- Πόντοι
- 1,058
22 λεπτά πριν, Nekkon είπε
Αυτός και αφρικανικό μονόχορδο να παίξει θα κελαηδάει, δε μετράει.
22 λεπτά πριν, Nekkon είπε
Ε, φυσικά αναφέρομαι στο ash της κιθάρας... Θα είναι βαριά. Η τιμή δεν νομίζω να είναι... πρόβλημα
Ειναι ομως μπαουλο με μανικι.
Παθαίνεις εξαρθρωση ωμου
Τι ελπιδοφόρο μήνυμα αδερφέ... Να σαι καλά πρωινιάτικα... ?Καλή η "τελευταία" κιθάρα για τα γεράματα μας, αλλά μόνοι μας θα παίζουμε;
Καλά τα backing tracks και τα DAW αλλά "συνοδοιπόρους" σε αυτό που αγαπάμε θα βρούμε, ή σχεδόν όλοι θα έχουν πάει σε τόπους χλοερούς και θα ξεροσταλιάζουμε παίζοντας τα ίδια και τα ίδια στο σαλόνι-κρεβατοκάμαρα μας εμείς και ο εαυτός μας με τον μικρό modelling ενισχυτή μας; κρίμας την καλή μας την κιθάρα....
Πάντως η white falcon έχει τρομερό versatility.
Να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα... Τους κληρονόμους ?κρίμας την καλή μας την κιθάρα....
Εγω άμα γεράσω θέλω μια τελεκάστερ.
Ασε μας ρεΚαλή η "τελευταία" κιθάρα για τα γεράματα μας, αλλά μόνοι μας θα παίζουμε;
Καλά τα backing tracks και τα DAW αλλά "συνοδοιπόρους" σε αυτό που αγαπάμε θα βρούμε, ή σχεδόν όλοι θα έχουν πάει σε τόπους χλοερούς και θα ξεροσταλιάζουμε παίζοντας τα ίδια και τα ίδια στο σαλόνι-κρεβατοκάμαρα μας εμείς και ο εαυτός μας με τον μικρό modelling ενισχυτή μας; κρίμας την καλή μας την κιθάρα....
Και για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν και την "κανονική κιθάρα με τους P90" απο τον οπλοβαστό του @Superfunk την πήρα. Έπεται συνέχεια;?
Διακριτικές.... ?πρέπει να είναι κάπως έτσι...
Κάποιος που ασχολείται με ξυλόγλυπτα- πιθανώς εκκλησιαστικά τέμπλα- να είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά.ούτε το κατάλληλο μάστορα!!!
Πήρα.EDIT: Δεν έχω δει ακόμα- και περιμένω εναγωνίως- τον sir, για να δούμε τι θα ήθελε για τα γεράματα...
Eγώ πάντως, ΠΡΙΝ γεράσω, πρόλαβα και έφτιαξα όσες ήθελα πλην μίας....Κάποια στιγμή θα τη φτιάξω και θα κατεβάσω και το site customshop.gr....
Η μία λοιπόν -δεν με νοιάζει εάν είναι Tele ή Strat (Strat πάντως έχω 2 σώματα και κάθονται) πρέπει να είναι κάπως έτσι...
Προβολή συνημμένου 32185
Ή έτσι
Προβολή συνημμένου 32187
Έχω έτοιμο το consept, έχω το σχέδιο και δεν έχω ούτε χρόνο να ασχοληθώ, ούτε το κατάλληλο μάστορα!!!
Kιθάρα θέλω να φτιάξω...όχι μνήμα!!! Επειδή έχω δει 2-3 δεν είναι οι κατάλληλοι....είναι σαν να λες σε αγιογράφο να σου φτιάξει Νταλί!!!!Κάποιος που ασχολείται με ξυλόγλυπτα- πιθανώς εκκλησιαστικά τέμπλα- να είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά.