• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

New χωρος ηχογραφησης

dodsongs

Νέο μέλος
11 Μαΐου 2020
16
2
0
43
Ηρακλειο
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Γεια σε όλους . Θέλω την συμβουλή σας σχετικα με ένα στουντιακι που θελω να ετοιμασω . Εχω έναν χωρο περιπου 4,20 x 3.20 x 3 υψος .

H σκεψη από αυτά που εχω διαβασει και στο forum είναι να επενδυθει στους τοιχους με πετροβαμβακα και γυψοσανιδα και στο πατωμα να μπει πλαισιο ξυλου με πετροβαμβακα και ξυλο με μοκετα από πανω . Λογω του μικρου μεγεθους νομιζω ότι θα ηταν υπερβολη να προσπαθησω να το χωρισω  με control room οποτε ειμαι στην σκεψη ισως για δημιουγια ενός μικρου booth γυρω στο 1,20 x 1.50 . Κυριως θα θελω να ηχογραφω καμια φωνη και κανενα ακουστικο οργανο . Το προβλημα μου όμως στο συγκεκριμενο επιχείρημα νομιζω θα είναι ο εξαερισμος .

Υπαρχουν γνωμες σχετικα πως θα μπορουσε να γινει μια σχετικα οικονομικη δουλεια ώστε οποιος μπαινει στο booth

Να μην βγαινει καταιδρωμενος ???   Οποιος μπορει να βοηθησει και να συμβουλευση γενικα για το ολο επιχείρημα

θα ημουν υποχρεος . Αυτά που ειδη εχω είναι μια καρτα ηχου

line 6 ux 2  μια προενισχυση presonus tubepre v2  ένα μικροφωνο oktava mk 319 και για μονιτορ τα Tascam vlx5.

Trending...

Νέα θέματα