- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Για τη δόξα που θα φέρει το signature model το έκανε...
Dimsonic Strat...?Για τη δόξα που θα φέρει το signature model το έκανε...
Mexico ρε γαμώτο..., Mexico? Ξεφτίλα...
Άμ το άλλο που δεν διαβάζουν Noiz..., ακόμα 09-42 και 10-46 σύρματα βάζουν στις κιθάρες τους.Τσίπηδες είναι εκεί στην Fender αφού.
Μπα...έχει βρει έναν Πολωνο, Κροατη κάτι τετοιοΦαντάζεσαι να το ακούσει ο Palmer, να του αρέσει και να τον κάνει διάσημο και πλούσιο (με αυτήν την σειρά...). Μετά δεν θα μας μιλάει!
Πες : Άσ'τον τρελό στην τρέλα τουμου είχε διαφύγει, τώρα το είδα και το ακούω και διάβασα και το ιστορικο και τι να πω.
Τι να πω..................
Άργησες.....
Έχετε όμως ένα κοινό σημείο.......................................................την κάλτσα!Τελικά άγγλος είναι, αγνωστης προέλευσης...
αλλά....μάλλον καλύτερος απο μένα.... ?
κοροϊδεύετε, αλλά χωρις κάλτσα αυτά ΔΕΝ παίζονταιΈχετε όμως ένα κοινό σημείο.......................................................την κάλτσα!
Εξ ου και η έκφραση "παίζει τις κάλτσες του" ?κοροϊδεύετε, αλλά χωρις κάλτσα αυτά ΔΕΝ παίζονται
2 ώρες πριν, dimsonic είπε
Μην είσαι υπερβολικός. Με 2 κυρια οργανα δεν βγαίνει ζωντανά εύκολα. Είναι προσαρμοσμενο στα μέτρα τους. Εγώ τους βγάζω το καπελοΠάντως το trilogy.. δεν.
Απο πλευράς "να παίζονται οι σωστές νότες στο σωστό χρόνο" μια χαρά το παίζουν. Αλλά ο τύπος βάζει στην κιθάρα ήχους που το κάνουν να ακούγεται σαν παρωδία, σαν videogame, μου θυμίζει εκείνο το τραγελαφικό cover που είχε κάνει ο Rudess στο Tarkus. Δηλαδή δεν με πείθουν οτι προσεγγίζουν το κομμάτι με το σεβασμό που απαιτεί η σύνθεση (όπως πχ είχες κάνει εσύ) αλλά οτι το σφαγιάζουν (ηχοχρωματικά) στο όνομα του εντυπωσιασμού. Και έτσι μοιάζει με κακέκτυπο και με χάνουν. Κι είναι κρίμα να βλέπω οτι ο Palmer εγκρίνει αυτό το τσίρκο.. Ο Keith δε νομίζω οτι θα επέτρεπε σε αυτή την ασπρόμαυρη φωτοτυπία να βγεί, αντιθέτως δε νομίζω οτι θα είχε πρόβλημα με το δικό σου cover πχΜην είσαι υπερβολικός. Με 2 κυρια οργανα δεν βγαίνει ζωντανά εύκολα. Είναι προσαρμοσμενο στα μέτρα τους. Εγώ τους βγάζω το καπελο
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά εγώ βλέπω τους νέους και ζηλεύω την τεχνική τους. Τώρα το θέμα της μεταγραφής του έργου για να παιχτεί ζωντανά είναι μεγάλη συζήτηση. Όταν απουσιάζει ο άνθρωπος χταπόδι όλα πάνε περίπατο. Και ιδίως δεν κάνουμε σύγκριση με στούντιο ηχογράφηση όπου ο Εμερσον ντουμπλαρισε τα παντα όπως και γω στο tarkus.Απο πλευράς "να παίζονται οι σωστές νότες στο σωστό χρόνο" μια χαρά το παίζουν. Αλλά ο τύπος βάζει στην κιθάρα ήχους που το κάνουν να ακούγεται σαν παρωδία, σαν videogame, μου θυμίζει εκείνο το τραγελαφικό cover που είχε κάνει ο Rudess στο Tarkus. Δηλαδή δεν με πείθουν οτι προσεγγίζουν το κομμάτι με το σεβασμό που απαιτεί η σύνθεση (όπως πχ είχες κάνει εσύ) αλλά οτι το σφαγιάζουν (ηχοχρωματικά) στο όνομα του εντυπωσιασμού. Και έτσι μοιάζει με κακέκτυπο και με χάνουν. Κι είναι κρίμα να βλέπω οτι ο Palmer εγκρίνει αυτό το τσίρκο.. Ο Keith δε νομίζω οτι θα επέτρεπε σε αυτή την ασπρόμαυρη φωτοτυπία να βγεί, αντιθέτως δε νομίζω οτι θα είχε πρόβλημα με το δικό σου cover πχ
Θα πω είναι ο καλύτερος.Πες : Άσ'τον τρελό στην τρέλα του