Ναι Γιατρέ…..

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 11K
;) ;) ;)

Φίλε Λάκη, πολλά μπράβο κι από μένα!

Μη ακούς τους εγκάθετους! Ασ'τες τις κακίστρες... να σχολιάζουν το γένειον.... ;D ;D (Εγώ θα συμφωνήσω με τον boss, κάνε ό,τι αρέσει στο αίσθημα -και σε σένα πρωτίστως).

Πολύ ωραίο το κομμάτι (και η συλλογή με τα μπλιμπλίκια)! Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σάουντρακ σε road movie!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Mυστηριώδες θέμα και ωραία παντρέματα: industrial σφυριές στο ρυθμικό, shredo-squeals, jazz-o-χιώτης των 60s μαζί με (όλα τα λεφτά :D) bollywood-σιτάρ!

Αυτά κάνεις όταν βαριέσαι? Ήμαρτον! Πού να'χες όρεξη δηλ...!

Ωραίος-ωραίος!!!

Υ.Γ.  Από περιέργεια: Τι εστί COND?

Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους για τον χρόνο σας να ακούσετε και για τα καλά σας λόγια.

Επί των ουσιαστικότερων ζητημάτων τώρα:

Θα ξεκινήσω από το ποιόν θα ακούσω για το μούσι (γένι).

Αν και σε πρότερο post δήλωσα ότι  θα ακούσω το Nestora, λυπάμαι Κύριοι, αλλά μίλησε η Δεσποινίς Εύη και ειδικά σε αυτά τα θέματα, η άποψή της μετράει πολύ παραπάνω (βέβαια είχαμε σύμπτωση απόψεων με τον Νέστορα οπότε  no harm).

To τί λέει το έτερον ήμισυ Μr. Yameth, Ray και Ampelofilosofe, θα σκεφτώ αν θα το λάβω υπ’ όψιν μου πλέον , διότι μετά την τελευταία εγκατάλειψη ( αν και εγώ δεν πήγα γιατί βαριόμουν να οδηγάω ;)) τη φιλοδώρησα με –1 κάρμα.  ;D   

@ Mr. Yameth  Έχω ξαναπεί (και το ξαναλέω), το να μπορώ να ακούτε εσείς τη «μουσική» μου (και φυσικά όλοι οι συμφορουμήτες) είναι από μόνη της μία πολυτέλεια που πραγματικά το noiz σε συνδυασμό με το high speed internet, μου πρόσφερε απλόχερα.

@ yannis 37

υγ      σαν τον Γιάννη Μώραλη του Ολυμπιακού είσαι στο video      
Α, όχι. Θα το ξυρίσω να μοιάξω στον Ζαγοράκη τότενες  

@ Έυη, μετά τη σαφή σου τοποθέτηση, σου δηλώνω ότι αφού τελειώσω αυτές τις αράδες …βουρ για ξύρισμα (ή μάλλον κλάδεμα)

To C.O.N.D. το σκέφτηκε μια φίλη που το άκουσε στο pre recording (ρε μας διαβάζουν στην Αράχωβα;  :D :D ) και το όρισε ως Cool,Original,New,Dirty. Επίσης βέβαια θα μπορούσε να σημαίνει  :

Commanding Officer, Naval Divisions [Canada] (ναι αυτοί εκεί  με τα άσχημα πλακάκια στο μπάνιο και τα υπόγεια για όσους κακοποιούν  ;)) .

Παπαδόπουλα , όχι under the bridge ρε (έχει γουλιανούς μεταλλαγμένους). Έχει μια καντίνα εκεί (στην αρχή της γέφυρας)….θα σε περιμένω there πίνοντας espresso.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εγώ ψηφίζω και εις ανώτερα

85218532.jpg

Εγώ θα ρωτήσω:

Το "peakάρισμα" στο μπάσο, είναι άποψη ή λάθος ;

yannis37 είπε:
εγώ ψηφίζω και εις ανώτερα
Λες να με δώσει και εμένα η Gillette κάνα μιλιόνι να ξυριστώ;  ;D

Εγώ θα ρωτήσω:

Το "peakάρισμα" στο μπάσο, είναι άποψη ή λάθος ;
Κώστα, Το μπάσο γράφηκε με πένα, μην κοιτάς που στο video «και καλά» το παίζω με τα δάκτυλα για να το παίξω patitucci, μέσω amplitube, το οποίο πείραξα αρκετά (τρομάρα μου δεν μου κάνουν τα preset)  …και όντως βγήκε «μπουκωμένο» kαι «ψιλό» punk (με την κακή την έννοια). Όταν το άκουσα, είπα θα το φτιάξω στο τέλος στο mix (αμ δε). Εν τέλει το συνήθισα και μου άρεσε (λες και μπορούσα καλλίτερα). Άρα η απάντηση είναι «Ναι» και στα δύο.  :D

Πολύ καλό ,αν θυμάμαι πρέπει να σου είχα ξαναγράψει και για άλλο ένα τραγούδι καλή γνώμη -περίεργο ;D

Γιατρέ μου λες να καταντήσω κι εγώ έτσι? Κλεισμένος στους 4 τοίχους να γράφω όλα τα όργανα και να τα βλέπουν διάφοροι ματάκιδες μέεσω γουτούμπ?  ;D

samy paraga είπε:
Γιατρέ μου λες να καταντήσω κι εγώ έτσι? Κλεισμένος στους 4 τοίχους να γράφω όλα τα όργανα και να τα βλέπουν διάφοροι ματάκιδες μέεσω γουτούμπ?  ;D
Μπορει και να τα καταφερεις.Αν εχεις ταλεντο...

Α!Κι αν αφησεις μουσι.

Αληθεια,εχεις κατι να μας παρουσιασεις για να δουμε?

Εμεις οι ματακιδες διψαμε για μπανιστηρι.

Είμαστε εκτός θέματος ,αλλά να σου απαντήσω ελευθεροκά  ;D

Είμαι μικρός ακόμα ,πριν κάτι μήνες πήρα διαβολομηχάνημα για το κομπιούτερ ,οπότε ακόμα είμαι νήπιο ηλεκτρονικά ...............δε ξέρω ακκόμα αν μπορώ να εκφραστώ σε κλειστό γήπεδο ,αλλά και σε ανοιχτό έχω καμμιά 20αριά ,οπότε το μέλλον θα δείξει αν θα το κάνω κι αν θα αξίζει το κόπο  :)

Προς θεού δεν είχα καμιά πρόθεση να θίξω κανέναν ,απλά μια παρακίνηση προς τον ΛΚ να παίξει και λάιβ

Ρε μ@@@@@ς ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΥΥΥΥΥΧΟΥΧΟΧΥΟΥΧΧΟΥ!!!!

(τι για τη δουλεια σου θα μιλαμε τωρα? αφου τα ξερεις)

@freerock Κατουρα και λιγο ;) ;D ;D ;D

ΥΓ οταν τρωνε καριοκες το καρυδι το μασανε

@LK αξυριστος ξυπολυτος ινδικα οργανα.....μετανιωνεις για κατι απ την επαγγελματικη σου σταδιοδρομια? ::)

samy paraga είπε:
Προς θεού δεν είχα καμιά πρόθεση να θίξω κανέναν ,απλά μια παρακίνηση προς τον ΛΚ να παίξει και λάιβ
Αν αυτος ηταν ο στοχος,σου ζηταω εγω ταπεινα συγνωμη γιατι δεν το συνηθιζω καθολου να γινομαι εριστικος.

Μου φανηκε ομως οτι το ρημα ''κατανταω'' και το ουσιαστικοποιημενο επιθετο ''ματακιας''

εβαλετο εναντιον καποιου που εχει το μερακι να παραγει κατι και να το παρουσιασει σ ενα μουσικο φορουμ και προς εμας που εχουμε το χομπι,το μερακι να σχολιαζουμε.

Anyway,Θελουμε Laki-Live!

