A! Εσύ βάλθηκες να μου χαλάσεις τα προξενιά.freerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εμ βεβαια...οταν ειχα ερθει εγω,εβρισκα τριχες απο μελαχρινες στο πατωμα...
Φτου!Κι εγω περιμενα συμβουλη... ;DNestoras είπε:Τελικά καταφέραμε να γ@.....με και αυτό το ποστ του Λάκη.![]()
Προικα εχεις?ή μονο κιθαρες?A! Εσύ βάλθηκες να μου χαλάσεις τα προξενιά.
http://www.protaseisgamou.gr/freerock1974 είπε:Ασε που θελει μονιμη γυναικα ΑΡΑ τον ενδιαφερει πιο πολυ η συμβουλευτικη περι γαμου... ;D
freerock1974 είπε:Θα ερθω το Πασχα απο κειθε να γυρισουμε ποιμενικον βιδεο με βλαχοπουλες που απλωνουν τα προικια τς.Να σιχαθεις το γαμο μια για παντα..
Nestoras είπε:Απλά θα παραθέσω φωτό από τις εμφανίσεις της μπάντας στη Πάτμο. Ο νοών νοήτω.
ελα τωρα. Τι μας λες.Nestoras είπε:Τελικά καταφέραμε να γ@.....με και αυτό το ποστ του Λάκη.![]()
Εννοείται. ;DELIANIOS είπε:ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ
;D ;D ;D ;D ;D
Συμφωνώ απόλυτααλλά να πω ότι δείχνει λίγο... ετοιματζίδικη κάπως
Διαφωνώ κάθετα 8)...μπορείς και ΠΟΛΥ καλύτερα Λάκη
Συμφωνώ απόλυτα (έγινε κύκλος- επήλθε ισορροπία στο σύμπαν)καθώς και φυσικά για την φώτο του Νέστορα!
LK είπε:Καλησπέρα Νικόλα!!!
Thanks a lot for listening. Πάντα με ενδιαφέρει η άποψή σου και πλέον ξέρεις πόσο σε εκτιμώ μουσικά (και όχι μόνο, αν και η γνωριμία μας ήταν κάπως περίεργη ;D).
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ κάθετα 8)
Συμφωνώ απόλυτα (έγινε κύκλος- επήλθε ισορροπία στο σύμπαν)
Το μούσι ….το ξύρισα (είχα Δικαστήριο σήμερα, και δεν ήθελα να εμφανισθώ σαν τον Κοσμά τον Αιτωλό) .
Το Σπύρο το Νέστορα και Σταύρο δεν τους απαντάω…διότι είναι ατίθασοι και δεν μπορώ να τους συμμαζέψω (λές και μπορεί κανένας ;D).