Η Yamaha προφανώς ήξερε ότι έτσι που είναι φτιαγμένη η τωρινή έκδοση του E.S.P. θα διαδοθεί και σε μη-κατόχους Montage M.
Μακαρι το μονο που θα γραφει να είναι "Ενεργοποιήστε τα Windows" και τερμα.
Η Yamaha προφανώς ήξερε ότι έτσι που είναι φτιαγμένη η τωρινή έκδοση του E.S.P. θα διαδοθεί και σε μη-κατόχους Montage M.
Και να μην την έχω και να λείπει κάτι, έχει ήδη αρκετά για να φάω μια ζωή από αυτό, αν και δε θα ασχοληθώ πολύ μαζί του, μάλλον θα μου χρησιμεύσει στην πορεία για να έχω εύκολους ήχους για να συμπληρώσω στις παραγωγές μου, κανα brass, κανα ρυθμικό.Aσ'τους να το έχουν, το E.S.P. δεν είναι ακόμα 100% ίδιο με το κανονικό Montage, λείπουν κάποια "ψιλοπράγματα" που λογικά θα μπουν αργότερα σε κάποια νεότερη έκδοση του. Και η νέα έκδοση μπορεί τότε να χρειάζεται κάποιον κωδικό για να τρέξει, ποιος ξέρει? Η Yamaha προφανώς ήξερε ότι έτσι που είναι φτιαγμένη η τωρινή έκδοση του E.S.P. θα διαδοθεί και σε μη-κατόχους Montage M. Δεν της ξέφυγε, επίτηδες είναι έτσι και σίγουρα κάτι έχουν στο μυαλό τους που οι υπόλοιποι δεν το πιάνουμε.
Σταθερά στην ουτοπική κοσμάρα σου βλέπω. Εύγε!Έχω να ασχοληθώ με το πραγματικό power, με ήχους και sound engines και effect generators που είναι έτη φωτός μπροστά από οποιοδήποτε hardware workstation
Ακόμα και το Omnisphere είναι έτη φωτός μπροστά του. Δε θες να το δεχτείς. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Είναι στη γλώσσα του MONTAGE 8 PART με ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο PART αλλά και στα EFFECTS, δεν είναι 16 αλλά ανοίγεις 2 και λύνεται το ¨πρόβλημα¨ και φυσικά αν δώσεις έναν σκασμό λεφτά να έχεις τις εξτρα 300 libraries............ Δεν μπορείς να καταλάβεις δυστυχώς τι συγκρίνεις ή μάλλον δε θες να το παραδεχτείς.Σταθερά στην ουτοπική κοσμάρα σου βλέπω. Εύγε!
Προβολή συνημμένου 48935
Πες μας τώρα κάνα ανάλογο αυτόνομο VST που να πλησιάζει έστω και σε απόσταση κάποιων χιλιομέτρων το Montage M VST. Μην γράψεις Omnisphere, δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω στο νοσοκομείο βραδιάτικα απ'τα γέλια..![]()
Ακόμη καλύτερα και καλά το κάνει,να μην το γεμίζουν trojan μέσα σε πειρατικές εκδόσεις και να χαλάει υπολογιστικά συστήματα μελλοντικών πελατών.Δεν υπάρχει κάποιο σπάσιμο στην περίπτωση του E.S.P. ("Expanded Softsynth Plugin for Montage M" ονομάζεται η soft version του Montage M), το πρόγραμμα δεν είναι σπασμένο, δεν χρειάζεται κάποιο serial key/code για να τρέξει, αυτά χρειάζονται μόνο για να το κατεβάσεις από τη Yamaha, έτσι και το κατέβασες μπορείς να το κάνεις copy και να το δώσεις όπου θες. Αν και δεν πρέπει...
Δεν θα είναι ποτέ ίδιο,λόγο του ότι τα ψιλοπράγματα που λείπουν είναι ένα υψηλής ανάλυσης επεξεργαστικό κύκλωμα/μηχανή αποτελούμενο από τα ανάλογα components για την εκτέλεση των διεργασιών που αυτό προσφέρει,δηλαδή αυτά που θα δείς αν ανοίξεις το Montage,έναντι μιάς κάρτας ήχου,ας πάρουμε παράδειγμα την Lamda που έχει ο Cos_dr,οπου όλα αυτά τα κυκλώματα απουσιάζουν,οποιαδήποτε παρέμβαση(επεξεργασία) πάνω στο σήμα γίνεται μόνο με μαθηματικές πράξεις,δέν υπάρχει εξειδικευμένο κύκλωμα να την αναλάβει ούτε μέσα στην κάρτα,ουτε σε κάποιο άλλο κύκλωμα του υπολογιστή και η βασική της εργασία κατασκευαστικά,είναι η μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό,το αντίστροφο καθώς και η προενίσχυση.Aσ'τους να το έχουν, το E.S.P. δεν είναι ακόμα 100% ίδιο με το κανονικό Montage, λείπουν κάποια "ψιλοπράγματα" που λογικά θα μπουν αργότερα σε κάποια νεότερη έκδοση του. Και η νέα έκδοση μπορεί τότε να χρειάζεται κάποιον κωδικό για να τρέξει, ποιος ξέρει? Η Yamaha προφανώς ήξερε ότι έτσι που είναι φτιαγμένη η τωρινή έκδοση του E.S.P. θα διαδοθεί και σε μη-κατόχους Montage M. Δεν της ξέφυγε, επίτηδες είναι έτσι και σίγουρα κάτι έχουν στο μυαλό τους που οι υπόλοιποι δεν το πιάνουμε.