(O τιτλος της περιοδειας βγηκε! ;D)

@Σπυρο,νομιζω οτι το νικνεημ μου,επιασε τελικα τοπο... ;D

ντον ειδες ντο λογιερ?Ετοιμος για τ Ανωγια ειναι..ή Τζερμιαδο..ΤσΙ ΕΤΣΑ! ;D

freerock1974 είπε:
Αν αυτος ηταν ο στοχος,σου ζηταω εγω ταπεινα συγνωμη γιατι δεν το συνηθιζω καθολου να γινομαι εριστικος.

Μου φανηκε ομως οτι το ρημα ''κατανταω'' και το ουσιαστικοποιημενο επιθετο ''ματακιας''

εβαλετο εναντιον καποιου που εχει το μερακι να παραγει κατι και να το παρουσιασει σ ενα μουσικο φορουμ και προς εμας που εχουμε το χομπι,το μερακι να σχολιαζουμε.

Anyway,Θελουμε Laki-Live!

(O τιτλος της περιοδειας βγηκε! ;D)

@Σπυρο,νομιζω οτι το νικνεημ μου,επιασε τελικα τοπο... ;D

ντον ειδες ντο λογιερ?Ετοιμος για τ Ανωγια ειναι..ή Τζερμιαδο..ΤσΙ ΕΤΣΑ! ;D

Δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη ,νομίζω λύθηκε το πρόβλημα  :D............η κατάντια καιι το μάτι αναφέρται πρώτα σε μένα και μετά σε πολλούς άλλους σα και μένα που είτε λόγω δουλειάς ,είτε λόγω διαφόρων δικιολογιών,δυσκολιών?δυσκοιλιότητας? αποτραβιούνται και μονάζουν οίκαδε και διαδυκτιακώς  ;D

Δε θα πω για μένα γιατί ήδη είπα τι μου συμβαίνει ,αλλά άτομα σα τον ΛΚ ,όπως και άλλοι κακώς δε προσπαθούν και παραέξω ...........και ας μην αρχίσουμε τα δε μπορώ ,δε προλαβαίνω ,δεν ,δεν δεν . Μια επισήμασνη και τίποτα άλλο πρωτα προς τον εαυτό μου

Καλό Βράδυ  ;)

[spiritual unsaved guru mode]

Ειρήνη Υμίν τέκνα μου

[/spiritual unsaved guru mode]

@Sammy

Thanx a lot, για τα καλά σου λόγια.

Επίσης:

Στην πόλη που ζω, υπάρχουν (και) αντικειμενικές αδυναμίες για live.

Ενδεικτικά σου αναφέρω :

1. Δεν υπάρχουν χώροι. Επίσης μέχρι και πέρυσι, αν θυμούμαι καλώς, ίσχυε Εισαγγελική Διάταξη απαγόρευσης Live με μικροφωνική εγκατάσταση σε χώρους μη προορισμένους ως μουσικές σκηνές (στην πόλη μας δεν υπάρχουν τέτοιες βέβαια - με εξαίρεση δύο ή τρία μαγαζιά με μπουζούκια). Σύννομη βεβαίως ( η διάταξη)  πλην όμως ταφόπλακα για όποιον θέλει να παίξει live και δεν ξέρει (ή δεν θέλει) να παίξει μπουζούκι (και τα σχετικά είδη).

2. Δεν είμαστε και ακριβώς….L.A. ( σε κάθε γωνία που στρίβεις , να βρίσκεις και δύο drummers, τρεις - τέσσερις  bass players κ.ο.κ. (Μολονότι η Κοζάνη έχει μία κάποια παράδοση στη μουσική (π.χ. Ραφαϊλίδης , Κιουρτσόγλου etc..etc…) αυτό είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα.

Μπορώ να συνεχίσω…αλλά νομίζω ότι you got the point.

