Τελικά... τι κάνει μια κιθάρα καλό όργανο;

Βασικά αυτό το χαρακτηριστικό το έχει σε όλες τις αγγελίες του... 

Τα έχει ποτίσει με αυτό

71yxHeSWg-L.jpg

Ban δια βίου. Μας θεωρεί άσχετους. Υποτιμά τη νοημοσύνη μας ?

Είδα αυτό το βίντεο από τον Δαυίδ και θυμήθηκα αυτό το thread. Έκατσα διάβασα και τις 13 σελίδες. Καλό παρεάκι ήμασταν πέρυσι, πλάκα είχε.

Και συμπεραίνω: Ούτε ο David Gilmour δε γνωρίζει τι είναι αυτό που κάνει μια κιθάρα ξεχωριστή τελικά... ?

Η ηλεκτρική είναι εργαλείο δεν έχει ακουστική ποιότητα, πρέπει να έχει ποιοτικά εξαρτήματα και ωραία και κατάλληλα ξύλα, να είναι ελαφριά και όμορφη, οι μαγνήτες κάνουν τον ήχο της. Για την  ακουστική ισχύει ότι και στην ηλεκτρική για τα εξαρτήματα και τα ξύλα αλλά έχει και άλλα χαρακτηριστικά, η ένταση του ήχου της και το sustain της που συνήθως πάνε μαζί αυτά

Να ταιριάζει στην ανατομία του κατόχου της και να διαθέτει αξιοπρεπές μαγνήτες.Τα άλλα κατά την δική μου άποψη είναι να έχουμε να λέμε,όσον αφορά τις ηλεΧτρικές τουλάχιστων.

Ο ήχος είναι στον ενισχυτή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, ο βλαξ ουδέποτε. 
Αυτος που αλλαζει γνωμη, αλλα επιστεφει στην προηγουμενη και ξαναλλαζει και ξαναεπιστρεφει?

Αυτος που αλλαζει γνωμη, αλλα επιστεφει στην προηγουμενη και ξαναλλαζει και ξαναεπιστρεφει?
Αυτός φίλε μου λέγεται κιθαρίστας 

Πάντως στην εποχή μας (σε αντίθεση με καναδυο δεκαετίες πριν) αυτό που ΔΕΝ καθορίζει αν το όργανο είναι ποιοτικό η όχι είναι η χώρα κατασκευής 

Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, ο βλαξ ουδέποτε. 
Λάθος κατα την γνώμη μου και φυσικά δέν αναφέρομαι στον ΚΔ.

Ο βλάξ αλλάζει πιό εύκολα γνώμη και επηρεάζεται πιό εύκολα,λόγο παρερμηνείας των δεδομένων που καλείται να αναλύσει,καταλήγοντας φυσικά σε άλλο ένα λανθασμένο συμπέρασμα.

Πάντως στην εποχή μας (σε αντίθεση με καναδυο δεκαετίες πριν) αυτό που ΔΕΝ καθορίζει αν το όργανο είναι ποιοτικό η όχι είναι η χώρα κατασκευής 
Σε γενικές γραμμές ναι... Λίγο πολύ έτσι είναι τα πράγματα.

Όμως IMHO, την πχιότητα την καθορίζουν τα υλικά κατασκευής- κσύλα, μαγνήτες, hardware κλπ-  (ασχέτως χώρας προέλευσης).

Το ξανανέβασε συζητώντας τα ίδια πράγματα. Άμα δεν έχεις θεματολογία... ?

Trending...

Νέα θέματα

Back