- Πόντοι
- 2,598
Στους πρώτους ένα μαγνητάκι με την αφίσα του event δώρο.marathon είπε:ΥΓ. Οι 30 πρώτοι τυχεροί, θα πάρουν και αναμνηστικό δώρο για να θυμούνται τη βραδυά ΔΩΡΕΑΝ...Προσοχή, γιατί ο Audiokostas είναι ικανός να σας βάλει να το πληρώσετε!
Κι αυτό είναι αλήθεια.Τα λέτε γιατί ζηλεύετε ;D που θα κάνει θραύση το αγόρι μας...
ΤΙ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ δεν λες όμως! Εγώ θέλω να έρθω μετά αλλά δεν μου λες ώρα Μάλλον δεν με θέλετε :'(audiokostas είπε:To party αρχίζει στις 10:00.
ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 10:00
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 10:00
Μάλλον, μόλις αρχίσει να τραγουδάει ο Νέστορας...κάποιος δεν θα φωνάξει την αστυνομία?funky_bassman είπε:ΤΙ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ δεν λες όμως!
Dios miosNestoras είπε:Ρε γ@μώτο δεν μπορώ να μάθω τους στίχους, αλλά κάνω συνεχείς πρόβες.
S-i-tarNestoras είπε:marathon
"Ζηλόφθονος"
Συναλλαγές: (1)
Star
Όχι Μεσιέ Τεγί Γοσκομπέκ.Terry RoscoeBeck5 είπε:Συγνώμη, αλλά αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Ο τίτλος του event θα πρέπει να προσαρμοστεί σε «Marathon's Great Come Back» ή «30th Anniversary Marathon's Gig»
Δηλώνω αθώος... Εγώ μόνο με τον Marathon ήθελα να παίξω, αλλά με πρόδωσε για ένα...Mac ;Dbouzoukleri είπε:Όχι Μεσιέ Τεγί Γοσκομπέκ.
Terry's Circus 'n' Gests ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Η υψηλότερη προδιαγραφή που διαθέτουμε είναι γύρω στο 1.80 του Μανδρέκα, αλλά ο μέσος όρος της μπάντας είναι στο 1,75. Για μπάσκετ δεν κάνουμε. Για μουσική... ακόμα το παλεύουμε. Οπότε κρατάτε μικρά καλάθια όσοι προσέλθετε και δώστε προσοχή στους πριν και μετά. Ετσι κι αλλιώς η βεντέτα μας θα παίξει και σε άλλα 2 σχήματα για να χορτάσει ο κόσμος. (Τι έγιναν οι μπασιστες ρε παιδιά; )audiokostas είπε:Ένα σχήμα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων (να γλύψουμε και λίγο τον Εφέντη ;D) που θα παίξουν cool lounge και hot smooth συνθέσεις.
Έλα ρε...και μένα με έβαλε ο Marillion και άλλαξα χορδές...δεν έκανα καλά ε!!!! :yameth είπε:Εγώ θα φροντίσω να έχω την 335 με καινούργιες χορδές (κάτι που δεν το συνηθίζω αλλά λόγω της ημέρας θα κάνω υπέρβαση)
Πρέπει να μάθεις να παίζεις άμετρα φίλος...ρώτα το Γιώργο πόσο δυσκολεύεται ;D ;DΕγώ μόνο με τον Marathon ήθελα να παίξω
Προφάσεις εν αμαρτίαις και ο ένας και ο άλλος Όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις... ήταν καινούργιες οι... χορδές ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Έλα ρε...και μένα με έβαλε ο Marillion και άλλαξα χορδές...δεν έκανα καλά ε!!!! :
Μανδρέκας, Νικόλας, Longshadow, JazzJoker και πλεη μεηκερ (δικαιωματικά) ο ΠαρΤέρης.yameth είπε:Η υψηλότερη προδιαγραφή που διαθέτουμε είναι γύρω στο 1.80 του Μανδρέκα, αλλά ο μέσος όρος της μπάντας είναι στο 1,75.
Για μπάσκετ δεν κάνουμε.
Τι δικαιωματικά φίλος, μαζί... Εξάλλου ένα... μπόι είμαστε ;D (νομίζω). Άσε που με δύο playmaker το σχήμα θα είναι πιο γρήγορο ;D Αφού ούτως ή άλλως ο JJ θα είναι κάτω την περισσότερη ώρα με τις... μοντελοξαδέρφες (παρέα με τον δεν λέω ονόματα ;D)audiokostas είπε:Μανδρέκας, Νικόλας, Longshadow, JazzJoker και πλεη μεηκερ (δικαιωματικά) ο ΠαρΤέρης.
Την έχουμε την Εθνική Νοιζ για μπάσκετ επί σκηνής.
Αν το ξαναπεις δεν ερχομαι! ετσι;;;; Αντε... σε μια στιγμη αδυναμιας πρεπει να μου το κοπανας συνεχεια...marathon είπε:Πάμε γι άλλα...το πρόβλημα ελύθη! Με Mac και αυτός!!!! ;D ;D
Aυτό το 4%...τι είναι πάλι? Mac έχουμε φίλος...Nikolas είπε:Αλλα ναι 96% εχει λυθει το προβλημα...