Πολλές Φθηνές ή μια ακριβή κιθάρα;

Ωραία κιθάρα αυτή. 

Πάω να πάρω ?
Εσύ stay put... Είπαμε, να βγει ο Οκτώβριος και μετά ξαμολήσου ?

Αλλά για τις επόμενες 3,5 εβδομάδες ηρεμία, τάξη και περισυλλογή ? ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: LK
Εσύ stay put... Είπαμε, να βγει ο Οκτώβριος και μετά ξαμολήσου ?

Αλλά για τις επόμενες 3,5 εβδομάδες ηρεμία, τάξη και περισυλλογή ? ?
Starting now, δεν ξαναδιδει λεφτά για άλλη κιθάρα τον Οκτώβρη. Δεν ορκίζομαι κιόλας…

Starting now, δεν ξαναδιδει λεφτά για άλλη κιθάρα τον Οκτώβρη. Δεν ορκίζομαι κιόλας…
Δεν έμεινε και τίποτα. 

Μια tv yellow, μια firebird, ίσως μια melody maker....α είναι και η fiesta red ?

Δεν έμεινε και τίποτα. 

Μια tv yellow, μια firebird, ίσως μια melody maker....α είναι και η fiesta red ?
Φίλος, σου υπενθυμίζω ότι έχεις μόνο δύο spare θήκες...

Ακολούθα την προτροπή του ρεφρέν του άσ(θ)ματος ?

• Haha
Reactions: LK
8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Φίλος, σου υπενθυμίζω ότι έχεις μόνο δύο spare θήκες...

Ακολούθα την προτροπή του ρεφρέν του άσ(θ)ματος ?

Ωραίο μπακινγκ σε d minor για σολίδια ?

• Haha
Reactions: Terry RoscoeBeck5
Το χρώμα είναι υπέροχο.

Τα πάντα, είχε: εξαιρετικό χρώμα, σωστά φινιρισμένο μπράτσο, σωστούς μαγνήτες, belly cut (όχι απαραίτητο, αλλά εκτιμείται), κορεάτικη (εγγύηση). Σούπερ πακέτο.

Τα πάντα, είχε: εξαιρετικό χρώμα, σωστά φινιρισμένο μπράτσο, σωστούς μαγνήτες, belly cut (όχι απαραίτητο, αλλά εκτιμείτε), κορεάτικη (εγγύηση). Σούπερ πακέτο.
Βάλε μέσα και κσύλα (και κατ΄επέκταση τα κιλά) - Swamp ash

• Συμφωνώ
Reactions: Έκτορας
  • Ευχαριστώ
Reactions: Έκτορας
Νομίζω ο gkourmoul έχει/είχε μια PT Special. Πολύ ωραίες κιθάρες, εγώ ήμουν ανέκαθεν φαν της PT Fastback συγκεκριμένα. Είναι και ιστορικό μοντέλο κατα κάποιο τρόπο, απο τις πρώτες custom/partcaster επιλογές στα late '70s.

Εdit, με πρόλαβε ?

φαν της PT Fastback
Και εγω, αλλά της πρώτης βερσιον με τους tv jones style μαγνήτες, και όχι με το bigsby και τους WR style 

gkourmoul1 είπε:
Και εγω, αλλά της πρώτης βερσιον με τους tv jones style μαγνήτες, και όχι με το bigsby και τους WR style 
αλλά μετά πήρα την cabronita και ηρέμησα…

αλλά μετά πήρα την cabronita και ηρέμησα…

Ουτε που είχα πάρει χαμπάρι οτι πλέον έχει 2 WR και bigsby...Θυμάμαι οτι αυτή που έπαιξα εγώ (2009? 2010? πάει καιρός) είχε ένα Filtertron στο bridge και ενα WR HB neck, που μάλλον WR μόνο στα καπάκια θα ηταν. Πιο μετά την κάνανε Cabronita με 2 Filtertrons.

Αυτή μου άρεσε, με τους δυο filtertrons, σε χρυσό.

Η επόμενη με τα καπάκια WR δεν μου αρέσει και τόσο. 

Παρε μάτι εδω

?

Εξαιρετικό review της κιθάρας και η δική σου έχει επίσης εκπληκτικό χρώμα! Όντως, πρέπει να επιστρέψεις στα review. Και τελικά είχα δίκιο... όντως γαμάτη κιθάρα!

• Ευχαριστώ
Reactions: gkourmoul1
Παντελονακι να παρεις.
_n.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα