• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μια κιθάρα για τα γεράματα

Για μένα η Tele πρέπει να είναι thinline για να μην είναι κι άγκυρα (να είμαστε σίγουροι) αλλά αυτή η λευκή ταρταρούγα και η έλλειψη της μπάρας των control με χαλάει πολύ. Αρα πρέπει να είναι καστομιά ή δεν ξερω αν έβγαλε τετοια η Fender.

Οι δε μαγνήτες πρέπει να είναι single coil και σίγουρα όχι P90 γιατί απο αυτούς έχουμε σε κανονική κιθάρα.?

Καλή η "τελευταία" κιθάρα για τα γεράματα μας, αλλά μόνοι μας θα παίζουμε;

Καλά τα backing tracks και τα DAW αλλά "συνοδοιπόρους" σε αυτό που αγαπάμε θα βρούμε, ή σχεδόν όλοι θα έχουν πάει σε τόπους χλοερούς και θα ξεροσταλιάζουμε παίζοντας τα ίδια και τα ίδια στο σαλόνι-κρεβατοκάμαρα μας εμείς και ο εαυτός μας με τον μικρό modelling ενισχυτή μας; κρίμας την καλή μας την κιθάρα....

Ε, φυσικά αναφέρομαι στο ash της κιθάρας... Θα είναι βαριά. Η τιμή δεν νομίζω να είναι... πρόβλημα

αυτη ειναι πουπουλο ,οπως ολες οι καλες ash τελε.

απλα εχει το B Bender που δινει 1 κιλο παραπανω ανετα

Ειναι ομως μπαουλο με μανικι.

Παθαίνεις εξαρθρωση ωμου

η δικη μου ειναι η double cutaway ειναι πολυ λεπτη οποτε δεν υπαρχει θεμα ,οι single cutaway οντως ειναι θεμα...

Καλά τα backing tracks και τα DAW αλλά "συνοδοιπόρους" σε αυτό που αγαπάμε θα βρούμε, ή σχεδόν όλοι θα έχουν πάει σε τόπους χλοερούς και θα ξεροσταλιάζουμε παίζοντας τα ίδια και τα ίδια στο σαλόνι-κρεβατοκάμαρα μας εμείς και ο εαυτός μας με τον μικρό modelling ενισχυτή μας; κρίμας την καλή μας την κιθάρα....
Τι ελπιδοφόρο μήνυμα αδερφέ... Να σαι καλά πρωινιάτικα... ?

Εγω άμα γεράσω θέλω μια τελεκάστερ.

Για να σταματήσεις να παίζεις?

Όχι λόγω γήρατος αλλά ... κιθάρας.

Και για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναπιάσεις κιθάρα, βάλτης και 010-038 χορδές.

Αλλά τι λέω?

Άμα την πάρεις από τον ΣΦ, τέτοιες θα φοράει.

Κομπλέ θα είσαι.

Πάπια, πάνες, σούπες, και telecaster.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Ασε μας ρε

Ενα ρεβανι ειπαμε...

Ετσι οπως το πας μια ζωη μονοι μας θα παιζουμε

Και για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν και την "κανονική κιθάρα με τους P90" απο τον οπλοβαστό του  @Superfunk την πήρα. Έπεται συνέχεια;?

Eγώ πάντως, ΠΡΙΝ γεράσω, πρόλαβα και έφτιαξα όσες ήθελα πλην μίας....Κάποια στιγμή θα τη φτιάξω και θα κατεβάσω και το site customshop.gr....

Η μία λοιπόν -δεν με νοιάζει εάν είναι Tele ή Strat (Strat πάντως έχω 2 σώματα και κάθονται)  πρέπει να είναι κάπως έτσι...

image.jpeg

Ή έτσι

image.jpeg

Έχω έτοιμο το consept, έχω το σχέδιο και δεν έχω ούτε χρόνο να ασχοληθώ, ούτε το κατάλληλο μάστορα!!!

Και για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν και την "κανονική κιθάρα με τους P90" απο τον οπλοβαστό του  @Superfunk την πήρα. Έπεται συνέχεια;?

μπρε οποτε θες σε φτιαΝω μια thinline....εδω εχω φτιαξει για τη μιση ενΓχωρΙοσ alternative σκηνη σε εσενα  δεν θα φτιάκΣΩ? 

μπρε οποτε θες σε φτιαΝω μια thinline....εδω εχω φτιαξει για τη μιση ενΓχωρΙοσ alternative σκηνη σε εσενα  δεν θα φτιάκΣΩ? 

Και μιας που το πήγατε από τις αγορές προς τις κατασκευές.....

Τον έναν τον ξέρετε.

Και τον άλλον τον ξέρετε, είναι ο argytar το 2052... 

pinoccio.jpg

πρέπει να είναι κάπως έτσι...
Διακριτικές.... ?

ούτε το κατάλληλο μάστορα!!!
Κάποιος που ασχολείται με ξυλόγλυπτα- πιθανώς εκκλησιαστικά τέμπλα- να είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά. 

EDIT: Δεν έχω δει ακόμα- και περιμένω εναγωνίως- τον sir, για να δούμε τι θα ήθελε για τα γεράματα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eγώ πάντως, ΠΡΙΝ γεράσω, πρόλαβα και έφτιαξα όσες ήθελα πλην μίας....Κάποια στιγμή θα τη φτιάξω και θα κατεβάσω και το site customshop.gr....

Η μία λοιπόν -δεν με νοιάζει εάν είναι Tele ή Strat (Strat πάντως έχω 2 σώματα και κάθονται)  πρέπει να είναι κάπως έτσι...

Προβολή συνημμένου 32185

Ή έτσι

Προβολή συνημμένου 32187

Έχω έτοιμο το consept, έχω το σχέδιο και δεν έχω ούτε χρόνο να ασχοληθώ, ούτε το κατάλληλο μάστορα!!!

Άμβωνας.

Νομίζω ξέρω και τον μάστορα. Άκουσα πως κάποιος εδω μέσα ειδικεύεται αλλά δεν είναι διασταυρωμένο.

Κάποιος που ασχολείται με ξυλόγλυπτα- πιθανώς εκκλησιαστικά τέμπλα- να είναι ο κατάλληλος για τη δουλειά. 
Kιθάρα θέλω να φτιάξω...όχι μνήμα!!! Επειδή έχω δει 2-3 δεν είναι οι κατάλληλοι....είναι σαν να λες σε αγιογράφο να σου φτιάξει Νταλί!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back