Dimsonic - ELP Tarkus. All-guitar Cover

δεν μπορώ να δεχτώ να με βάζεις στο ίδιο επίπεδο με αυτά τα τέρατα
Δεν σε βάζω στο ίδιο επίπεδο με τους ELP, αλλά σίγουρα σε βάζω σε ανώτερο επίπεδο απο τους τύπους στο βίντεο του trilogy.. Ψωνάρες ρε φίλε, μετέτρεψαν μπάσο και κιθάρα σε μπλιμπλικοκατάσταση και νομίζουν οτι δε θα το κριτικάρουμε επειδή είναι βιρτουόζοι. Μόνο ο Πάλμερ το σώζει κάπως.

https://www.loudersound.com/features/my-hair-still-stands-up-on-the-back-of-my-neck-the-making-of-elps-tarkus?fbclid=IwAR3p6q_uiRw1U1xet4c9hOTtGZBwIkh-ZnwdjtSQsQfhb4UAkCXFOgU0w1A

ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες εδώ.

Πχ ότι το κομμάτι ηχογραφήθηκε σε 5 μέρες, σε 17 ανεξάρτητα κομμάτια, έτσι ώστε να μπορούν να συνδεθούν χωρίς πρόβλημα μεταξύ τους.

Επίσης μια φορά αποφάσισαν και το έπαιξαν όλο απο την αρχή ως το τέλος, αλλά δυστυχώς ο ηχολήπτης τους δεν ήταν στη θέση του κι οι ίδιοι δεν σκέφτηκαν κάν να ρωτήσουν...

Αυριο κλείνουν δυο χρόνια.

Πότε πέρασαν ούτε που κατάλαβα, και απο την άλλη μεριά η ζωή γύρω μου άλλαξε σε τόσα πολλά.

Ίσως από τις πιο δημιουργικές και στοχευμένες περιόδους της ζωής μου, όσο και παράξενο μπορεί να φαίνεται σε κάποιους το να θελήσεις να κάνεις διασκευή σε μια μουσική 50 ετών, που δεν θέλει να ακούσει κανείς σήμερα.

Παρ όλα αυτά, αφήστε με να ευλογήσω τα γένια μου και να το χαρώ για άλλη μια φορά, μια και όταν περνάει το ποντίκι από εκεί και το πατήσω φευγαλέα για μια δοκιμή, συνήθως μπορει να το ακούσω σε όλα του τα 20 λεπτά και να αναρωτιέμαι ξανά και ξανά πώς έκανα αυτό και πως έκανα εκείνο και σιγά σιγά να μην μπορώ κάν να θυμηθώ τίποτα εκτός το ότι το έκανα.

Εκείνο που μένει για μένα τουλάχιστον είναι μια μουσική που φτιάχτηκε για μια εποχή που δεν υπάρχει πιά και όσο πρωτοποριακή και να ήταν τότε και σήμερα δυστυχώς δεν θα ξαναεπιστρέψει.

Το trilogy φυσικα. Αλλα πιθανόν και Karn Evil 9.
Στρώσου και άρχισε να ηχογραφείς. Την Παρασκευή να το έχεις έτοιμο και να το ποστάρεις εδώ μετά τις 6:00μμ. image.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back