@ Σταύρε , με τρομάζεις ως brutal (μα τω θεώ)! Θύμισέ με να μην μαλώσουμε ΠΟΤΕ!  :D

@ Σπύρε, τα όλο look επιλέχθηκε ως μια έντονη διαμαρτυρία και μια αναφορά  στον τίμιο αγώνα που κάνουμε ως κλάδος (για του Δικηγόρους μιλάω ρε  8)).

Επίσης , και συνεχίζω απαντώντας και στον Ray, γιατί το ξέχασα πριν, το barefoot επιλέχθηκε (πέραν από το ανωτέρω κοινωνικό- οικονομικό – πολιτικό μήνυμα) , ως σκηνοθετικό εύρημα για να καταδείξω ότι είχα σφουγκαρίσει πριν λίγο , μπας και το δει καμία «μπανιστιρτζού» στο youtube και ζητήσει το  χέρι μου ως «νοικοκύρη» / «παστρικό» γιατί με βλέπω «μα(γκούφη)» at the very end.  8) 8) 8)

@kguitar

Σταμάτα! Κοκκινίζω  :-[ ....... and it’s very hard to Desaturate the red on a video.

Thanx.

Δυσκολίες πάντα υπάρχουν ,όταν έπαιζα σπούδαζα θεσ/νίκη και το γκρουπ ήταν Αθήνα ..........τώρα η δουλειά μου είναι στο δρόμο συνέχεια ταξίδια στα νησιά-διακοπές ;D- τότε είχα ενθουσιασμό και δε με ένοιαζε τίποτα ,τώρα ........άστα ,καλή συνέχεια πάντως και κάθε επιτυχία σε ότι επιθυμείς να κάνεις

LK είπε:
ως σκηνοθετικό εύρημα για να καταδείξω ότι είχα σφουγκαρίσει πριν λίγο , μπας και το δει καμία «μπανιστιρτζού» στο youtube και ζητήσει το  χέρι μου ως «νοικοκύρη» / «παστρικό» γιατί με βλέπω «μα(γκούφη)» at the very end.  8) 8) 8)
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εμ βεβαια...οταν ειχα ερθει εγω,εβρισκα τριχες απο μελαχρινες στο πατωμα...

Που να σ εμπιστευτει γυναικα και να ζητησει το χερι και το ποδι σου.. ;D

Τωρα πηρες την Baja και σφουγγαριζεις μερα παρα μερα μη σου πιασει μακα...

Αποφασισε.Θες τεχνη ή μονιμη γυναικα?Και τα δυο δε γινονται..

Δε πιστευω να υπονοεις το τοιδηποτε για τους παρεμφερεις συναδελφους στη διαφανια κλαδους(τραπεζικους π.χ.)

@1974 απ οτι ξερω αι τριχαι αυται ποιηουν κροτο κατα την πτωση των στο εδαφος ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Θες τεχνη ή μονιμη γυναικα?Και τα δυο δε γινονται..
Θέλει τέχνη η μόνιμη γυναίκα.

Εδώ αι καλαί συμβουλαί. Μια Fender θα στοιχήσει στον καθένα σας. :)

αμα ειναι για φενδερ κομματια(1974 μη πεις τιποτε θα τα πω ολα για τις πετρες-τσουρες-χοχλακες, τσιτσα)

το θεμα ειναι τι φενδερ. Τελε ή στρατ?

Καλως τον Νεστωρα τον κριγιό

ELIANIOS είπε:
@1974 απ οτι ξερω αι τριχαι αυται ποιηουν κροτο κατα την πτωση των στο εδαφος ;D ;D ;D
αχαχαχαχα..αλιητη...

Θέλει τέχνη η μόνιμη γυναίκα.

Εδώ αι καλαί συμβουλαί. Μια Fender θα στοιχήσει στον καθένα σας. :)
Ωραιοοοος ο παλιος..

Εξαρταται βεβαια την εθνικοτητα..

Οι μεσογειακες δεν εχω καταλαβει τι τεχνη θελουσι.. ;D Μηπως την ογδοη? ;D

Αμα με πεις σε δινω και στρατ και τουιν ριβερμπ πακετο.. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back