Dimsonic - ELP Tarkus. All-guitar Cover

Dimsonic Strat...?

Headstock.jpg

Φαντάζεσαι να το ακούσει ο Palmer, να του αρέσει και να τον κάνει διάσημο και πλούσιο (με αυτήν την σειρά...). Μετά δεν θα μας μιλάει!
Μπα...έχει βρει έναν Πολωνο, Κροατη κάτι τετοιο

μου είχε διαφύγει, τώρα το είδα και το ακούω και διάβασα και το ιστορικο και τι να πω.

Τι να πω..................
Πες : Άσ'τον τρελό στην τρέλα του

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Τελικά άγγλος είναι, αγνωστης προέλευσης...

αλλά....μάλλον καλύτερος απο μένα.... ?
 Έχετε όμως ένα κοινό σημείο.......................................................την κάλτσα!

2 ώρες πριν, dimsonic είπε

παναγίτσα μου θα σηκωθεί ο ντεμπουσι απο τον τάφο και θα αρχίσει λιθοβολισμούς

Τον Paul τον είχα δει live όταν είχε έρθει στην Ελλάδα με τη μπάντα του Neal Morse (+ Portnoy). Απίστευτος κιθαρίστας.

Μην είσαι υπερβολικός. Με 2 κυρια οργανα δεν βγαίνει ζωντανά εύκολα. Είναι προσαρμοσμενο στα μέτρα τους. Εγώ τους βγάζω το καπελο
Απο πλευράς "να παίζονται οι σωστές νότες στο σωστό χρόνο" μια χαρά το παίζουν. Αλλά ο τύπος βάζει στην κιθάρα ήχους που το κάνουν να ακούγεται σαν παρωδία, σαν videogame, μου θυμίζει εκείνο το τραγελαφικό cover που είχε κάνει ο Rudess στο Tarkus. Δηλαδή δεν με πείθουν οτι προσεγγίζουν το κομμάτι με το σεβασμό που απαιτεί η σύνθεση (όπως πχ είχες κάνει εσύ) αλλά οτι το σφαγιάζουν (ηχοχρωματικά) στο όνομα του εντυπωσιασμού. Και έτσι μοιάζει με κακέκτυπο και με χάνουν. Κι είναι κρίμα να βλέπω οτι ο Palmer εγκρίνει αυτό το τσίρκο.. Ο Keith δε νομίζω οτι θα  επέτρεπε σε αυτή την ασπρόμαυρη φωτοτυπία να βγεί, αντιθέτως δε νομίζω οτι θα είχε πρόβλημα με το δικό σου cover πχ

Απο πλευράς "να παίζονται οι σωστές νότες στο σωστό χρόνο" μια χαρά το παίζουν. Αλλά ο τύπος βάζει στην κιθάρα ήχους που το κάνουν να ακούγεται σαν παρωδία, σαν videogame, μου θυμίζει εκείνο το τραγελαφικό cover που είχε κάνει ο Rudess στο Tarkus. Δηλαδή δεν με πείθουν οτι προσεγγίζουν το κομμάτι με το σεβασμό που απαιτεί η σύνθεση (όπως πχ είχες κάνει εσύ) αλλά οτι το σφαγιάζουν (ηχοχρωματικά) στο όνομα του εντυπωσιασμού. Και έτσι μοιάζει με κακέκτυπο και με χάνουν. Κι είναι κρίμα να βλέπω οτι ο Palmer εγκρίνει αυτό το τσίρκο.. Ο Keith δε νομίζω οτι θα  επέτρεπε σε αυτή την ασπρόμαυρη φωτοτυπία να βγεί, αντιθέτως δε νομίζω οτι θα είχε πρόβλημα με το δικό σου cover πχ
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά εγώ βλέπω τους νέους και ζηλεύω την τεχνική τους. Τώρα το θέμα της μεταγραφής του έργου για να παιχτεί ζωντανά είναι μεγάλη συζήτηση. Όταν απουσιάζει ο άνθρωπος χταπόδι όλα πάνε περίπατο. Και ιδίως δεν κάνουμε σύγκριση με στούντιο ηχογράφηση όπου ο Εμερσον ντουμπλαρισε τα παντα όπως και γω στο tarkus.

Σίγουρα είναι εξαιρετικοί ζηλευτοι παίκτες και μοιράζουν ωραία το έργο άσχετα αν δεν μπορούν να φτάσουν τους μακαρίτες 

Και μένα μου ακούστηκε λίγο άδειο σε σχέση με το μεγαλειώδες trilogy αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να με βάζεις στο ίδιο επίπεδο με αυτά τα τέρατα όσο και να κολακευομαι

Πες : Άσ'τον τρελό στην τρέλα του
Θα πω είναι ο καλύτερος.

Τι να πω. Είναι καταπληκτικά αυτά που ακούμε και επειδή ξεκάθαρα μετά από τοοοοοοσα χρόνια όλα τα άλλα τα έχεις, ευτυχώς που έχεις και την υπομονή για να στήνεις τέτοια project.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back