Μου θυμίζεις έναν φίλο -νομίζω στο έχω ξαναγράψει- που είναι τραγικά ημιμαθής (σαν και του λόγου σου ένα πράγμα, ίσως και χειρότερος) και στην αγωνία του να δικαιολογήσει στην παρέα τις συχνές υπερΜπαρούφες που πετάει, επαναλαμβάνει συνεχώς την κλασική φράση-ανέκδοτο "Όλη η αγορά το ξέρει".πλέον το ξέρουν όλοι...το έχω πει και είναι γνωστό...Είναι πράγματα γνωστά αυτά...χαίρω της πλήρους αναγνώρισης αυτών...
Συμφωνώ απόλυτα. Περιττά, κουραστικά και εκτός πραγματικότητας.Δε χρειάζομαι εγώ, είναι περιττά αυτά που γράφω.
Και εσύ 20 χρόνια πίσωΑκόμη καλύτερα και καλά το κάνει,να μην το γεμίζουν trojan μέσα σε πειρατικές εκδόσεις και να χαλάει υπολογιστικά συστήματα μελλοντικών πελατών.
Δεν θα είναι ποτέ ίδιο,λόγο του ότι τα ψιλοπράγματα που λείπουν είναι ένα υψηλής ανάλυσης επεξεργαστικό κύκλωμα/μηχανή αποτελούμενο από τα ανάλογα components για την εκτέλεση των διεργασιών που αυτό προσφέρει,δηλαδή αυτά που θα δείς αν ανοίξεις το Montage,έναντι μιάς κάρτας ήχου,ας πάρουμε παράδειγμα την Lamda που έχει ο Cos_dr,οπου όλα αυτά τα κυκλώματα απουσιάζουν,οποιαδήποτε παρέμβαση(επεξεργασία) πάνω στο σήμα γίνεται μόνο με μαθηματικές πράξεις,δέν υπάρχει εξειδικευμένο κύκλωμα να την αναλάβει ούτε μέσα στην κάρτα,ουτε σε κάποιο άλλο κύκλωμα του υπολογιστή και η βασική της εργασία κατασκευαστικά,είναι η μετατροπή του αναλογικού σήματος σε ψηφιακό,το αντίστροφο καθώς και η προενίσχυση.
Εάν οι μαθηματικές πράξεις μπορούσαν να αντικαταστήσουν επαρκώς ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα,δέν θα υπήρχαν οι κάρτες ήχου,για παράδειγμα και πολλά άλλα.
Τσάμπα καίει η Lamda,τσάμπα σε θυμάμε.
Τι εννοείς?Πόση ώρα κοιμόμουνα πάλι?τα διαβάζω λες και είναι εν έτει 2024
Εσύ ούτε κιθαρίστες δεν πείθεις πλέον.Μου θυμίζεις έναν φίλο -νομίζω στο έχω ξαναγράψει- που είναι τραγικά ημιμαθής (σαν και του λόγου σου ένα πράγμα, ίσως και χειρότερος) και στην αγωνία του να δικαιολογήσει στην παρέα τις συχνές υπερΜπαρούφες που πετάει, επαναλαμβάνει συνεχώς την κλασική φράση-ανέκδοτο "Όλη η αγορά το ξέρει".
Τον ανεχόμαστε όμως γιατί κατά τα άλλα είναι καλό παιδί, και δεν διαθέτει ούτε το 5% της δικής σου αλαζονείας/υπεροψίας/έπαρσης/ξιπασιάς κ' κομπορρημοσύνης. Είσαι σπάνια περίπτωση Ψώνιου ρε Cos, το "καλάμι" που καβαλάς είναι το κάτι άλλο...
Συμφωνώ απόλυτα. Περιττά, κουραστικά και εκτός πραγματικότητας.Άσε τα σεντόνια, μόνο κιθαρίστες μπορεί να πείσεις.
Με γεια το Montage ESP λοιπόν, καλορίζικο και καλόπαιχτο.
Περιμένουμε με αγωνία τις υπερ-super-dooper-παραγωγές που θα κάνεις και με αυτό!
χαίρομαι πραγματικά που το έχεις, μια και στο τέλος κάτι μπορεί να μάθεις από αυτό.
