- Πόντοι
- 1,208
Έχω στο σπίτι μου κλαριντζή. Ποια η διαφωνία; Εκτός αν μιλάμε για μακεδονίτικα κλαρίνα της 3ης οκτάβας.Δεν θα χεις κανει με κλαριτζηδες φαινεται.
Έχω στο σπίτι μου κλαριντζή. Ποια η διαφωνία; Εκτός αν μιλάμε για μακεδονίτικα κλαρίνα της 3ης οκτάβας.Δεν θα χεις κανει με κλαριτζηδες φαινεται.
Έχω στο σπίτι μου κλαριντζή. Ποια η διαφωνία; Εκτός αν μιλάμε για μακεδονίτικα κλαρίνα της 3ης οκτάβας.
Στο ερώτημα δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια, διότι είναι υποκειμενικό.
Τι πάει να πει ποιότητα κατασκευής? Δηλαδή μια fender Eric Johnson του διομισαχίλιαρου (πλέον) που είναι "ψοφίμι" και τίγκα κομπρεσαρισμένη (πραγματικό παράδειγμα - προσωπική εμπειρία - η χειρότeρη κιθάρα που είχα ever) είναι "καλό όργανο"?
Το Yamahάκι των 300 ευρώ από την άλλη που κελαηδάει είναι "κακό" όργανο?
Αντικειμενικά "καλά" όργανα υπάρχουν μόνο για αυτούς που δεν παίζουν αλλά συλλέγουν. Για τους υπόλοιπους, τι να το κάνω εάν έχει νερά σαν της Καραιβικής αλλά δε φτουράει μία από ήχο και playability.
Το τι κανει την κιθαρα καλο οργανο δεν ξερω να απαντησω ακριβως. Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι με καμια δεκαρια νεροποτηρα κρασι και κανα εναμιση κιλο γουρνοπουλα, το κλαρινο γινεται το καλυτερο οργανο του κοσμου.
Αν νομίζετε οτι διακωμωδώ τους κλαριτζήδες αγαπητέ, μάλλον δε με έχετε ψυχολογήσει καλά.Ασχετο αλλα δεν συμφωνω με αυτα που εγραψες.
Οι κλαριτζηδες (και εχω παιξει με παρα πολους απο αυτους....κιθαρα παντα, κλαρινο δεν τολμησα) παιζουν με 1 νουμερο καλαμι και εγω παιζω με 2,5. Εαν ομως και γω ηθελα να βγαλω μια δουλεια εξι με επτα ωρες, με ασο καλαμι θα προσαρμοζομουν, γιατι καλο ειναι το δυομισαρι, αλλα τα χειλη σου μετα απο τετοιο παιξιμο γινονται καραμουζες.
Κερι στη μπουκαδουρα....εσυ στις ενωσεις των κομματιων των οργανων αυτων που εχουν το φελο, δεν βαζεις κερι???
Εαν θελουμε να διακωμοδησουμε μειωνοντας τους κλαριτζηδες, δεν θα το πετυχουμε.
Αυτοι και κυριως οι γυφτοι, οταν γινονται 8 χρονων κλεινονται κυριολεκτικα σε ενα δωματιο, οτι οργανο και να μαθαινουν,και βγαινουν απο το δωματιο οταν εικοσαρισουν καθηγητες.
Για αυτους τους κλαριτζηδες μιλαω εγω και οχι για οτι εχεις εσυ στο σπιτι σου (που μου ειναι αδιαφορο το τι εχει ο καθ ενας σπιτι του) γιατι οταν μπλεξεις με τετοιο κοσμο ερχεται η ζωη σου τουμπα, η προς το καλυτερε η προς το χειροτερο...δεν εχει σημασια...σημασια εχει το ταξιδι.
Το τι κανει την κιθαρα καλο οργανο δεν ξερω να απαντησω ακριβως. Αυτο που ξερω ομως ειναι οτι με καμια δεκαρια νεροποτηρα κρασι και κανα εναμιση κιλο γουρνοπουλα, το κλαρινο γινεται το καλυτερο οργανο του κοσμου.
Κερί μέσα στη μπουκαδούρα εννοώ (όχι στους φελλούς βαζελίνη), ώστε να αλλάξουν οι γωνίες της, ένα πιο ανοιχτό επιστόμιο να αποκτήσει πιο ομαλό taper εσωτερικά.
Κρίμα τη στρατο
1 ώρα πριν, ThomasSot είπε
Να σου βαλω και κατι να σε φτιαξω. Ακουσε το ολο γιατι υπαρχουν κι αλλοι μουσικοι οπως και αλλη μουσικη.
Και με 3-4 να μου έλεγαν, θα το πίστευα. Άλλη σχολή οι από πάνω. Μπέμ όργανα, πολλές αξίες, δε στέκονται πουθενά. Οι δικοί μας το πάνε πιο "γλυφτά" το πράγμα γι αυτό προτιμούν συνήθως τα άλμπερτ.ωΡΑΙΟς παρε και ενα δωρακι (καλα εδω μιλαμε για ΧΤΗΝΗ) ΑΦΤΟΥΝΟΣ με τι ΚΑΛΑΜΙ παιζει?
50 λεπτά πριν, Superfunk είπε
ωΡΑΙΟς παρε και ενα δωρακι (καλα εδω μιλαμε για ΧΤΗΝΗ) ΑΦΤΟΥΝΟΣ με τι ΚΑΛΑΜΙ παιζει?
Αμα βγαλει βιβλιοθηκη αυτος...μαλιστα. Να ψωνισωμεΝταξ...Ali Salif...χΤηνανθρωπας
Η τιμή κάνει το καλό οργανο. Σε ανθυποβαλλει. Η παρακάτω πρέπει να ειναι πολύ καλό όργανο ?
https://smart.noiz.gr/details.php?id=538856
Βασικά αυτό το χαρακτηριστικό το έχει σε όλες τις αγγελίες του...Η τιμή κάνει το καλό οργανο. Σε ανθυποβαλλει. Η παρακάτω πρέπει να ειναι πολύ καλό όργανο ?
https://smart.noiz.gr/details.php?id=538856