Μπράβο, μπράβο!! Αντε, καλά στησίματα. Σε αυτά είμαστε κύριοι. Τα 3rd person παιχνιδάκια αλλά και τα 1st θα είναι άλλος κόσμοςΠάρ'την και στο κουτί της. Το κουτί δεν έχει ανοιχτεί καν, σφραγισμένο είναι ακόμα. Το ίδιο και η κονσόλα, στο σφραγισμένο κουτί της κι αυτή στα αριστερά της φωτό. Το Montage πάνω από το κουτί του σκεπασμένο με το πλαστικό κάλυμμα του.
Προβολή συνημμένου 48956
E, εντάξει, σε αυτό ας πούμε πως δεν έχει χρόνο και θέλει αλλαγές.βάλε και ναφθαλίνη για τον σκόρο ρε 'σύ
ναι το ξέρω τον πειράζω έχει μερεμέτια σοβαρά μπροστά τουE, εντάξει, σε αυτό ας πούμε πως δεν έχει χρόνο και θέλει αλλαγές.
Πρέπει να πέσει πολύ καθάρισμα, πίσω και πάνω από το γραφείο πχ έχει να μπει σκούπα καμιά δεκαριά χρόνια. Υπάρχουν από πίσω ακόμα καλώδια εξάμετρα από το setup της εποχής, τηλεφωνικά καλώδια, διάφορα πολύμπριζα κανονικά και κάποια "περίεργα" για το UPS, γενικά γίνεται του καλωδίου το κάγκελο. Πρέπει να βγουν εκτός δωματίου τα πάντα πλην κρεβατιού και γραφείου, να πέσει χοντρό καθάρισμα και μάλλον και βάψιμο, αλλάγή μπαλκονόπορτας με συρόμενη (αυτη η μαλακία με καθυστερεί) και μετά αρχίζει το στήσιμο.ναι το ξέρω τον πειράζω έχει μερεμέτια σοβαρά μπροστά του
Εγώ καθάρισα τις προάλλες πολύ σχολαστικά μετά τις αλλαγές και πραγματικά ανάσανα.Πρέπει να πέσει πολύ καθάρισμα, πίσω και πάνω από το γραφείο πχ έχει να μπει σκούπα καμιά δεκαριά χρόνια.
Ξέχνα για λίγο τα parts και ασχολήσου μόνο με την AWM2 και τα Elements της. και φτιάξε αρχικά ένα ήχο μόνο με ένα element. Αρχικά είναι ενεργοποιημένα 8 elements, κι από κάπου ενεργοποιείς και τα 128 elements.Το τριτο που παρατηρώ είναι με την πρόσθεση των parts. Φτιάχνεις layers πολύ εντυπωσιακά, το έχουν δουλέψει να δρομολογούνται έξυπνα στις common parameters του performance.
Βγαίνει πλούσιο αποτέλεσμα. Εντάξει, είναι κόλλημα παιδιά.
Το καταλαβαίνω τι λες.Ξέχνα για λίγο τα parts και ασχολήσου μόνο με την AWM2 και τα Elements της. και φτιάξε αρχικά ένα ήχο μόνο με ένα element. Αρχικά είναι ενεργοποιημένα 8 elements, κι από κάπου ενεργοποιείς και τα 128 elements.
Το κάθε element έχει τη δική του waveform, τα δικά του LFO, AMP, EQ και φίλτρα, και ξεχωριστές περιβάλλουσες για pitch/amp/filter. Κάθε element δηλαδή είναι από μόνο του ένα πλήρες βασικό αφαιρετικό synth. Ουσιαστικά η AWM2 engine μπορεί να είναι 128-part multitimbral απλά και μόνο μέσα σε ένα part. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο μπορεί να γίνει όλο αυτό, και ακόμα μιλάμε για ένα μόνο part. Σου μένουν 15 ακόμα parts για να προσθέσεις ακόμα περισσότερα elements ή FM & ANX oscillators και τις περιβάλλουσες τους, τα φίλτρα τους κλπ., και φυσικά οι επιπρόσθετες instances που τραβάνε τα πράγματα σε παρανοϊκές ηχητικές καταστάσεις.
?Ουσιαστικά η AWM2 engine μπορεί να είναι 128-part multitimbral απλά και μόνο μέσα σε ένα part.
128 διαφορετικά timbres (aka Oscillators, aka Waveforms) σε ένα μόνο part.
Τώρα είναι σωστό.128 διαφορετικά timbres (aka Oscillators, aka Waveforms) σε ένα μόνο part.
Γιατί πριν τι ήταν, λάθος? Το ίδιο ακριβώς είπα και πριν, με άλλα λόγια.Τώρα είναι σωστό.
Σαφώς και ήταν λάθος. Δεν είναι καθόλου το ίδιο.Γιατί πριν τι ήταν, λάθος? Το ίδιο ακριβώς είπα και πριν, με άλλα λόγια.
Ναι ε? Για πες.Σαφώς και ήταν λάθος. Δεν είναι καθόλου το ίδιο.
Έχεις μπερδέψει τις ορολογίες με τις έννοιες. Αυτός είναι και ο λόγος που είσαι σε σύγκρουση και έχει φτάσει το θρεντ τόσες σελίδες.Ναι ε? Για πες.
Περιμένω να μου(ας) εξηγήσεις τι σημαίνει multitimbrality σε ένα synth. Έλα, πάμε λίγο πίσω στο synth νηπιαγωγείο, πλάκα θα έχει.Έχεις μπερδέψει τις ορολογίες με τις έννοιες. Αυτός είναι και ο λόγος που είσαι σε σύγκρουση και έχει φτάσει το θρεντ τόσες σελίδες.
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, νομίζω.Περιμένω να μου(ας) εξηγήσεις τι συμαίνει multitimbrality σε ένα synth. Έλα, πάμε λίγο πίσω στο synth νηπιαγωγείο, πλάκα θα έχει.