Πολλές Φθηνές ή μια ακριβή κιθάρα;

• Like
Reactions: Έκτορας
  • Haha
Reactions: gkourmoul1
Για ποια SG σκέφτεσαι;

Σε ρωτάω γιατί με απασχόλησε αρκετά το θέμα. Στην standard μου αρεζε πιο πολύ το μεγάλο pickguard, στην standard 61 όλα τα άλλα...μαγνήτες (προτιμώ τους Burstbuckers 61R  και 61T  από   490R και 490T  τα vintage tuners. 

Φυσικά μιλάω πάντα για  vintage cherry. 
Με P90S εκτιμώ πολύ 

• Like
Reactions: Έκτορας
Εγώ πάντως έχω συνδεδεμένη την sg , με τον κιθαρίστα που πραγματικά θεωρώ τον καλλίτερο ever, και η standard είναι μονόδρομος. 

Τον Angus.

• Συμφωνώ
Reactions: odis13
Εγώ πάντως έχω συνδεδεμένη την sg , με τον κιθαρίστα που πραγματικά θεωρώ τον καλλίτερο ever, και η standard είναι μονόδρομος. 

Τον Angus.
Θρύλος. Αλλά ο καλύτερος που έχει πιάσει ποτέ SG λέγεται Derek Trucks

• Συμφωνώ
Reactions: nklshp
Για ποια SG σκέφτεσαι;

Σε ρωτάω γιατί με απασχόλησε αρκετά το θέμα. Στην standard μου αρεζε πιο πολύ το μεγάλο pickguard, στην standard 61 όλα τα άλλα...μαγνήτες (προτιμώ τους Burstbuckers 61R  και 61T  από   490R και 490T  τα vintage tuners. 

Την εχω στα μακροθεσμα πλανα μου…

ιδανικα θα ηθελα την sg 61 standard με chunky neck…50s…(δεν ξερω εαν μπορω να βρω κατι σχετικο)

προτιμω 

Φυσικα vintage cherry,

εννοειται 50s neck

Burstbuckers

μικρο pickguard

Vintage tuners

Εδω ξεκιναει η μαγκιά του Leo, εαν ειχε fender λογικη κατασκευης θα ειχα ξεκινησει ηδη την partcaster….

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Συμφωνώ
  • Like
Reactions: Nekkon and LK
Δεν ακούω τίποτα ?. 

Οι ac/dc για εμένα και σαν μπάντα,  αλλά και φυσικά ο Angus και ο Malcolm, ήταν ιδιοφυΐες.

Η μόνη μπάντα ροκ που θα ακούω για πάντα και με κουνάει. 

Δεν ακούω τίποτα ?. 

Οι ac/dc για εμένα και σαν μπάντα,  αλλά και φυσικά ο Angus και ο Malcolm, ήταν ιδιοφυΐες.

Η μόνη μπάντα ροκ που θα ακούω για πάντα και με κουνάει. 
Ναι αλλά ο Angus θεωρούσε τον Malcom καλύτερο του. Και ο Malcom έπαιζε με GRETSCH φίλωΖ...

• Haha
Reactions: LK
Ναι αλλά ο Angus θεωρούσε τον Malcom καλύτερο του. Και ο Malcom έπαιζε με GRETSCH φίλωΖ...
Κοίτα ο Malcolm ήταν οι ,ΑC/DC. απλά τα σολίδια του angus ήταν ανυπέρβλητα.

• Συμφωνώ
Reactions: Nekkon

Τον Angus.
Πέστε ότι θέλετε αλλά την SG αυτός με τις ριφάρες του την έκανε γνωστή

_methode_times_prod_web_bin_a2457744-4ec0-11ec-a89c-4bee41baeb9c.jpg

• Συμφωνώ
  • Like
Reactions: bathan and mpamps
Για ποια SG σκέφτεσαι;

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Είμαι μεταξύ τριών:

Είτε τη Special with P90s (δεν τους έχω σε καμία κιθάρα), είτε την Standard ή την  ‘61. 

Αισθητικά μου αρέσει σίγουρα περισσότερο το μικρό pickguard της ‘61 και Special, δεν είμαι σίγουρος αν θα τα βρω με το wrap around bridge της Special, και νομίζω ότι οι μαγνήτες της Standard μου αρέσουν περισσότερο για high gain και της ‘61 περισσότερο για all-around. Επίσης είναι πολύ σημαντικό το μπράτσο, η Standard έχει πιο παχύ, οι άλλες δυο πιο λεπτό. 

Με αλλά λόγια είμαι πολύ μπερδεμένος και ιδανικά πρέπει να δοκιμάσω πριν αγοράσω. Το οποίο εδώ που είμαι ειναι πρακτικά αδύνατο, μιας και δεν υπάρχει καν πια επίσημος εισαγωγέας. 

Άρα… ίσως δω κάποια σε κάποιο ταξίδι στην Αθήνα, ή το αφήσω για κανένα ταξίδι στο εξωτερικό. 

Ουφ…

• Like
Reactions: LK
Μιας και πιάσαμε τις gibson, αυτή τη melody maker τη ζήλεψα,  αν και heavily modified.

Έχει μια πολύ καλή και φτηνή standard στην Αθήνα, στα 1000 ευρώ. Τσέκαρε την 

https://smart.noiz.gr/details.php?id=582019
Έλα βρε Γιώργο, μην του βάζεις ιδέες... Είπαμε "μήνας άνευ αγορών". Από Νοέμβρη αυτά ?

Εδώ μέχρι και ο κ. συνήγορος συμφώνησε.

• Haha
Reactions: gkourmoul1
Νοέμβρη δεν θα υπάρχει η κιθάρα στις αγγελίες και θα περάσουν τρία χρόνια για να ξαναδούμε sg std στα 1000 ευρώ….?

• Haha
Reactions: Terry RoscoeBeck5
αυτό το αριθμός χορδών 6 γιατί το βάζουν?

• Συμφωνώ
Reactions: Shelter

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα