- Πόντοι
- 4,208
Στράτε φαντάζομαι γελάς με το μπέρδεμα μου με την παράθεση-επεξεργασία...;
Εντάξει γελάω, αλλά το έχω πάθει άπειρες φορές.
Λοιπόν, για να σε βοηθήσω, παντού είναι ο παπάς.
Στράτε φαντάζομαι γελάς με το μπέρδεμα μου με την παράθεση-επεξεργασία...;
Ούτε απορρίπτω κάτι εκτός και αν έχει σχέση με το μη σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Στην τέχνη υπάρχει η υπερβολή και δεν υπάρχει όριο.Α, δηλαδή οι Τράπερς τα σέβονται αυτά. Προωθούν το ήθος, προασπίζουν την καλαισθησία, διδάσκουν αξιοπρέπεια και εξασφαλίζουν τις ποιοτικότερες συνθήκες, ετσι ώστε οι ακροατές τους να εξελιχθούν σε ανώτερα πνευματικά όντα που θα στελεχώσουν την αυριανή κοινωνία..
Οχιιι, μου το χάλασες τώρα.. δε νομίζω οτι είσαι τόσο αφελής να το πιστεύεις αυτό. Παρ'εμπιπτώντος, έχω στοχοποιήσει κατα καιρούς διάφορες μόδες, αλλά αφού το νήμα λέει για την τραπ, οκ. Πάντως προβλέπω όλα αυτά τα πιτσιρίκια να λένε σε 20 χρόνια "τί μλκς άκουγα", όπως λέγαμε κι εμείς για τον M.C.Hammer π.χ. ή τους mili vanilli. Επίσης να μην ξεχνάμε και την ανάγκη που ικανοποιεί αυτό το είδος. Ίσως αν δεν υπήρχε, οι ακροατές του να κατέληγαν στ'αλήθεια παραβατικοί. Αλλά ποιότητα όχι, δεν έχει. Η μόνη δύναμη που έχει είναι αυτό που περιέγραψε ο panorios "συνταγή της επιτυχίας". Προσωρινής θέλω να πιαστεύω.Μπορεί να κάνει αγαθοεργιες, φιλανθρωπικό έργο, δεν ξέρω
Γιατί είμαι αφελής.?Οχιιι, μου το χάλασες τώρα.. δε νομίζω οτι είσαι τόσο αφελής να το πιστεύεις αυτό. Παρ'εμπιπτώντος, έχω στοχοποιήσει κατα καιρούς διάφορες μόδες, αλλά αφού το νήμα λέει για την τραπ, οκ. Πάντως προβλέπω όλα αυτά τα πιτσιρίκια να λένε σε 20 χρόνια "τί μλκς άκουγα", όπως λέγαμε κι εμείς για τον M.C.Hammer π.χ. ή τους mili vanilli. Επίσης να μην ξεχνάμε και την ανάγκη που ικανοποιεί αυτό το είδος. Ίσως αν δεν υπήρχε, οι ακροατές του να κατέληγαν στ'αλήθεια παραβατικοί. Αλλά ποιότητα όχι, δεν έχει. Η μόνη δύναμη που έχει είναι αυτό που περιέγραψε ο panorios "συνταγή της επιτυχίας". Προσωρινής θέλω να πιαστεύω.
Αυτό έγραψα κι εγώ, δεν νομίζω οτι είσαι αφελής. Όσο για τον πρωθυπουργό, άστο, πάμε χαμένοι, γράφεις τόμους.. Αλήθεια κιόλας, σου αρέσουν οι ταινίες με τον Σβαρτζ; Εμένα μόνο ο 1ος εξολοθρευτής πήγε κάτι να μου πεί και δε μου το είπε τελικά, μάλλον επειδή με είδε που φορούσα μπλούζα Lost highway..Γιατί είμαι αφελής.?
Εγώ και στον πρωθυπουργό έχω καλή πίστη πως θα μας φέρει την ανάπτυξη και θα ρυθμίσει και το φέσι των 100δις που μας άφησε η κομμουνιστικη λαίλαπα.
Καλη πίστη είναι, δεν είναι αφέλεια. Χαχαχαχαχαχα
Το RUNNING MAN και το COMMANDO με τον ανώδυνο?Αυτό έγραψα κι εγώ, δεν νομίζω οτι είσαι αφελής. Όσο για τον πρωθυπουργό, άστο, πάμε χαμένοι, γράφεις τόμους.. Αλήθεια κιόλας, σου αρέσουν οι ταινίες με τον Σβαρτζ; Εμένα μόνο ο 1ος εξολοθρευτής πήγε κάτι να μου πεί και δε μου το είπε τελικά, μάλλον επειδή με είδε που φορούσα μπλούζα Lost highway..
οκ κάποια "καλά" αμερικανικά, για την ελληνική τραπ τι λες; εχει ενδιαφέρον;Το RUNNING MAN και το COMMANDO με τον ανώδυνο?
Φυσικά και όλες αυτές έχουν και ωραίο soundtrack.
Το trap είναι μουσικαρα πάντως.
Αν ήμουν 10-20 χρόνων και εγώ αυτά θα άκουγα όπως άκουγα το rap και το χιπ χοτ.
ICE T
Πολύ πιστολίδι τότε και βία
Colora, Bodycount.
Εγώ δεν ντρέπομαι για τις προτιμήσεις μου.
Κράξτε όσο θέλετε.
Τα πα πιο πάνω.
Τώρα όσοι δεν το θεωρούν μουσική κλπ. σεβαστό από εμένα.
Να σου πω την ελληνική δεν την έχω πολύ ακούσει.οκ κάποια "καλά" αμερικανικά, για την ελληνική τραπ τι λες; εχει ενδιαφέρον;
σε καμια περίπτωση. γτ το λες αυτό; ρωτάω ειλικρινά μπας και κάτι δε βλέπω στην ελληνική σκηνή.Τι μου κάνεις, προβοκστορικες ερωτήσεις για να με βγάλεις χαζό, ελαφρυνου, που ακούω και βλσκειες?
Χαχαχαχαχαχα
Αυτή αριστερά εννοούσα....