Βλέπω έχεις ισχυρά επιχειρήματα, απόρροια υπέρμετρου εγωισμού. Μέχρι στιγμής χειρίζομαι το Montage καλύτερα από εσένα. Όλοι το ξέρουν. Θα σκάσει κομμάτι τώρα rock elegant. Μόλις γυρίσω από την πορεία. Δώστε αυξήσεις να πσρω το komplete θα φωνάζω και θα πέσω πάνω στα MAT
Που το βλέπεις?Βλέπω έχεις ισχυρά επιχειρήματα
Τα ίδια λένε και αμα με πετάξει έξω το θέμα είναι να είμαι εκεί με φυσική παρουσία, να του μιλησω και τότε να επιχειρήσει να με προσβάλλει ή να με ειρωνευτεί και θα δούμε ποιος θα βρεθεί ΚΑΤΩ και θα κατεβάσω και το φερμουάρ και..............................Που το βλέπεις?Ένα απλό gif από cartoon του Tex Avery είναι.
Τα "ισχυρά επιχειρήματα" και οι τεχνικές διευκρινήσεις είναι στις προηγούμενες σελίδες. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε στην τελική, για ακόμα πιο αναλυτικές διευκρινήσεις παρακαλώ να αποταθείτε στον κύριο BadMister στο synths forum της Yamaha.
Προσοχή μόνο γιατί εκεί δεν είναι ΝΟΙΖ, και μπορεί να βρεθείς έξω από αυτό πριν προλάβεις να ψελλίσεις "Omnisphere"...![]()
Ευχαριστώ που μου ζητάς να το αφήσω."Όλη η αγορά το ξέρει..."
Aν δεν σε είχα γνωρίσει πάντως, θα στοιχημάτιζα το σπίτι μου (με το Montage M6 μέσα!) ότι είσαι-δεν είσαι 12 χρονών.
Λοιπόν synth guru/sound-mix-master engineer/sound programmer/VST expert/producer/arranger/conductor/composer/synth-ambassador on Mars της καρδιάς μας, κοίτα μη σβήσεις λέξη από το παραπάνω διπλοσέντονο, ασ'το εκεί να βρίσκεται μαζί με τα άλλα απίθανα που έχεις αραδιάσει κατά καιρούς.
Το γέλιο κάνει καλό, ιδιαίτερα στις μέρες μας.![]()
Αυτό με αποδόμησε πραγματικά.Aν δεν σε είχα γνωρίσει πάντως, θα στοιχημάτιζα το σπίτι μου (με το Montage M6 μέσα!) ότι είσαι-δεν είσαι 12 χρονών.
![]()
Αν ποτέ φτιάξω ένα θρεντ και ποστάρω τα κατά καιρούς pm που μου έχεις στείλει, να είσαι σίγουρος ότι ο αριθμός 12 θα τους φανεί too large...Αυτό με αποδόμησε πραγματικά.![]()
Ξεκάθαρα!Πάω να παίξω με το MONTAGE τώρα σε λίγο γιατί είναι ξεκάθαρο πως ακόμα και αυτό το έρημο το κατέχω καλύτερα από εσένα
Ναι ρε οκ, αλλά κοίτα μόνο μην αργήσεις πολύ, ο Ridley Scott δεν φημίζεται για την υπομονή του. Μην τον κάνεις και περιμένει...Θα παρατήσω όλα τα άλλα project που είχα τρία που είναι στο τελείωμα και θα βγάλω 60 κομμάτια με το MONTAGE VST και ΜΟΝΟ.
Κορόιδευε με. Δε νε νοιάζει. Η μουσική μου αξία διαφαίνεται στο music στην καρτέλα μου. Που θα εμπλουτιστεί σύντομα.Αν ποτέ φτιάξω ένα θρεντ και ποστάρω τα κατά καιρούς pm που μου έχεις στείλει, να είσαι σίγουρος ότι ο αριθμός 12 θα τους φανεί too large...
Ξεκάθαρα! Προβολή συνημμένου 48944
Ναι ρε οκ, αλλά κοίτα μόνο μην αργήσεις πολύ, ο Ridley Scott δεν φημίζεται για την υπομονή του. Μην τον κάνεις και περιμένει...![]()
βαλε με στη λιστα για προπαραγγελια του στικακίου!!!!! καλο ακουγεται!!!!!!!!!!Κορόιδευε με. Δε νε νοιάζει. Η μουσική μου αξία διαφαίνεται στο music στην καρτέλα μου. Που θα εμπλουτιστεί σύντομα.Μου έδωσες ένα κίνητρο. Θα ανεβάζω κομμάτια φτιαγμένα μόνο με Montage να τα ποσταρω οπου υπάρχει Yamaha group και με live παίξιμο. Θα κάνω και tutorial και τουλάχιστο δύο libraries με 49 ευρώ κόστος έκαστη και αν αγοράσεις και τις δύο μαζί, έκπτωση 50% στη μία. Θα σχεδιάσω και το cover και θα φτιάξω και collectors χειροποίητη θήκη edition με usb stick με ένα φίλο που έχει μαγαζί ψηφιακών εκτυπωσεων και θα πουλήσω τόσα όσα να πσρω το komplete KONTROL και όταν γινουν ανάρπαστα τα performance θα σου κάνω δώρο μια special edition που περιλαμβάνει και καλύτερο πιάνο από αυτό του Montage το Grand που είναι λιγο...... plastiki
![]()
Για εσένα θα είναι εντελώς δωρεάν.βαλε με στη λιστα για προπαραγγελια του στικακίου!!!!! καλο ακουγεται!!!!!!!!!!