπες κ Έλα στη θαλπωρή των κιθαροκαβγαδων πριν είναι αργά. Θα σε τρελάνουν ΛΑΙΜΑΙΙΙ ?

@dimsonic

Αγαπητέ dim. Τώρα τελευταία συχνάζεις πολύ στα σοκάκια των πληκτραδων. Όπως διαπίστωσες δεν έχουν μεγάλη διαφορά μ'εμας. Για αλλά συζητάνε βέβαια, στα ίδια όμως καταληγουνε.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να σου θυμίσω πως ένα Χάμοντ δε σε κάνει πλήκτρα. Σε κάνει μουλτι ινστραμενταλιστ?

Άναψε τον Σολντανο να ζεσταίνονται οι λάμπες κ Έλα στη θαλπωρή των κιθαροκαβγαδων πριν είναι αργά. Θα σε τρελάνουν ΛΑΙΜΑΙΙΙ ?
Ωχ...!

Πληκτραδες είναι ωρε?

Ξεγελαστηκα...

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Πληκτραδες είναι κ είναι δυνατοι....

Αλλά για κάθε θρεντ για moog έχουμε ένα θρεντ για ξύλα.

Για κάθε θρεντ για hardware vs vst έχουμε λάμπα vs sim

Για κάθε θρεντ για τα behringer έχουμε για Harley Benton

Κ για κάθε θέμα για τον Vangelis έχουμε ένα θρεντ για χίλιους κιθαρίστες

Γύρνα πίσω dim!

Ε, τότε βάλε καμία της προκοπής, όχι Tuborg λες και πρέπει να χωνέψουμε κακοψημένα σουβλάκια από τον Ωρωπό.
Ε, αυτή πίνω ρε φίλος εδώ και δεκαετίες, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Θα μου πεις, «εσύ όμως ρε Καταρράκτη δεν τρως σουβλάκια  απ'τον Ωρωπό, τρως τα περιβόητα σουβλάκια του "Κούλη"». Και θα'χεις δίκιο...?

image.png

Btw, αν μπορεί κάποιος mod να βάλει μια τάξη στο θρεντ και να μεταφέρει σε άλλο θρεντ τις τελευταίες Ν σελίδες, εγώ κι ο Philippe θα του είμαστε ευγνώμονες. image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Συμφωνώ
Reactions: Trolley
Ε, αυτή πίνω ρε φίλος εδώ και δεκαετίες, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Θα μου πεις, «εσύ όμως ρε Καταρράκτη δεν τρως σουβλάκια  απ'τον Ωρωπό, τρως τα περιβόητα σουβλάκια του "Κούλη"». Και θα'χεις δίκιο...?

Προβολή συνημμένου 37351

Σα να λεμε ψηφιζεις δαγκωτο Κουλη, γιατι ειναι ο καλυτερος, και θα χορτασει ο καθε Ελληνας φαι ε; Προσεξε, γιατι τα πολιτικα απαγορευονται στο noiz.

• Haha
Reactions: Waterfall-K
 Σα να λεμε ψηφιζεις δαγκωτο Κουλη
Εννοείται. Ένας επαγγελματίας με τόσο καλά σουβλάκια και ντονέρ, δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο καλός και σαν πρωθυπουργός.

• Haha
Reactions: manosx

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα