Παιδια, πρωτα να εξηγησω πως το rock star το εβαλα ως ακραιο παραδειγμα, και γιατι αναφερθηκε στη συζητηση!!ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

!!Αλλα και παλι δεν θεωρω τιποτε απιθανο!!
Απο την αλλη, freerock, νιωθω πρωτα απ'ολα πολυ θετικο που βρισκει ενας ανθρωπος βρισκει την σκεψη μου σωστη, και πανω απ ολα την εκφραση μου.
Οσο για το ταλεντο, ισως ειναι και θεμα χαρακτηρα.Στο πρωτο μου ποστ, ειχα γραψει πως ειμαι πολυ ανταγωνιστικος σε οσο αφορα τη μουσικη.Δηλαδη να το πω αλλιως, μου τη σπαει οταν βλεπω καλυτερους απο εμενα στην κιθαρα ας πουμε, αλλα και στην κλασικη αρμονια μιας και αυτο κανω!!Δεν μπορω να το δεχτω οτι καποιος στην ηλικια μου κοντα ας πουμε, η και μεγαλυτερος, παιζει καλυτερα απο μενα!!Και οταν το βλεπω αυτο, παω και παιζω με τις ωρες για να γινω καλυτερος!!Αυτο μπορει ανετα κανεις να το πει εγωισμο βεβαια..
Πιστευω πως ειναι αφελες αρκετα να λεμε με πολυ γενικους ορους, "το χει", "δεν το χει"..και τι σημαινει αυτο??Επαναπαυομαστε και λεμε, "ε ενταξει αυτος ειναι ταλεντο, που παω εγω", και ειναι αλλος ενας τροπος να μην εξασκηθουμε για να γινουμε καλυτεροι!!Εγω προσωπικα, δε λεω κατι για σενα προς Θεου, νομιζω οτι τα ταλεντα ειναι δημιουργια του ανθρωπου απο αδυναμια, επαναπαυση, ή και βαριεστιμαρα.
Επισης, θεωρω πως το "ταλεντο", ή η "κλιση", ειναι απλα οτι εγω π.χ γουσταρω πολυ τη ζωγραφικη, τρελαινομια για τη ζωγραφικη, ΠΕΘΑΙΝΩ για τη ζωγραφικη!!Θα γινω πολυ καλυτερος απο σενα που "σ'αρεσει" η ζωγραφικη..μετα εσυ ομως θα με πεις ταλεντο, επειδη εχω γινει πολυ καλυτερος απο εσενα..