- Πόντοι
- 453
Κελ Κοργκ, νουζ αβον φετ, cosdr ε βρε, νε ντι πα ο σουπεγφανκ.
Να κάνεις υπομονη. Οπως εγωΚανα MODX θα μου χαρίσει κανένας? Να φτιάξω κανα κομματάκι τώρα που έχει ζέστη έξω και μέσα fujitsu.
Για να μην περιμένω.
1400 ευρώ έχει τώρα το +
E, σε 2-3 χρονάκια θα χτυπήσω ένα μεταχειρισμένο με 500
?
Να κάνεις υπομονη. Οπως εγω
Που να τρέχεις τώρα να το βρεις. Κάτσε να ρωτήσουμε τον επί -τουλάχιστον- 31 χρόνια ηχολήπτη του Philippe Colonna, μια και τον έχουμε εύκαιρο στο Facebook.Μόνη λύση, να ρωτήσουμε το συνεργείο καθαρισμού.
Θεωρώ γνήσια μόνο την συζήτηση που παρουσίασα απομαγνητοφωνημένη. Αυτά που βάζεις εσύ είναι κολεγιές με φιλενάδες σου οι οποίες υπογράφουν σα Φιλίπ.Κάτσε να ρωτήσουμε τον επί -τουλάχιστον- 31 χρόνια ηχολήπτη του Philippe Colonna, μια και τον έχουμε εύκαιρο στο Facebook.
Μήπως (λέω μήπως) έχεις παρεξηγήσει το πνεύμα στη συζήτηση και την εκλαμβάνεις πιο σοβαρά απ'ότι χρειάζεται; Στα οκτώ μου ρε τρελέ τι το έκανε το Tascam o Vangelis, όπως σου είπα έχω δύο από δαύτα. Και όταν τα αγόρασα, δεν ήξερα αν τα έχει κανείς άλλος, ούτε με ενδιέφερε. Ούτε τώρα με ενδιαφέρει, έχω προσωπική γνώμη για τη συσκευή.Tuborg κανείς?...?
Καθόλου. Και αυτό φαίνεται στις απαντήσεις μου. Η σόδα για όσους δυσκολεύονται να χωνέψουν την πραγματικότητα.Μήπως (λέω μήπως) έχεις παρεξηγήσει το πνεύμα στη συζήτηση και την εκλαμβάνεις πιο σοβαρά απ'ότι χρειάζεται;
Το θέμα μας ήταν αν ο Παπ. χρησιμοποιούσε τελικά το συγκεκριμένο Tascam σαν multitrack recorder, και η απάντηση δόθηκε από τον πλέον σχετικό επί του θέματος.Στα οκτώ μου ρε τρελέ τι το έκανε το Tascam o Vangelis, όπως σου είπα έχω δύο από δαύτα. Και όταν τα αγόρασα, δεν ήξερα αν τα έχει κανείς άλλος, ούτε με ενδιέφερε. Ούτε τώρα με ενδιαφέρει, έχω προσωπική γνώμη για τη συσκευή.
Τουλάχιστον ένα, και καλό (για αναλογικό).?Πάντως, μια και τον έχεις βολικό τον Φίλιπο, ρώτα τον πόσα Μπέρινγκερ είχε ο Ευάγγελος
Προφανώς.Οπότε χρησιμοποιούσε αναγκαστικά την Tascam και ως κονσόλα. Κατάλαβες;
Είπαμε, δεν επιστρέφω στο Γυμνάσιο.Trolley, αντι να τσακωθεις με τον waterfall, ξεκινα ASAP το influencing.
Ε, τότε βάλε καμία της προκοπής, όχι Tuborg λες και πρέπει να χωνέψουμε κακοψημένα σουβλάκια από τον Ωρωπό.Η σόδα για όσους δυσκολεύονται να χωνέψουν την πραγματικότητα.
Ε, τότε βάλε καμία της προκοπής, όχι Tuborg λες και πρέπει να χωνέψουμε κακοψημένα σουβλάκια από τον Ωρωπό.
Ωχ...!@dimsonic
Αγαπητέ dim. Τώρα τελευταία συχνάζεις πολύ στα σοκάκια των πληκτραδων. Όπως διαπίστωσες δεν έχουν μεγάλη διαφορά μ'εμας. Για αλλά συζητάνε βέβαια, στα ίδια όμως καταληγουνε.
Είναι η κατάλληλη στιγμή να σου θυμίσω πως ένα Χάμοντ δε σε κάνει πλήκτρα. Σε κάνει μουλτι ινστραμενταλιστ?
Άναψε τον Σολντανο να ζεσταίνονται οι λάμπες κ Έλα στη θαλπωρή των κιθαροκαβγαδων πριν είναι αργά. Θα σε τρελάνουν ΛΑΙΜΑΙΙΙ ?
Ε, αυτή πίνω ρε φίλος εδώ και δεκαετίες, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Θα μου πεις, «εσύ όμως ρε Καταρράκτη δεν τρως σουβλάκια απ'τον Ωρωπό, τρως τα περιβόητα σουβλάκια του "Κούλη"». Και θα'χεις δίκιο...?Ε, τότε βάλε καμία της προκοπής, όχι Tuborg λες και πρέπει να χωνέψουμε κακοψημένα σουβλάκια από τον Ωρωπό.
Ε, αυτή πίνω ρε φίλος εδώ και δεκαετίες, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Θα μου πεις, «εσύ όμως ρε Καταρράκτη δεν τρως σουβλάκια απ'τον Ωρωπό, τρως τα περιβόητα σουβλάκια του "Κούλη"». Και θα'χεις δίκιο...?
Προβολή συνημμένου 37351
Εννοείται. Ένας επαγγελματίας με τόσο καλά σουβλάκια και ντονέρ, δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο καλός και σαν πρωθυπουργός.Σα να λεμε ψηφιζεις δαγκωτο Κουλη