Ναι Γιατρέ…..

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 11K
Τελικά καταφέραμε να γ@.....με και αυτό το ποστ του Λάκη. :D

freerock1974 είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εμ βεβαια...οταν ειχα ερθει εγω,εβρισκα τριχες απο μελαχρινες στο πατωμα...
A! Εσύ βάλθηκες να μου χαλάσεις τα προξενιά.

Δεδομένου πάντως ότι ποτέ καμία δεν εκτίμησε την τέχνη μου (πάντα είχαν ένα style “yeah…yeah…whatever” ) δηλώνω με παρρησία «ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ…ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΟΜΑΙ»

Ξέρεις Σπύρο ότι σας θεωρώ αδελφό κλάδο. Μου άρεζε που back in time, pinstripe κοστούμια φορούσαν οι Bankers και οι Gangsters.

Οι Gangsters γιατί ήθελαν να μοιάζουν σε Bankers και

Οι Bankers γιατί ήταν Gangster.

Δώσε ρε Νέστωρ ένα preview…και θα τα βρούμε με τη Strat

Nestoras είπε:
Φτου!Κι εγω περιμενα συμβουλη... ;D

Μη μασας,του αρεσει.Εδω φαγαμε 50 ποστ για τα μουσια του...

Ασε που θελει μονιμη γυναικα ΑΡΑ τον ενδιαφερει πιο πολυ η συμβουλευτικη περι γαμου... ;D

A! Εσύ βάλθηκες να μου χαλάσεις τα προξενιά.
Προικα εχεις?ή μονο κιθαρες?

Ξερω,θα αυτοδημιουργηθεις..

Θα ερθω το Πασχα απο κειθε να γυρισουμε ποιμενικον βιδεο με βλαχοπουλες που απλωνουν τα προικια τς.Να σιχαθεις το γαμο μια για παντα..

freerock1974 είπε:
Θα ερθω το Πασχα απο κειθε να γυρισουμε ποιμενικον βιδεο με βλαχοπουλες που απλωνουν τα προικια τς.Να σιχαθεις το γαμο μια για παντα..

Πώ....πώ!!! Πολύ Manowar θα βγεί! Μέσα λέμε. ;D

Νέστωρα, βγάλε τους Aces από το sleeve.....άσε τα εύκολα site...σε αυτό είμαι μέλος πολύ πριν από ότι είμαι στο noiz. ;D

Απλά θα παραθέσω φωτό από τις εμφανίσεις της μπάντας στη Πάτμο. Ο νοών νοήτω.

Πάτμος..jpg

freerock1974 είπε:
Αν μου πεις οτι η γυναικα ηταν 4 μετρα πιο περα,θα σε παραδεχτω ως τεχνιτη της μονιμοτητας..
4 μέτρα, μάλλον λιγότερο ήταν οι λοιποί της μπάντας.

Το ταξίδι στη Πάτμο ήταν επαγγελματικό και ο εργοδότης αυστηρός, σύζυγοι δεν επετρέποντο.

Πάτμος_2.jpg

Nestoras είπε:
ελα τωρα. Τι μας λες.

Και μονο που ποσταρει ο LK με απαντησεις απο 1974 και σενα, καιγεται ολο το νοιζ.

ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ

;D ;D ;D ;D ;D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Για όλα σε αυτό το θρέντ! Για το βίνετο (που σκίζει), για τη μουσική (που είναι εξαιρετική, αλλά να πω ότι δείχνει λίγο... ετοιματζίδικη κάπως, ένα πράγμα "γράφω γρήγορα"... μπορείς και ΠΟΛΥ καλύτερα Λάκη), και το μούσι (σου πάει, κι ας σου λένε οι άλλοι... άλλα), και για όλα τα κειμενα, καθώς και φυσικά για την φώτο του Νέστορα!

Μιλάμε για ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ τούτο το θρεντ!

εσυ παλι τι θα λεγες για το μουσι Νικολα?

Να πεσει το σπιτι μου? ;D ;D

@Νεστωρ. Α! ;D ;D

@Ελιανιε

Ναι..πες μας τωρα οτι εισαι υποδειγμα σοβαροτητας και σοβαρο ατομο γενικα..

Ποιο σοβαρο ατομο εχει γκιμπσον και στρατ και παιζει με την ακατανομαστη? ;D

Εχε χαρη που χεις καλο μπασιστα και δε μπορω να πω αλλα.

@Νεστορα εισαι αρχοντας τελειωσε.Σκεφτομουν τη φωτο σημερα στη δουλεια και γελουσα μονος..

Μηπως η τρελα μου χτυπαει την πορτα? :-\

@Λακη,αν τα βαλεις κατω,οι ψηφοι πανε υπερ του μουσιού.

Μουσιου Λακης ενα πραμα... ;D

Καλησπέρα Νικόλα!!!

Thanks a lot for listening. Πάντα με ενδιαφέρει η άποψή σου και πλέον ξέρεις πόσο σε εκτιμώ μουσικά (και όχι μόνο, αν και η γνωριμία μας ήταν κάπως περίεργη ;D).

αλλά να πω ότι δείχνει λίγο... ετοιματζίδικη κάπως
Συμφωνώ απόλυτα

...μπορείς και ΠΟΛΥ καλύτερα Λάκη
Διαφωνώ κάθετα  8)

καθώς και φυσικά για την φώτο του Νέστορα!
Συμφωνώ απόλυτα (έγινε κύκλος- επήλθε ισορροπία στο σύμπαν)

Το μούσι ….το ξύρισα (είχα Δικαστήριο σήμερα, και δεν ήθελα να εμφανισθώ σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό)  .

Το Σπύρο το Νέστορα και Σταύρο δεν τους απαντάω…διότι είναι ατίθασοι και δεν μπορώ να τους συμμαζέψω (λές και μπορεί κανένας ;D).   

Δεν απαντω σε υπο.... σχολια κε 74

Εχω μια απορρια.

Σημερα δηλαδη στο σχολειο διδαξες κατι απο Μυθολογια, Διονυσιακα, σταφυλοθεραπια, γευσιγνωσια-οινογνωσια κλπ? :P

@ΛΚ παρατηρω εδω που τα λεμε μια ευαισθητη φυση στο κονντ.

Δε θελω να σταθω στην εννοια του γνωμικου(κατα τη λαογραφια) το μουσι ειναι ο φερετζες.....

Ευαισθησια, ανατολη / μουσι, φερετζες...

Με μπερδευεις ρε φιλε.

Για λεγε-για λεγε.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Καλησπέρα Νικόλα!!!

Thanks a lot for listening. Πάντα με ενδιαφέρει η άποψή σου και πλέον ξέρεις πόσο σε εκτιμώ μουσικά (και όχι μόνο, αν και η γνωριμία μας ήταν κάπως περίεργη ;D).

Συμφωνώ απόλυτα

Διαφωνώ κάθετα   8)

Συμφωνώ απόλυτα (έγινε κύκλος- επήλθε ισορροπία στο σύμπαν)

Το μούσι ….το ξύρισα (είχα Δικαστήριο σήμερα, και δεν ήθελα να εμφανισθώ σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό)  .

Το Σπύρο το Νέστορα και Σταύρο δεν τους απαντάω…διότι είναι ατίθασοι και δεν μπορώ να τους συμμαζέψω (λές και μπορεί κανένας ;D).    

μμμμμμμμμμ για μια αναβολουλα ξυρισες υπομονη 2 ημερων(διορθωνω το παραπανω περι φερετζε.) ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΜΟΥ!!!!

Οσο για το αν μπορει καποιος να μας συμαζεψει.....

ΟΥΑΑΑΧΑΧΑ!!!ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

Παντρεψου και τα λεμε.(με μεσογειο βεβαια.... :'() ;D ;D ;D

Τι να πω, για τον έναν που γελάει μόνος του. Σταύρο…έτσι και μία θεία μου…. ;D

Κοίτα να δεις , για να γίνω σοβαρός. Αν γελάς μόνος σου, και δεν σε βλέπει κανένας, no problem bro. Αν σε δεί….εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.

Τι να πώ για τον Νέστορα, που μας δείχνει τις photo με δύο – δύο τις αιθέριες υπάρξεις , αλλά δεν μας δείχνει το Know How.  ??? ;D

Με εσένα δε Σπύρο, έχω αποφασίσει πως σοβαρές συζητήσεις θα κάνω μόνον στο facdbook.

;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back